Universidad Europea de Monterrey

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je ritme IS ONZE

Nooit zal remmen uw leren, hier u besluit uw studielast volgens de investering en de tijd die je hebt.

ONDERWIJS ZONDER GRENZEN

Leer van het apparaat dat u hebt en waar je tegenkomt.

KEY TOOLS

Het groeit met de nieuwste technologie die u altijd zult vinden.

MOTIVATIE EN BEDRIJF

In Genesis altijd heb je de handen van onze begeleiders, docenten en deskundigen klaar om u te helpen groeien en uw prestaties te verbeteren.

Onze instelling:

Kennis creëert VRIJHEID

Wij zijn een instelling van hoger secundair onderwijs, creëren we een nieuwe manier van leren en onderwijzen, zodat samen bouwen aan de toekomst van onze maatschappij en de wereld. Wij nemen de technologische vooruitgang en wordt onze belangrijkste instrument om de kwaliteit van de kennis te verbeteren en dat iedereen beschikbaar heeft dezelfde kansen om te studeren en dromen te vervullen.

MISSION

In Genesis kunnen we opleiden voor het leven en voor het werk, we geven om het ontdekken van de vaardigheden en attitudes van onze studenten om hen te machtigen en elk van hen zal een grote professional met wereldwijde denken en een volledig geïntegreerde persoon met een geweldig karakter geworden en een overweldigende persoonlijkheid te functioneren als burger, uitvinder, een familielid, ondernemer of wat dan ook te worden.

VISION

Wij willen onderwijs wereldwijd groeien en de instelling die een nieuwe cultuur van leren bevordert, waarbij de enige vereisten voor een persoon om te onderzoeken of hun verlangen om te leren en het enthousiasme waarmee u uw toekomst te zien, hoop in een paar jaar dankzij de Genesis, iedereen heeft dezelfde mogelijkheden om te leren en maakt de technologie het belangrijkste ingrediënt.

ONZE BASE

In Genesis geloven we in de omvorming van de samenleving door middel van onderwijs Als we veranderen het model van het onderwijs die we vandaag hebben, in de toekomst zullen we een wereld bewegen hebben en waarin alle mensen dezelfde mogelijkheden toe te passen en te vervullen taken zeer moeilijk.

Locaties

Monterrey

Address
Boulevard Díaz Ordaz #140 piso 20
Colonia Santa María
N.L.,

CP. 64650 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: