Instituto Tecnológico de Tijuana

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Instituto Tecnológico de Tijuana is een onderwijsinstelling met 47 jaar dienst in de entiteit van Baja California, doceert 16 bacheloropleidingen en 8 graduate programma's opgericht op 17 september 1971.

missie

Bijdragen aan de integrale opleiding van vooraanstaande professionals en onderzoekers in innovatie en technologische ontwikkeling in de regio, het land en de wereld; met een hoog gevoel van sociale verantwoordelijkheid, door middel van een hoogwaardige educatieve service, met gelijkheid en relevantie.

uitzicht

Een toonaangevende instelling zijn voor technologisch hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en technologische ontwikkeling in de noordwestelijke regio van het land, met nationale en internationale projectie.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

waarden

 • Membership. Trots deel uit te maken van de instelling, volledig geïdentificeerd, overtuigd en toegewijd aan de missie en visie van de technologie.
 • Vervul de functies en taken, individueel en in groepen, met een gevoel van betrokkenheid en een focus op kwaliteit.
 • Integriteit. Authenticiteit en congruentie tussen onze waarden en gedrag.
 • Professionaliteit. Wees ethisch, respectvol, competent en blijf constant op de hoogte.
 • Innovatie. Moedig de oprichting en ontwikkeling van projecten aan die leiden tot de verwezenlijking van de institutionele visie.
 • Maatschappelijk engagement Presteer in een geest van dienstbaarheid en draag bij door middel van technologische educatie van de omgeving.
 • Handhaaf kwaliteit met de middelen die nodig zijn om continue verbetering te bereiken.

Werk aan de voortdurende verbetering van procedures, processen, activiteiten en resource management, met als doel maximale tevredenheid te bieden.

Een kwaliteitsvolle opleiding is gebaseerd op creëren, innoveren en zoeken naar de meest efficiënte manier om dagelijkse taken uit te voeren.

 • Wees helemaal eerlijk, eerlijk en eerlijk.
  Zich gedragen en eerlijk en transparant tegenover anderen uiten, altijd de waarheid op de eerste plaats stellen, waardoor een omgeving van vertrouwen en vooruitgang wordt gecreëerd binnen de technologische gemeenschap.
 • Erken de rechten van mensen en onthoud hen van het schenden of schaden van hen.
  Herken, waardeer en waardeer mijn persoon, evenals anderen, met respect voor de grenzen van onze acties, altijd op zoek naar dat ze de rust van onze omgeving niet schaden of verstoren.
 • Respecteer de meningen, ideeën of attitudes van anderen, zelfs als deze niet overeenkomen met die van hen.
  Waardeer de diversiteit van persoonlijkheden, culturen en fysieke varianten die er onder mensen bestaan, weet hoe te luisteren en anderen te accepteren, dit is essentieel voor vreedzaam samenleven, essentieel om in harmonie te leven op school, op het werk en in de gemeenschap.
 • Acties en activiteiten op een uitstekende manier uitvoeren en onze verwachtingen overtreffen.
  Erken de uitstekende kwaliteiten en unieke talenten van onze technologische gemeenschap en steun hen bij hun professionele ontwikkeling, zodat hun verbetering onze samenleving ten goede komt. Stel duidelijke doelen die de belangrijkste doelen als instelling definiëren en streef naar persoonlijke en collectieve verbetering.
 • Beïnvloed anderen, laat ze enthousiast werken, bij het bereiken van doelen en doelstellingen.
  Oefen en bevorder leiderschap gebaseerd op een waardencode als een integraal mens in het gezin, sociale, arbeids- en academische veld, met discipline, loyaliteit, integriteit, overtuiging, vasthoudendheid, congruentie, geloofwaardigheid, oprechtheid, vrijheid en respect.
 • Bereik het voorgestelde en zoek oplossingen voor de problemen die zich kunnen voordoen.
  Wees constant in het bereiken van uw doelstellingen en doelen, uitdagingen aangaan en moeilijkheden met moed overwinnen, zonder uzelf te laten overwinnen, aan te passen aan de omstandigheden, om succes te bereiken.
  • Teamwork. Werk samen naar een gemeenschappelijke visie.
   Bevorder creativiteit, motivatie en collectief leiderschap door inspanningen te integreren om gemeenschappelijke doelen en doelstellingen te bereiken; het delen van de waarden en ethische principes die ons als een instelling definiëren.
  • Toewijding. Wees vastberaden in het bereiken van een doel.
   Handel met vastberadenheid en passie, besteed de nodige tijd en moeite om de relevante activiteiten uit te voeren om de doelstellingen en doelen te bereiken die zijn vastgesteld voor individueel en collectief voordeel.
 • Bied onvoorwaardelijke hulp aan degenen die het nodig hebben.
  Wees alert op de behoeften van de gemeenschap, geef het beste van zichzelf toegewijd en onbaatzuchtig, werk samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken, creëer flexibele en efficiënte ondersteunende netwerken die een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van de samenleving.
  • Gendergelijkheid Gelijke ontwikkelingskansen voor mannen en vrouwen.
   Moedig de verdediging van gelijke kansen voor mannen en vrouwen aan in overeenstemming met hun eigen specifieke omstandigheden, behoeften en kenmerken, die het respect voor pluraliteit en het recht op toegang met rechtvaardigheid en gelijkheid het gebruik, de controle en het voordeel van dezelfde middelen garanderen. en maatschappelijke dienstverlening.

Kwaliteitsbeleid

Het Instituto Tecnológico de Tijuana vestigt de verbintenis om al zijn processen te implementeren, gericht op de tevredenheid van zijn klanten op basis van de kwaliteit van het onderwijsproces, om aan hun eisen te voldoen, door de effectiviteit van een kwaliteitsmanagementsysteem en continue verbetering , in overeenstemming met ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008.

Deze site ontving de financiële steun van Diffusion of the APN2016-4015 Project, genaamd GEBRUIK VAN PAARS WATER VOOR DE IRRIGATIE VAN WIJNGAARDEN VAN DE GUADALUPE-VALLEI.

Locaties

Tijuana

Address
Calzada del Tecnológico,s/n
22414 Tijuana, Baja California, Mexico

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden