ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESA Presentatie

Opgericht in 1996 na een intergouvernementele overeenkomst tussen Frankrijk en Libanon, ESA is een Business School gewijd aan de opleiding van leidinggevenden en managers in Libanon en het Midden-Oosten en beheerd door de Paris Ile-de-France regionale Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Met haar missie om de elite van Libanon en de regio te vormen in de leiders van morgen, is ESA uitgegroeid tot een baken van academische excellentie in Libanon, en een platform voor interactie en ontmoetingen tussen Europa, het Midden-Oosten en Libanon.

Betalen graag aandacht aan bedrijven en hun behoeften, ESA helpt hen bij het ontwikkelen van hun visie, en helpt hen om hun doelen beter te bereiken door training en coaching van hun leidinggevenden en managers.

Gelegen in het centrum van Beiroet, en in het hart van het Midden-Oosten, ESA stelt haar bereik als een belangrijke internationale school, het combineren van de talenten van hoog niveau, leerlingen en professoren die behoren tot 's werelds meest vooraanstaande specialisten.

De sterktes van de ESA

Programma's en cursussen op maat, aan leidinggevenden en managers te trainen, in overeenstemming met de behoeften van de internationale werkplek.

Een faculteit uitsluitend samengesteld uit professoren opgesteld van de beste business schools in Europa, met name uit ESCP Europa en HEC Paris.

Twee internationale certificeringen, aan elke academische pad valideren: de ESA Degree en de graad van het roemrijke partnerschool.

Flexibele werktijden, waardoor voor zowel training en professionele leven te combineren.

Een invloedrijk internationaal netwerk, bereikbaar met de toetreding tot de ESA Alumni Association, die is gekoppeld aan en een belangrijke medewerker van de ESCP Alumni Association.

Een gunstige plek voor zakelijke ontmoetingen, ESA organiseert regelmatig seminars en conferenties paneel met internationale sprekers.

Academic Partners

Sinds haar oprichting heeft ESA vastgehouden aan een solide netwerk bestaat uit enkele van de beste business schools, met name ESCP Europa en HEC Paris.

Deze samenwerkingsverbanden kunnen onze studenten profiteren van een internationale faculteit van academische excellentie, en het verkrijgen van twee certificeringen voor elke internationale graad curriculum: ESA opleiding, en de mate van onze partnerorganisatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Executive Master In Het Financieel Beheer

Campus Voltijd 16 maanden October 2017 Libanon Beiroet Nederlanden Rotterdam +2 more

Train finance professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen. [+]

XFM: Executive Master in Financial Management

Gespecialiseerde curriculum in Finance Doel: Houder van een universitair diploma Minimum ervaring: 3 jaar Taal: Engels

Doelstelling

Train finance professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen.

Een internationaal diploma

De Executive Masters in Financial Management is een gezamenlijk programma van ESA Business School en SBA Bocconi, School of Management.

Cursusstructuur

Duur: 16 maanden Organisatie van cursussen: eenmaal per maand - donderdag, vrijdag en zaterdag Schema: van 9.00 tot 18.00 uur vergoedingen

Onderwijs: 19500 USD ... [-]


Master In Management

Campus Voltijd 2 - 2 jaar October 2017 Libanon Beiroet

De Master in Management van ESA, alleen Grande Ecole programma in Libanon, als toekomstige managers voor gemakkelijk evolueren in competitieve, internationale en multiculturele omgeving. [+]

Master in Management

De Master in Management van ESA, maar Grande Ecole programma in Libanon, als toekomstige managers voor gemakkelijk evolueren in concurrerende, internationale en multiculturele omgevingen.

Een innovatief programma SPONSOR uw ambities

Een race waardoor studenten te verdiepen en beheersen van de theorieën en instrumenten voor een succesvolle integratie in de professionele wereld. Coachen van studenten in de definitie en formalisering van een geloofwaardige professionele project voldoen aan hun verwachtingen en behoeften van de Libanese en internationale bedrijfsleven. Een strategische visie, operationele vaardigheden en het vermogen om beslissingen te nemen en rijden verandering om leerlingen te Word Effectief werkzaam zijn in hun vakgebied.... [-]


Mastère De Specialisatie En Marketing

Campus Voltijd 18 maanden October 2017 Libanon Beiroet Verenigd Koninkrijk Londen +2 more

Train marketing en communicatie professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen. [+]

MSM: Mastère de Specialisatie en Marketing Gespecialiseerde curriculum in Marketing Target: Houder van een master's degree Minimum ervaring: 2 jaar Taal: Frans Doelstelling Train marketing en communicatie professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen. Twee internationale diploma's Gespecialiseerde Master in Marketing en Communicatie van de ESA Gespecialiseerde Master in Marketing en Communicatie van ESCP Europe Cursusstructuur Duur: 18 maanden Cursussen worden gehouden op een week van elke drie, van dinsdag tot vrijdag van 16:00 tot 20:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:30 uur Vergoedingen Onderwijs: 18600 USD [-]

Contact

Ecole Superieure des Affaires

Adres ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beiroet, Libanon
Website http://www.esa.edu.lb/
Telefoon +961 1 373 373