Lees de Officiële Beschrijving

fachada

ons

De Tecnológico de Monterrey is een particuliere instelling zonder winstoogmerk, onafhankelijk en onafhankelijk van politieke en religieuze partijen. Het werd gesticht in 1943 dankzij de visie van de Mexicaanse zakenman Eugenio Garza Sada .

Zijn werk wordt ondersteund door maatschappelijke verenigingen bestaande uit prominente leiders uit het hele land, toegewijd aan kwaliteit van het hoger onderwijs en de ontwikkeling van Mexico.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus en heeft 31 kantoren en 21 internationale verbindingsbureaus. Het doel is om leiders te trainen met een ondernemende geest, menselijk gevoel en een hoog niveau van het concurrentievermogen.

De instelling in de top van de beste private universiteiten in de wereld volgens met de QS World University Ranking; terwijl de EGADE Business School wordt beschouwd als de beste business school in Mexico en Latijns-Amerika.

Volgens Quacquerelli Symonds University Rankings, het is de beste particuliere universiteit in Mexico en in het advies van de werkgevers, Mexico 's nummer één universiteit, die zich op het hetzelfde niveau Universiteit van Michigan, Boston University en Duke University.

onze Verschildiferencia

Graduate programma's en Executive Education ITESM bieden een waarde propositie die verschillende producten en diensten is voorzien om bij te dragen aan de ontwikkeling van ondernemers, internationaal concurrerende, gericht op bedrijfsresultaten en een hoge menselijke betekenis executives.

De programma's worden gekenmerkt door:

  • Kwalitatief hoogstaande inhoud ontwikkelingsprogramma's gegeven door gekwalificeerde docenten in kennis en ervaring ..
  • Methodologie van het onderwijs en leren dat zich richt op het oplossen van echte problemen op het werk met behulp van tools voor onmiddellijke uitvoering.
  • Generatie en de integratie van teams van high performing inzetten voor de ontwikkeling van projecten die bijdragen aan de verbetering van de resultaten van hun organisaties.
  • Transformatie van personen die deelnemen aan cursussen en programma's, waarvan de opleiding stelt hen in staat om betere prestaties te bereiken en geeft hen tools om een leidende bereiken rol bij het voldoen aan de doelstellingen van uw bedrijf naar voren.
  • Een multicampus-systeem dat nationale en internationale dekking biedt, naast allianties met verschillende universiteiten en instellingen.

Voor deze en nog veel meer Tecnologico de Monterrey is de beste keuze in Graduate en Executive Education in Mexico.

onderwijsmodelmodeloDe Graduate and Executive Education-programma's van de Tecnológico de Monterrey zijn gebaseerd op een alt = "huidig, innovatief en avant-gardistisch onderwijskundig model dat gebruikmaakt van casusmethodologie, projectontwikkeling en / of experiëntiële activiteiten die door de toepassing een hogere productiviteit mogelijk maken. onmiddellijke kennis opgedaan en de mogelijkheid om netwerken te genereren.

  • De focus wijst in de richting van de leerling, die verantwoordelijk is voor het genereren van hun eigen kennis, vergezeld te allen tijde door zijn leraar, die de rol van gids op zich neemt.
  • Programma's worden ondersteund door docenten met een doctorale graad en high potential managers met een uitstekende functieprofiel.
  • Hoge prioriteit aan het gebruik van technologie als een facilitator in het proces van het onderwijs en het leren en, in het geval van masters en doctoraten, benadrukken voorbereiding door middel van internationale overeenkomsten en uitwisselingen met gerenommeerde universiteiten over de hele wereld.
  • Online programma's die de toegang tot de communicatie-netwerken, samenwerken en leren onder studenten, docenten en specialisten uit de hele wereld te waarborgen; evenals alumniverenigingen om het proces van het leren van studenten te versterken.

Met deze, de Tecnologico de Monterrey bijdraagt ​​aan professionals op te leiden om de uitdagingen van de globalisering en de constante verandering van wetenschap en technologie te voldoen, terwijl het openen van nieuwe mogelijkheden voor managers, ondernemers en zakenlieden.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Zapopan Puebla Santa Fe  + 3 Meer
Juli 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey - ITESM

De Master of Computer Science is gericht op professionals op het gebied van informatica, techniek en exacte wetenschappen vooral geïnteresseerd in het uitvoeren van high- ... [+]

beschrijving

Technologische ontwikkelingen in de moderne wereld wijzen op de noodzaak van een computer-systemen flexibeler kunnen aanpassen aan onvoorziene en onzekere omstandigheden, en interactie vaardigheden. Machine learning, analyse en data science alsmede diverse technieken geïnspireerd door de natuur zijn het genereren van technologie om computersystemen met de eerder genoemde mogelijkheden die de samenleving, economie en milieu zal transformeren in deze eeuw te bieden. Dit afgestudeerd in Computer Science bereidt studenten om leiders in deze nieuwe technologische golf zijn.

beurzen

De Master of Computer Science Het is gericht op professionals op het gebied van informatica, techniek en exacte wetenschappen vooral geïnteresseerd in het uitvoeren van high-impact onderzoek bij te dragen tot de kennis van een van de speciale gebieden van Computer Science.... [-]

Mexico Zapopan
Juli 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey - ITESM

De masteropleiding Humanistic Studies maakt deel uit van het ITESM-project ter versterking van de studie van de Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen aan de ene k ... [+]

beschrijving

De masteropleiding Humanistic Studies maakt deel uit van het ITESM-project ter versterking van de studie van de Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen aan de ene kant; aan de andere kant, om een ​​ruimte te creëren waarin professionals uit elk gebied een humanistische opleiding verwerven die ze koppelen en toepassen in hun professionele activiteit.

Dit programma komt ook tot stand in reactie op de heersende behoefte in de samenleving om een ​​kritische reflectie te houden op het gebied van de geesteswetenschappen, met de nadruk op ethiek, literatuur en verhandeling, wetenschap en cultuur en communicatie en culturele studies.

De nieuwe wereldorde en de democratische samenleving hebben behoefte aan een sterk, proactief, geëngageerd en gearticuleerd maatschappelijk middenveld, waar een dialoog kan worden onderhouden tussen de verschillende stemmen, mentaliteiten en standpunten. In deze dialoog kunnen professionals met een humanistische achtergrond de bruggen zijn tussen mensen met hun verschillende filosofieën, beleid en geschiedenis. Onze beginnende democratie vereist het vormen van sociale onderwerpen die zijn toegewijd aan een analytische visie die vertrekt vanuit de filosofische grondslagen en interpretatieve methodologieën aanneemt waarmee zij hun eigen discours en dat van anderen duidelijk kunnen analyseren. De bijdrage van professionals met een formeel humanistisch onderwijs draagt ​​ongetwijfeld bij aan al het bovenstaande.... [-]

Mexico Monterrey
Augustus 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey - ITESM

De algemene doelstelling van dit programma is om professionals op te leiden, agenten van verandering voor industriële en academische sectoren die in staat zijn van het do ... [+]

Doel van de training

De algemene doelstelling van dit programma is om professionals op te leiden, agenten van verandering voor industriële en academische sectoren die in staat zijn van het doen van toegepast onderzoek, technologische ontwikkeling en overdracht van technologie op het gebied van technische wetenschappen zijn.

Gericht aan

Professionals uit de gebieden van techniek en exacte wetenschappen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van high-impact onderzoek bij te dragen tot de kennis van een van de vakgebieden van Ingenieurswetenschappen. Studenten die dit programma moet uitstekende academische achtergrond, roeping in kennisontwikkeling, vlotte communicatie hebben, professioneel werken onder strikte ethische normen die open staan ​​voor nieuwe manieren van assimilatie van de kennis en de beroepspraktijk en zijn ze zijn intellectueel nieuwsgierig.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Zapopan Puebla Santa Fe  + 3 Meer
Juli 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

De grote vraag voor de ontwikkeling en processen in de industrie, voedsel, landbouw, gezondheid en moleculaire diagnostiek te optimaliseren, heeft onder andere de integra ... [+]

De grote vraag voor de ontwikkeling en processen in de industrie, voedsel, landbouw, gezondheid en moleculaire diagnostiek te optimaliseren, heeft onder andere de integratie van biotechnologische technieken gestimuleerd voor het genereren van nieuwe producten en diensten.

Zo de ontwikkeling van biotechnologische processen voordeel heeft een groot segment van de bevolking gezien zijn brede toepassingsgebied.

Professionals afgestudeerden van de Master of Science in Biotechnology ITESM, in staat zijn om te functioneren in de academische, wetenschappelijke en industriële omgevingen, zowel de toepassing en kennisontwikkeling.

Gericht aan

Profesionistas afgestudeerden terreinen in verband met biotechnologie, biologie, chemie, biochemie, chemische technologie, biochemische engineering, voedsel, medicijnen, voeding, onder anderen.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico-Stad Zapopan Puebla Santa Fe  + 3 Meer
Juli 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey - ITESM

In de afgelopen decennia, is Mexico wordt gekenmerkt als een land met een belangrijke economische dimensie, gunstige geografische ligging, jonge bevolking en openheid op ... [+]

beschrijving

In de afgelopen decennia, is Mexico wordt gekenmerkt als een land met een belangrijke economische dimensie, gunstige geografische ligging, jonge bevolking en openheid op de globalisering, positioneert zich als een aantrekkelijk land voor investeringen en industriële productie sector bereiken van mondiaal belang. Continu, bedrijven in deze sector vereist technologische mogelijkheden die hun strategieën om haar productaanbod, consolidatie en versterking van het concurrentievermogen te ondersteunen, zonder dat daarbij de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het milieu.

Doel van de training

De Master of Science in Manufacturing Systems heeft als doel:

Train professionals voor de industrie en de academische wereld, die als agenten van verandering, in staat zijn om toegepast onderzoek, technologische ontwikkeling, innovatie en overdracht van technologie te doen op het gebied van nieuwe product design, geavanceerde materialen en productieprocessen. Gericht aan ... [-]
Mexico Monterrey
Augustus 2019
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo León, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Mexico, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Federaal District, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán de Ocampo, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro de Arteaga, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Mexico, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Región Metropolitana de Santiago, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, Californië, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Federaal District, VE