Amsterdam Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AIT: Vormgeven aan mondiaal technologisch talent om de Europese vaardigheidskloof te dichten

Amsterdam Institute of Technology helpt IT-professionals om voorop te blijven in de vierde industriële revolutie. We bieden flexibele, online programma's waarmee je tegelijkertijd kunt werken en studeren.

Waarom AiT?

AiT voorziet studenten van relevante expertise voor verschillende ICT-rollen. We bieden mensen en bedrijven mogelijkheden voor levenslang leren om ervoor te zorgen dat leerlingen gelijke tred houden met de snelle veranderingen in technologie.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Wat maakt AIT anders?

Een flexibel, campusvrij instituut

Met ons parttime, online programma maken we onderwijs toegankelijk en helpen we onze studenten hun professionele en geografische mobiliteit te vergroten. Professionals van over de hele wereld kunnen hun master behalen zonder hun professionele praktijk te onderbreken. Ons model voor uitgestelde collegegeld neemt elke financiële barrière weg om het programma te starten, omdat we de verantwoordelijkheid van onze studenten delen om met ons programma de professionele ladder te beklimmen.

Een praktische en holistische benadering

Bij AIT bereiden we studenten voor op de baan die ze willen. Tijdens hun studie richten onze studenten zich op het beheersen van veelgevraagde vaardigheden. Vaardigheden die we hebben geïdentificeerd door met de industrie en arbeidsmarktexperts te spreken. Met een praktische aanpak kunnen onze studenten hun domein en leiderschapsexpertise demonstreren door praktische opdrachten en projecten. Nadat ze hun eerste Bootcamp hebben voltooid, worden onze studenten uitgenodigd voor ons vlaggenschip Talent Accelerator-programma, dat loopbaancoaching en werkgeversintroducties in een gestructureerde volgorde biedt.

Een gemeenschap opbouwen

Bij AIT is iedereen leerkracht en leerling. Onze live workshops en leerversnellers bieden de gemeenschap de ruimte om hun leer, uitdagingen en ideeën uit te wisselen. Onze studenten erkennen hun eerdere educatieve en professionele ervaring en coachen elkaar gedurende het hele programma. Met docenten die actief in het veld werken, brengen we professionals samen om de beste LeadTech-universiteit te bouwen.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

Graden

Onze studenten krijgen een diploma na het succesvol afronden van hun programma. Onze programma's worden aangeboden in samenwerking met European Leadership University en de graden worden uitgegeven door European Leadership University.

Locaties

Amsterdam

Address
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
Amsterdam, Noord Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: