Lees de Officiële Beschrijving

De meest prestigieuze business school in Mexico in de ontwikkeling van wereldleiders. # 1 in Mexico en Latijns-Amerika.

Op dit moment overstijgt corporate governance de horizon van de organisatie en haar leiders eisen een alomvattende en globale visie, die op haar beurt gespecialiseerd en ervaren is. Dat is de reden waarom EGADE Business School de meest prestigieuze business school in Latijns-Amerika is, niet alleen vanwege de hoge academische normen, maar ook voor de ontwikkeling van leiders met een mondiale mentaliteit en verantwoordelijk gedrag die anderen inspireren met hun voorbeeldig leiderschap.

Met locaties in Mexico City (Santa Fe), Monterrey en Guadalajara, evenals executive MBA-programma's in Querétaro en Panama City; EGADE Business School is de graduate business school van Tecnológico de Monterrey, een universiteit die in heel Mexico en Latijns-Amerika wordt erkend voor de ontwikkeling van het uitvoerend leiderschap van Mexico in de mondiale context.

Visie

We ontwikkelen internationaal concurrerende leiders met een ondernemersgeest en een humanistische kijk.

Op EGADE Business School of Tecnológico de Monterrey creëren we ideeën met kracht en volgens die filosofie baseren we onze MBA's en master's degrees in business, wereldwijd erkend als de leidende postdoctorale programma's in de meest prestigieuze internationale ranglijsten: de beste fulltime en parttime meestersgraden evenals de beste MBA's in Mexico en Latijns-Amerika.

Bij EGADE Business School leren we voor verandering - bedachtzaam dat verandering, en de uitdaging en de kans die het met zich meebrengt, de enige motivator is voor alle vooruitgang. Wij zijn een gemeenschap van geesten - hoogbegaafde faculteit, getalenteerde studenten, succesvolle alumni, vooraanstaande bedrijfsleiders en prestigieuze internationale academische partners - toegewijd aan een krachtig idee: MINDS-ONGELOOFLIJKE VERANDERING.

Eersteklas erkenning in prestigieuze ranglijsten

Gerangschikt onder 45 "Global Elite" Business schools wereldwijd

# 1 in Research Excellence in Latijns-Amerika

QS Global 250 Business Schools Ranking 2017

# 1 business school in Mexico en Latijns-Amerika

Eduniversal Business Schools Ranking 2008-2016

# 1 Executive MBA en Mexico y América Latina

# 56 Executive MBA wereldwijd

The Economist EMBA Ranking 2013-2015

# 1 MBA-programma's in Mexico en Latijns-Amerika

AméricaEconomía Ranking MBA 2015

# 1 Master in Finance in Mexico en Latijns-Amerika

Beste Masters Ranking 2015-2016

1 Executive MBA (OneMBA) in Mexico en Latijns-Amerika

# 29 Executive MBA (OneMBA) wereldwijd

Financial Times Global EMBA Ranking 2007-2016

Triple Crown of Global Accreditation

EGADE Business School heeft de prestigieuze drievoudige kroon van internationale accreditatie ontvangen van de drie meest invloedrijke internationale organisaties in het wereldwijde bedrijfsonderwijs: AACSB, AMBA, EQUIS. EGADE behoort tot de exclusieve groep van 1% van de wereldwijde business schools die deze drie accreditaties hebben behaald.

De business school met het grootste wereldwijde bereik

We hebben meer dan 50 internationale academische overeenkomsten met toonaangevende universiteiten en business schools voor double-degree en joint-degree programma's, internationale professionele certificering en studiemogelijkheden op vijf continenten. Deze overeenkomsten verrijken ook onze facultaire ontwikkelingsprogramma's en bevorderen internationaal gedeelde academische projecten en onderzoek.

Het EGADE-verschil

  • ONDERNEMERSCULTUUR

De ontwikkeling van ondernemende, innovatieve leiders is een integraal onderdeel van de EGADE-missie, waar de cultuur van het ondernemerschap een kenmerk is van haar uitstekende studenten en afgestudeerden.

  • GLOBALE VISIE

Een belangrijke onderscheidende factor bij EGADE is de erkende wereldwijde aanpak en bereik. Met het grootste aanbod van dual-degree en internationale programma's in Latijns-Amerika in samenwerking met de meest prestigieuze universiteiten en business-scholen wereldwijd, biedt EGADE zijn leiders, studenten en leidinggevenden een waarlijk waardevolle bedrijfsvisie en -ervaring.

  • ONDERSCHEIDEN NATIONALE EN INTERNATIONALE FACULTEIT

Meer dan 200 docenten vertegenwoordigen een solide combinatie van internationale academische en zakelijke ervaring. Een belangrijk kenmerk van de academische ervaring van EGADE is de deelname van wereldwijd gerenommeerde professoren die impact en invloed verzekeren in ons onderwijs, onderzoek en thought-leadership.

  • TEAM-ONDERWIJS

De deelname van excellente wereldprofessoren naast senior bedrijfsleiders aan academische programma's zorgt voor een ideale balans tussen theorie en praktijk. We bereiden onze studenten voor op verbeterd loopbaansucces door hun klaservaring te verbinden met de praktijk, waar de theorie onmiddellijk in praktijk wordt gebracht.

  • FLEXIBEL STUDIEFORMAAT

Executive-programma's en part-time master-graden ontworpen voor studenten die full-time werken, bieden een balans tussen studie, werk en persoonlijke verplichtingen, om de competenties te versterken die de weg naar professioneel succes zullen openen.

  • ACADEMISCH LEIDERSCHAP

EGADE is de erkende leider in bedrijfseducatie in Latijns-Amerika. Wereldwijd gerenommeerde ranking en accreditatie-organisatie getuigen van de relevantie en innovatie in de academische programma's. Slechts 1% van de wereldwijde business schools, zoals EGADE, heeft de drievoudige kroon van internationale accreditaties ontvangen: AACSB, EQUIS y AMBA.

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

EGADE Business School

De Master in Finance ontwikkelt bedrijfsleiders met gedegen kennis van financiële markten en een avant-garde aanpak in wereldwijde activiteiten. Het programma onderscheid ... [+]

De Master in Finance ontwikkelt bedrijfsleiders met gedegen kennis van financiële markten en een avant-garde aanpak in wereldwijde activiteiten. Het programma onderscheidt zich door de balans die het biedt met de verwerving van deskundigheid op het gebied van de financiële sector en de versterking van analytische en managementvaardigheden die zeer erkend zijn in het professionele veld.

Dit programma promoot een innovatieve financiële visie, gebaseerd op het gebruik van geavanceerde technologische hulpmiddelen die een diepgaande en uitgebreide financiële analyse mogelijk maken, die op zijn beurt de strategische zakelijke besluitvorming ondersteunt. Deze visie wordt aangevuld met een breed gevoel van verantwoordelijk en ethisch leiderschap, met als doel vertrouwen te creëren in financiële agenten en instellingen, en een globaal en duurzaam perspectief van organisaties te behouden.... [-]

Mexico Mexico-Stad Monterrey
April 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
EGADE Business School

Het lanceren van je carrièrepad in een concurrerende zakelijke context vereist niet alleen kennis en praktische ervaring, maar ook een brede, wereldwijde kijk op de nieuw ... [+]

Het lanceren van je carrièrepad in een concurrerende zakelijke context vereist niet alleen kennis en praktische ervaring, maar ook een brede, wereldwijde kijk op de nieuwste trends in het bedrijfsleven. In een tijd van exponentiële verandering moeten jonge professionals gedijen in de meest complexe en onzekere omstandigheden. De verandering is wereldwijd en dat geldt ook voor de uitdagingen die professionals dagelijks moeten aanpakken.

Wat uw academische achtergrond ook is, een robuuste zakelijke vaardighedenset wordt een sleutelfactor in uw loopbaanvoortgang. Zakelijke kansen en loopbaanontwikkeling van bedrijven zullen afhangen van de manier waarop u de wereld ziet en van het tempo en strategisch denken waarin u actie onderneemt.... [-]

Mexico Monterrey
July 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Minds Igniting Change

Address
Carlos Lazo 100, Santa Fe, Álvaro Obregón
01389 Mexico-Stad, Federaal District, Mexico
Address
Eugenio Garza Lagüera & Rufino Tamayo, Valle Oriente, San Pedro Garza García
66269 Monterrey, Nuevo León, Mexico
Address
General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico