Lees de Officiële Beschrijving

UR bestaat uit een nieuw onderwijsmodel, nieuwe manieren van leren; een nieuwe visie dat projecten en vergroot de mogelijkheden van de gemeenschap U-ERRE; nieuwe stimulerende en aantrekkelijke ruimten. In 2013 werd een herstructureringsplan opgesteld voor de Universiteit RegiomontanaDie bestaat uit een reeks van veranderingen om te evolueren en bieden een hogere naar een onderwijs van wereldklasse.

Bijna twee jaar na aanvang van de transformatie van de universiteit, en dankzij ons allen in de Gemeenschap U-ERRE, R-Evolving blijven handelen en samenwerken met de samenleving, met kritisch denken en het nemen van een opleiding basis, de creatie van leren. We hebben gelegd fundamenten:

Educatieve Model Processen en Diensten Spaces Cultuur

We begonnen de 2015 Summer Tetramestre aankondiging van een transformatie project draaien onze Campus Urban Campus Center en het toevoegen van 4.500 m2 van nieuwe ruimtes, waaronder hoogtepunt:

Learning Labs Multifunctionele rechtbanken Cafetaria en voedingswaarde Deli Coëxistentie en recreatiegebieden

Ik afgestudeerd Lesgeven en werkrelatie.

De Graduate U-ERRE is ontworpen om arbeidsmarktrelevantie en interventie te garanderen in het milieu tot kritisch denken, visie reikwijdte en proactief gedrag te ontwikkelen; dimensionering concurrerende beslissingen.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Universidad Regiomontana

Logistieke expertise, die bekend staat als Supply Chain is gericht op innovatie en verbetering van de logistieke activiteiten door middel van onderzoek, de verspreiding e ... [+]

Meester van Logistics

Logistieke expertise, die bekend staat als Supply Chain is gericht op innovatie en verbetering van de logistieke activiteiten door middel van onderzoek, de verspreiding en het genereren van nieuwe kennis en technologieën overeenkomstige gebied van de onderneming in combinatie met alle activiteiten in verband met de stromen en transformatie van goederen, van grondstoffen tot de eindgebruiker.

Beschrijving en competentieprofiel

Afgestudeerden van de master zal zijn leiders in het ontwikkelen van creatieve oplossingen die hen in staat stellen om competitief en succesvol uit te voeren op de arbeidsmarkt.

Zij kunnen ook deelnemen zodat macro of specifiek op de punten van de supply chain, dat wil zeggen, alle verwerking van goederen en informatiestromen in verband met dit proces, dat veel van de activiteiten dekt Ze ontwikkelen in een bedrijf, zoals de verwerving, beheer, de exploitatie, de opslag, verpakking, verzending, distributie, enz.... [-]

Mexico Mexico Online Monterrey
July 2019
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands