Lees de Officiële Beschrijving

Word lid van een bloeiende gemeenschap van talent en visionaire bedrijven. Samen zullen we baanbrekend werk voor de digitale economie pionieren.

Hoe we de leerervaring innoveren:

Paden voorbij Programma's

Bereid je voor op een toekomst met heldere technologie. Kies een van onze gewilde carrièrepaden.

Campus overal

De ultieme flexibiliteit - leer waar u bent met onze studiecentra en mobiel leerplatform.

Leren voor de hele persoon

Beheers technische vaardigheden, verbeter mensen en leiderschapskwaliteiten, geniet van teamwerk en het opbouwen van relaties.

Onze talentpaden

Ontwikkel vaardigheden voor de vierde industriële revolutie. Werk samen met onze werkgeverspartners en krijg een droomjob in tech. Leer terwijl je oefent en verdien een universitaire opleiding op werkbasis.

  • Software Engineering
  • Data Science
  • Technologie Ondernemerschap

Neem contact op met onze zakelijke partners

Wanneer je met ons studeert, word je verbonden met ons netwerk van werkgeverspartners en krijg je toegang tot een continue pool van vacatures, die exclusief open zal staan ​​voor onze talentengemeenschap.

Paden naar kansen

Onze unieke leermethode stelt je in staat om je diploma te behalen terwijl je vaardigheden oefent door:

  • Workshops / Hackathons
  • Action Learning Groups
  • Werkgebaseerde projecten
  • mentoring
  • Online programma's

Unieke leerervaring

Onze unieke leerervaring geeft je de vrijheid om je dromen na te streven. Ons TalentTech-platform laat je overal studeren.

Hoe werkt het?

Je begint met een bootcamp. Als je het bootcamp met succes voltooit, heb je de mogelijkheid om een ​​baan te vinden bij een van onze werkgeverspartners. Tegelijkertijd sta je ingeschreven voor een opleiding waarin je tegelijkertijd studeert en werkt. Samenvattend: bootcamp krijgt je de baan, en de baan krijgt je de universitaire graad.

Moet ik naar een campus gaan?

Nee, ons online platform en parttime workshops / actiegerichte groepen / mentoring laten je werken terwijl je studeert.

Een van de dingen die ik echt wil in mijn opleiding is iemand die hun dingen weet en met mij zal werken.

ELU gaat over sociaal leren waarbij je de kans krijgt om persoonlijk contact te hebben met workshops, mentoring en actiegerichte groepen.

Ik voel me soms echt alleen en weet niet of ik het alleen kan.

ELU betekent leiderschapsgroepen, sociaal leren, actieleren, gemeenschappen - we creëren groepen die werken als een ondersteuning voor u, de leerling.

Ik ben geen academicus - ik ben meer hands-on. Is deze school geschikt voor mij?

Onze nadruk op projectmatig leren maakt het gemakkelijk en toegankelijk voor mensen wiens kracht ligt in praktisch leren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

European Leadership University

De Master of Data Science-programma bestaat uit 60 ECTS-studiepunten met een afstudeerproject. Je kunt 9 modules voltooien in 12 tot 15 maanden en je masterdiploma in Dat ... [+]

Overzicht

De Master of Data Science-programma bestaat uit 60 ECTS-studiepunten met een afstudeerproject. Je kunt 9 modules voltooien in 12 tot 15 maanden en je masterdiploma in Data Science behalen. U kunt hier meer informatie vinden over het European Leadership Univesity en Data Science Master's Program.

Je krijgt zowel digitale als face-to-face leerervaring aangeboden gedurende het hele programma. Uitgebreide digitale cursusmaterialen, projecten en e-bibliotheken worden aangeboden via ons online platform, terwijl je deel kunt uitmaken van een bloeiende campuservaring met workshops, hackathons, actiegerichte groepen en mentoring.

Onze graden worden volledig erkend in 50 landen in de European Higher Education Area (EHEA). We streven naar verdere internationale accreditatie. In dit opzicht zijn we bezig met het verwerven van een NVAO... [-]

Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Engels
12 - 15 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands