Lees de Officiële Beschrijving

over IESDE

De Institute for Advanced Studies in Management (IESDE) Het is veel meer dan een school die gespecialiseerd is in het senior management business: een ruimte om te leven, carrière, het bedrijfsleven en het milieu van de ondernemers en managers die onze programma's bij te wonen transformeren.

Dat wil zeggen, het zoekt de integrale ontwikkeling van de deelnemers.

De IESDE positioneert zich als een leider onder de business schools in Latijns-Amerika. Al 20 jaar heeft hij invloed op de ontwikkeling en transformatie van de meer dan 1.500 afgestudeerden: zakelijke leiders en directeuren van uiteenlopende en prestigieuze organisaties Puebla en de regio.

Na voltooiing van het programma, hebben onze deelnemers een ervaring die hem en zijn organisatie transformeert gehad; ontwikkelen of scherpen hun leidinggevende vaardigheden en leidinggevende vaardigheden die hen in staat stellen om beter aan te passen aan de voortdurende veranderingen waarmee organisaties in een geglobaliseerde wereld.

DOELSTELLINGEN

Het fundamentele doel van IESDE is om kennis en praktijk van de bedrijfsvoering te zenden. Ook, door de leiding van onze afgestudeerden te transformeren organisaties, dus het bevorderen van sociaal-economische ontwikkeling van Mexico duurzaam.

De principes waarop ons werk is gebaseerd, zijn:

  • Verbetering van leiderschap als een fundamentele pijler in de polis activiteit.
  • De ontwikkeling van managementvaardigheden en training ondernemer.
  • Bevorder discipline met een wereldwijde zakelijke visie.
  • Doordringen een hoge beslissingscriterium bij de deelnemers.
  • Onder andere een gevoel voor ethiek en sociale verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IESDE School of Management

De Executive Master in Financial Management programma voorziet in de behoeften van de 'nieuwe' financiële wereld door te focussen op de kernactiviteiten mogelijkheden: ee ... [+]

De School of Management die denkt en woont in de toekomst.

Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE, School of Management) is toegetreden tot de GEMFM GLOBAL INC, een programma dat is ontworpen en ontwikkeld door finance professoren met uitgebreide ervaring in executive education, in nauwe samenwerking met financiële professionals en educatieve experts. De Executive Master in Financial Management programma voorziet in de behoeften van de 'nieuwe' financiële wereld door te focussen op de kernactiviteiten mogelijkheden: een internationale oriëntatie, diepgaande financiële expertise en het management vaardigheden en analytische vaardigheden van essentieel belang voor een veranderende omgeving. Het programma besteedt aandacht aan de persoonlijke leiderschapskwaliteiten van de financiële professional, met nadruk op zowel de effectiviteit (Getting Things Done) en verantwoordelijkheden (impact).... [-]

Mexico Puebla City
Juli 2020
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands