Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) herbergt de vier wetenschappelijke disciplines met elk hun specifieke visie op mens en maatschappij. Centraal in onze opleiding en onderzoek is ons motto: Ontdek mensen. Ontdek de samenleving!

10 Goede redenen om te kiezen voor de Erasmus Universiteit

Studie op een campus

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt alles wat u nodig hebt op de campus. Hier volg je colleges en studeren in de bibliotheek met je medestudenten. Tijdens de lunch kunt u eten in de Food Court of Erasmus Paviljoen en als je wilt om te sporten, ga je naar het sportcentrum. Internationale studenten kunnen ook leven op de campus. De campus is echt de place to be!

Zorg dat het lukt

Wat is jouw ambitie? Wilt u nieuwe economische modellen te bedenken om een ​​volgende crisis te voorspellen? Om de gezondheidszorg in Afrika te verbeteren? Of u nieuwe ideeën voor creatieve industrieën of je ernaar streven om uw eigen bedrijf te starten in de juridische zaken: Erasmus Universiteit zal u helpen om uw ambities waar te maken. Erasmus Universiteit Rotterdam: Make it happen.

Een echte internationale universiteit

Desiderius Erasmus zei ooit: "De wereld is mijn thuis" en dat is wat de Erasmus Universiteit houdt altijd in het achterhoofd. In de multiculturele klas, bij te wonen u lezingen gegeven door een Italiaanse professor en uw collega-studenten komen uit landen als China en Brazilië. Docenten reizen de wereld rond om de wereldwijde perspectieven terug te brengen. Je maakt deel uit van een internationale omgeving.

Hoge kwaliteit en top gerangschikt

Erasmus Universiteit heeft een hoge kwaliteit van het onderwijs en onderzoek programma. Top kwaliteit, eigenlijk. Internationale rankings laten zien dat de Erasmus Universiteit is een van 's werelds high end spelers. Studenten waarderen de kwaliteit van de lezingen, de deskundigheid van het personeel en de voorbereidingen voor een succesvolle carrière.

Goede carrièremogelijkheden

Organisaties en bedrijven over de hele wereld zijn geïnteresseerd in Rotterdam alumni. Soms zijn ze zelfs Erasmus Universiteit noemen "de voorkeur board room leverancier". Tijdens je studie, betaalt u een veel aandacht aan de voorbereidingen voor de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld tijdens de Erasmus Recruitment Days: de grootste studentenwerving evenement in Europa!

Rotterdam

Innovatief en levendig zijn de beste woorden om Rotterdam te beschrijven. Het kan enige tijd duren om naar de stad te leren kennen, maar als je eenmaal hebt, het is een geweldige stad waar te besteden uw studententijd. Er zijn tal van trendy restaurants, leuke bars en festivals in de zomer. Voor de meer-carrière gedreven studenten onder u: veel internationale bedrijven hebben hun kantoren hier.

Student Life

Niet alleen bieden wij u een hoge klasse onderwijs, Erasmus Universiteit Rotterdam biedt ook veel recreatieve activiteiten. De studie en studentenverenigingen en StudiumGeneraleorganise debatten, performances en lezingen over de hele week. Dus na een dag van hard studeren, heb je genoeg mogelijkheden om te ontspannen en te genieten.

sport-

Voetbal, dansen, basketbal, roeien: Erasmus Sport biedt bijna elke vorm van sport. Op de campus zijn er tennisbanen en een gloednieuw fitnesscentrum met moderne apparatuur. U kunt een goede studie prestaties niet leveren als je niet vechten fit, kunt u?

introductieprogramma's

Begin uw tijd in Rotterdam met de Eurekaweek medio augustus tot de stad te ontdekken, vrienden te maken en maak kennis met de universiteit en de campus te leren kennen. Er is een uitgebreid sociaal introductieprogramma voor internationale studenten ook, met uitstapjes naar de hoogtepunten van de stad en in Nederland te zien. We zouden echt adviseren u om deel te nemen: Rotterdam zal zich thuis voelen in een mum van tijd!

Huisvesting

Het vinden van goede accommodatie moet geen probleem zijn als de stad biedt een verscheidenheid aan studentenhuisvesting. U kunt huisvesting regelen via SSH Short Stay, HousingAnywhere of als je eenmaal hier bent, via andere studenten. Wist u dat de internationale studenten kunnen huren studentenkamers of studio's recht op de campus?

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands

Bekijk MSc\'s » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Master in Psychologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

De MSc in de psychologie is een eenjarige graduate programma ontworpen om studenten met de analytische vaardigheden en conceptuele kennis bieden om te kunnen om zelfstandig te werken op het gebied van hun gewenste specialisatie. [+]

psychologie

Master of Science (MSc) in de psychologie

Wilt u het menselijk gedrag te begrijpen? Wij bieden u een van de beste Master programma's in de psychologie in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in de manieren om de best presterende team samen te stellen, of om de juiste mensen naar een baan te kiezen? Ben je benieuwd hoe hersenstructuren betrokken zijn bij de verwerking en het vertegenwoordigen van emoties en handelingen? Heb je je ooit afgevraagd hoe mensen leren? Hoe kun je een kind om te lezen, of een piloot van een vliegtuig te vliegen leren?

Als er iets in onze omgeving bedreigt, we automatisch focussen op de beweging en de vorm in plaats van op de kleur en andere details.... [-]


Msc in de internationale publieke beheer en beleid

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

De masteropleiding International Public Management en Beleid richt zich op de toenemende internationale karakter van het openbaar bestuur en de openbare beleidsvorming. [+]

International Public Management en Beleid

Master of Science (MSc) in International Public Management and Policy

De masteropleiding International Public Management en Beleid richt zich op de toenemende internationale karakter van het openbaar bestuur en de openbare beleidsvorming.

Het overheidsbeleid heeft internationale gegaan: organisaties zoals de EU en de VN worden steeds belangrijker. Beheers de theorieën, concepten en vaardigheden die je nodig hebt om effectief te werken in deze tijd van toenemende internationalisering; aan te pakken mondiale kwesties zoals internationale conflicten, armoede, migratie, milieu en corruptie. Het opbouwen van een carrière bij een openbare of particuliere organisatie!... [-]


Msc in de sociologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

Ontdek hoe steden worden steeds nieuwe knooppunten in een wereld die voorheen gedomineerd door natiestaten, analyseren hoe de nationale regeringen te beheren diversiteit en ongelijkheid, leren over de wijze waarop de nieuwe technologieën invloed werk en de organisatie, inzicht te krijgen in het indrukken van politieke onvrede en de oorzaken en de gevolgen van de politieke fragmentatie. [+]

sociologie

Master of Science (MSc) in de sociologie

Ontdek hoe steden worden steeds nieuwe knooppunten in een wereld die voorheen gedomineerd door natiestaten, analyseren hoe de nationale regeringen te beheren diversiteit en ongelijkheid, leren over de wijze waarop de nieuwe technologieën invloed werk en de organisatie, inzicht te krijgen in het indrukken van politieke onvrede en de oorzaken en de gevolgen van de politieke fragmentatie.

Je leert om de bovenstaande vragen te beantwoorden met behulp van de nieuwste inzichten van zowel theorie en onderzoek, verzorgd door toegewijde professoren die in de top van hun vakgebied. Het is niet alleen een cutting edge programma: Erasmus Universiteit Rotterdam is een hoog aangeschreven universiteit in een diverse en bruisende stad - de ideale setting voor het verwerven van inzicht in de hedendaagse samenleving.... [-]


MSc in openbaar bestuur

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

De masteropleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam richt zich op onderzoek, analyse en management van maatschappelijke vraagstukken. [+]

Publieke administratie

Master of Science (MSc) in openbaar bestuur

In de masteropleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam leer je hoe je complexe maatschappelijke problemen binnen de publieke sector moet aanpakken.

Hoe een centrum te reconstrueren? Wat zijn de kansen voor het beheer van migratiestromen en hoe kan discriminatie worden voorkomen en contact en cohesie in cultureel diverse samenlevingen worden bevorderd? Vragen zoals deze worden behandeld in de hedendaagse publieke sector.

In onze geglobaliseerde en complexe netwerksamenleving is er een toenemende behoefte aan experts die blijk geven van analytische vaardigheden, verbindend leiderschap, ondernemersattitudes en een sterk ethisch kompas om innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen te bereiken. De masteropleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam richt zich op onderzoek, analyse en management van maatschappelijke vraagstukken.... [-]


Msc in pedagogische wetenschap en onderwijs; kinderen, families en scholen

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Nederlanden Rotterdam

Steden in de jeugd, gezinnen en scholen met meervoudige en complexe stedelijke problemen? Word beleidsmaker, consultant of onderzoeker door het inschrijven in de masteropleiding in Pedagogiek en Onderwijs. [+]

Pedagogiek en Onderwijs: kinderen, gezinnen en scholen

Master of Science (MSc) in Pedagogiek en Onderwijs

Steden in de jeugd, gezinnen en scholen met meervoudige en complexe stedelijke problemen? Word beleidsmaker, consultant of onderzoeker door het inschrijven in de masteropleiding in Pedagogiek en Onderwijs.

Bent u geïnteresseerd in het vinden van welke methoden werken voor die kinderen in de stedelijke scholen en in klaslokalen met diverse studentenpopulatie bevolking? Vraagt ​​u zich af over de impact van het ouderschap, dagopvang, of sociale media op de ontwikkeling van kinderen?

De specialisatie in de pedagogische wetenschappen bevat modules die de huidige wetenschappelijke theorieën hebben betrekking op de effectiviteit van zowel lesmethoden en scholen, terwijl de specialisatie van Child & Family Studies richt zich op Parenting in de hedendaagse samenleving. Het omvat de impact van maatschappelijke veranderingen op familie functioneren, zoals sociale media en de rol van vaders.... [-]


Videos

Why choose Erasmus University?

Contact

Erasmus University Rotterdam

Adres Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederlanden
Website http://www.eur.nl/
Telefoon +31 10 408 1111