YKBS LTD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

YK Business School (YKBS) werd in 2002 opgericht als een particuliere instelling voor tertiair onderwijs, gespecialiseerd in het aanbieden van ondersteunend afstandsonderwijs op niet-gegradueerde en post-graduate niveaus op het gebied van Business, Administration, Management en Law.

Sinds 2012 opereert YKBS vanuit een campus-gebaseerde instelling in Highlands. De campus bestaat uit een speciaal gebouwd complex dat is ontworpen en ontworpen om studenten van hoge kwaliteit onderwijs te bieden in een gunstige omgeving en een koel klimaat dat inherent is aan het centrale plateau. De klaslokalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en de nieuwste interactieve leermethoden zijn ook beschikbaar. Binnenspelletjes en een fitnessruimte met douches zijn onlangs toegevoegd om te worden gebruikt door studenten. Voldoende parkeerplaatsen en een endemische tuin zijn gecreëerd voor het welzijn van studenten. Het gebouw is uitgerust met WIFI voor studenten.

YKBS biedt populaire programma's van het Management College of Southern Africa (MANCOSA) en de Regent Business School (RBS), zowel uit Zuid-Afrika, BPP University als ABE uit het Verenigd Koninkrijk. In 2013 begon YKBS undergraduate programma's te leveren op een full-time modus. YKBS is door de Tertiary Education Commission (TEC) van Mauritius gemachtigd om tertiaire programma's uit te voeren. De programma's aangeboden door YKBS zijn zeer succesvol geworden vanwege hun betaalbaarheid, toegankelijkheid en accreditatie. Bovendien zijn de programma's concurrerend en is de levering ervan praktisch voor zowel zakenmensen als industriëlen. Het geeft een gelijke kans voor de groeiende jeugd om zichzelf te bekrachtigen door middel van Business Education voor een betaalbare prijs.

Het succes van YKBS-programma's komt voort uit kernactiviteiten gericht op het voldoen aan de eisen van de studenten. Academische ondersteuning aangeboden aan studenten is bevorderlijk voor de doelmarkt, die over het algemeen werkende mensen zijn. De kracht van YKBS berust op haar vermogen om individueel pastoraal zorg te bieden aan studenten.

Missie

De missie van YKBS streeft ernaar een levensveranderende educatieve ervaring te creëren door middel van kwaliteit, onderzoek en onderwijs voor individuen en de samenleving. YKBS wil een bijdrage leveren aan de veranderende onderwijsbehoeften van Mauritius en de buurlanden door middel van leerprogramma's die inspelen op de behoeften van studenten, de overheid en de particuliere sector.

Visie

De visie van YKBS is om erkend te worden als een vooraanstaande hogeronderwijsinstelling die zich inzet voor kwaliteitsonderwijs in een zorgzame omgeving. YKBS zal transformationeel onderwijs en onderzoek leveren door verwachtingen te koesteren en kansen te creëren voor mensen, nationaal, regionaal en wereldwijd.

Locaties

Vacoas-Phoenix

Address
Belle Terre Road, Highlands, Vacoas-Phoenix
73604 Vacoas-Phoenix, Plaines Wilhems District, Mauritius