Scholen in Monaco

Top Scholen in Monaco 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Monaco. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Monaco. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Monaco en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Monaco en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Monaco rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Monaco

International University of Monaco

MSc Monaco Monaco-Ville Frankrijk Parijs Verenigd Koninkrijk Londen September 2018 +2 more

Gelegen in het Vorstendom Monaco, Monte-Carlo aan de Franse Rivièra, is de Internationale Universiteit van Monaco (IUM) een Engelse universiteit die voorgraadse, afgestudeerde en postdoctorale diploma's aanbiedt in zaken die gespecialiseerd zijn in Finance, Luxury Business en International Business. Inspirerende de Global Generation De Monaco Business School aan de International University of Monaco (IUM) ontwikkelt succesvolle en doordachte leiders en ondernemers. Wij … [+] zijn de enige universiteit die in het Engels op de Cote D'Azur een bedrijfsonderwijs helemaal leert. Met 60 nationaliteiten vertegenwoordigd in het studentenlichaam en de faculteit, is het de voornaamste instelling voor hoger onderwijs in het Vorstendom Monaco. Wat is het verschil bij IUM? We zijn trots op onze kleine klasgrootte waar studenten hun individuele aandacht krijgen in hun academische inspanningen. Er is een hoog niveau van interactiviteit tussen professoren en studenten, en wij stimuleren innovatief en creatief denken. We moedigen de studenten aan om verder te gaan dan de theorieën en gegevens die in de leszaal worden geleerd, door gebruik te maken van de vaardigheden die zijn geleerd in situaties in de echte wereld. Dit stelt hen in staat om sterke analytische en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen die hen een basis vormen voor hun ontwikkeling als succesvolle zakenmensen. Studenten leren in een grondige multiculturele omgeving die mensen van over de hele wereld samenbrengt om ideeën te delen, levens te veranderen en wereldwijde kansen te creëren. Onze studenten nemen met hen een gevoel van wie ze in de wereld van de handel zijn, en trots op zichzelf als zelfverzekerde zakenmensen en ondernemers van morgen. Monaco is een van de topcentra voor zaken in Europa, en is bekend om een ​​veilige omgeving te zijn. Onze studenten studeert af met de zakelijke vaardigheden, praktische ervaring en persoonlijke ontwikkeling die hen voor het leven zullen dienen. Het is onze missie om de wereldwijde generatie te inspireren. [-]