Business School Netherlands

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Business School Nederland (BSN), de Action Learning business school, is actief betrokken bij de ontwikkeling en opleiding van professionals rond achtentwintig jaar. Niet beperkt tot de Nederlandse grens, BSN blijft internationaal uit te breiden en heeft educatieve partnerships in China, Tsjechië, Tanzania, Zambia, Algerije, Ghana, Suriname, Nigeria en Egypte vastgesteld. Door deze internationale aanwezigheid heeft BSN staat om een ​​Action Learning community van professionals, die allemaal beschikken over een doelgerichte, efficiënte en probleemoplossende houding ten opzichte van het bedrijfsleven machtigen geweest.

Action Learning: Business School Nederland is blijven om uit te blinken in de unieke filosofie van Action Learning, zoals ontwikkeld door Dr. Reg Revans; het verstrekken van online korte cursussen, seminars, en een part-time, blended learning MBA programma om zakelijke leiders over de hele wereld.

Versnel je carrière en persoonlijke ontwikkeling met BSN

 BSN is een Nederlands geregistreerd University of Applied Sciences  Triple Accreditatie (American ACBSP, Nederlandse en Zwitserse NVAO eduQua)  Hooggekwalificeerde docenten met ruime ervaring in het bedrijfsleven  Significante ROI: betere managers en leiders  Relatie gericht: Kleine klassen  internationale netwerken en reizen  Afgestudeerd meer dan 3.500 Action Learning managers en leiders wereldwijd

Accreditatie: BSN versterkt haar internationale status met prominente Amerikaanse (ACBSP) en Swiss (eduQua) accreditatie-status. De Amerikaanse accreditatie organisatie, Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP) en de Zwitserse accreditatieorganisatie (eduQua), zijn BSN en zijn MBA-programma's geaccrediteerd. Bovendien BSN is het eerste Nederlandse instelling voor hoger onderwijs naar de eduQua accreditatie van de Zwitserse Vereniging voor Kwaliteit en Management Systems ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Online DBA » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk DBA »

Contact
Bezoekadres
Business School Netherlands
Head Office
Herenstraat 25

Buren, Gelderland, 4116 BK NL
Bezoekadres
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, West-Kaap, 7506 ZA
Bezoekadres
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, West-Kaap, 7506 ZA
Bezoekadres
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, West-Kaap, 7506 ZA