OBS Business School - Latinoamérica

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OBS Business School Het is de eerste business school 100% online in Spanje die MBA's en online masters biedt in het management gericht op het trainen van managers en business managers om bedrijven en instellingen te leiden onder een nieuwe duurzame en innovatieve paradigma.

De online methode Masters, afgestudeerd en / of MBA bevordert een soepele en directe communicatie, effectieve discussie stimuleert, bevordert teamwork en vergemakkelijkt de interactie tussen alle deelnemers, zowel studenten, docenten of het bezoeken van professionals.

background-header-desktop

OBS Business School werd opgericht in 2006 als de eerste business school 100% online in het Spaans. Het is gebaseerd op het milieu van Planet Group, een wereldleider in het publiceren van content voor de Latijns-Amerikaanse markt en een belangrijke know-how in e-learning.

het doel schoolhoofd Het is voor managers en business managers aan bedrijven en instellingen leiden trainenOnder een nieuw paradigma van duurzame en innovatieve management. Om dit te bereiken door middel van onze MBA, Master en Postgraduate programma's bieden we professionals en bedrijven een uitgebreide training in alle functionele gebieden van een organisatiealtijd met flexibiliteit het aanbieden van onze online methodologie. Dit heeft onze twee MBA (Executive MBA en Global MBA) worden erkend door de Financial Times een van de beste online MBA-programma's in de wereld. Bovendien, in 2015 voor het vijfde jaar op rij dat we zijn erkend als de beste business school online Spaans voor "Iberoamerican Ranking Online Training". In dezelfde ranking werden zij gekozen zes OBS Masters online programma's als de beste in hun categorie:

  • Global MBA, verkozen tot beste online MBA
  • Master in Marketing en Sales Management als de beste Masters in Marketing online
  • Master in Human Resources, verkozen tot beste Master in Human Resources online
  • Master in Project Management, Master in Project Management beste online
  • Master in Supply Chain Management & Logistics, de beste Masters in Supply Chain Management online
  • Master in Financial Management, gekozen als de beste online Master in Financial Management

Een van de grootste bijdragen van OBS Business School is de ontwikkeling van een flexibele methode die het mogelijk maakt studenten aan familie, werk en academische leven in evenwicht te brengen zijn. Dankzij deze methodiek, ingeschreven in het register van de intellectuele eigendom, het bewaken van indicatoren en de voltooiing van het onderzoek in OBS zijn 91%, terwijl het gemiddelde voor deze programma's door AACSB (De Vereniging Advance Collegiate Schools of Business) niet overschrijdt 60%. Daarnaast biedt de school een double degree met de Universiteit van Barcelona, ​​Spanje belangrijkste openbare universiteit met meer dan 560 jaar geschiedenis.

Van OBS wil de behoefte aan kwaliteit van de opleiding zonder fysieke barrières, die het mogelijk maakt om professionele ontwikkeling te combineren op de marktvraag te voldoen met ons persoonlijk leven vandaag te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master's Degree In Marketing En Business Management

Campus Deeltijd 12 maanden May 2018 Ecuador Quito Colombia Bogotá +2 more

Op dit moment wordt het ondernemingsklimaat verandert snel. De impact van de technologische vooruitgang, de globalisering van de markten, de verandering in de machtsverhoudingen in het voordeel van de consument, de concurrentie en de dalende merkentrouw onder andere trends veranderen marketing strategieën en hoe ze worden verdeeld en producten en diensten verzorgd. Consumenten zijn steeds veeleisender en hebben meer informatie, dus ze hebben heel duidelijk wat ze willen en waar het te krijgen. [+]

Master met de toetsen aan te trekken, te verkopen, tevreden te stellen en te behouden Presentatie van het programma in Marketing en Sales Management Op dit moment wordt het ondernemingsklimaat verandert snel. De impact van de technologische vooruitgang, de globalisering van de markten, de verandering in de machtsverhoudingen in het voordeel van de consument, de concurrentie en de dalende merkentrouw onder andere trends veranderen marketing strategieën en hoe ze worden verdeeld en producten en diensten verzorgd. Consumenten zijn steeds veeleisender en hebben meer informatie, dus ze hebben heel duidelijk wat ze willen en waar het te krijgen. Overaanbod en de moeilijkheid om te differentiëren trek een competitieve landschap en versterken de noodzaak om zich te concentreren op de client. In deze omgeving hebben organisaties behoefte aan marketeers en commercieel gebied in staat om succesvol te leiden de juiste combinatie van drie elementen: een sterke achtergrond en kennis van marketing en commerciële vaardigheden die nodig zijn om te leren om te reageren op het milieu en de huidige markt, en mogelijkheid om verbinding te maken met klanten en effectief structureren van een verkoopnetwerk. De Master of Marketing en Sales Management Het doel is om de kennis van technische, strategische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen om innovatieve managers vormen met en in staat om de uitdagingen van de huidige adressen en Commercial Marketing een brede kijk op het bedrijf te voldoen. Dit alles vanuit twee invalshoeken: Een Marketing Management in staat om effectief te communiceren in een multiculturele omgeving, om teams te... [-]

Master In Management En Leiderschap Coaching

Campus Deeltijd 10 maanden July 2018 Mexico Mexico-stad Ecuador Quito Colombia Bogotá +4 more

Coaching is een techniek die ons dichter bij de verwezenlijking van de doelstellingen waardoor we persoonlijk en professioneel te ontwikkelen brengt. Het is een wedstrijd die ons helpt om anders te denken, om de communicatie te handhaven wij te verbeteren en te verdiepen onszelf. [+]

Coaching en leidinggevende vaardigheden voor managers Presentatie van de Master in Management Coaching en Leiderschap OBS Coaching is een techniek die ons dichter bij de verwezenlijking van de doelstellingen waardoor we persoonlijk en professioneel te ontwikkelen brengt. Het is een wedstrijd die ons helpt om anders te denken, om de communicatie te handhaven wij te verbeteren en te verdiepen onszelf. Deze tool is van onschatbare waarde voor business managementEvenals de persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot het verkrijgen van zowel persoonlijke en professionele doelen. De reden voor dit programma is om een ​​kwalitatief antwoord op de opleidingsbehoeften van die geven professionals die willen worden opgeleid om te dienen als coaches in de toekomst of personen die willen de voordelen van coaching op te nemen in het managen van mensen en het bereiken van je doelen. Om dit te doen maken we een alomvattende aanpak waarbij rekening wordt gehouden met zowel de bevoegdheden van persoonlijke ontwikkeling, waaronder de ontwikkeling van emotionele intelligentie, de vaardigheden van de uitvoerende en personal coaching en teamcoaching. Onze training, evenals hulpmiddelen voor de persoonlijke ontwikkeling en verbetering van uw team, bent u verzekerd van een afstemming met International Coach Federation (ICF) en persoonlijke begeleiding om de mogelijkheid van uw accreditatie te verkrijgen als een coach. Certificering van competenties van managementvaardigheden en leiderschap Gedurende deze certificering programma zal worden ontwikkeld in vier weekenden (50 uur) in de maanden juli, oktober, december 2017 en maart 2018. OBS erkennen de professionele vaardigheden ontwikkeld in deze nascholing binnen het programma van... [-]

Videos

Empieza un nuevo curso OBS Business School

Contact
Bezoekadres
Mexico City, MX
Bezoekadres
Quito, EC
Bezoekadres
Bogotá, CO