Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SIST ERVARING

SIST is het eerste Britse onderwijsinstituut in Marokko dat programma's van de University of Cardiff Metropolitan University verzorgt, leidend tot internationaal erkende Britse graden. SIST is ook de enige school in Marokko die een complete, internationaal geaccrediteerde, Britse graad aflevert met een aanvulling op het Marokkaanse diploma dat is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs.

SIST biedt een Brits academisch curriculum (Foundation Year, BAC 3 en BAC 5) precies zoals het is aan de partneruniversiteit met dezelfde kernmodules en gegarandeerde kwaliteit die wordt beheerd door de partneruniversiteit. Dit valt onder het Quality Assurance Agency van het Verenigd Koninkrijk. SIST Experience in Marokko begon in 2001 in Casablanca, 2011 in Rabat en 2013 in Tanger. Het doel is om te worden gepositioneerd als de beste business school in Marokko.

SIST heeft sinds de opening in 2001 enorme ontwikkelingen in de kwaliteit van ons onderwijs en programma's gemaakt. SIST voert momenteel projecten uit om zichzelf te positioneren als de grootste gekwalificeerde Britse school in het Midden-Oosten en Noord-Afrika tegen 2020.

WAT KOM JE VAN SIST?

Onze studenten hebben veel verschillende redenen om hier te studeren. Welke redenen ze ook hebben om SIST te kiezen, onze studenten zeggen dat wanneer ze ons verlaten aan het einde van hun cursus, ze herinneringen aan vriendschap, warmte en gastvrijheid met zich meebrengen. SIST geniet vele concurrentievoordelen die als volgt zijn:

Brits onderwijs!

Brits onderwijs is gericht op processen en resultaten, in tegenstelling tot het benadrukken van de verwerving van specifieke kennis met een vooruitstrevende aanpak; elke fase bouwt voort op wat eerder is gekomen. Bepaalde hoofdprincipes lopen door het hele onderwijssysteem: het idee dat elke student uniek is en dat dit belangrijk is; een nadruk op het ontwikkelen van positieve relaties (met leraren, ouders, leeftijdsgenoten); een focus op het mogelijk maken van omgevingen (leren gebeurt niet uitsluitend in de klas); en ten slotte, leren en ontwikkelen - kijken naar resultaten en resultaten, maar slechts als een facet van onderwijs. Als je ervoor kiest om voor een Britse kwalificatie in Marokko te studeren, zul je dezelfde hoge normen van lesgeven, middelen en ondersteuning genieten als je zou krijgen van studeren in het VK.

Employability!

Tegenwoordig is het moeilijk om aan het woord 'inzetbaarheid' te ontsnappen, maar wat betekent het echt voor jou als student? Bij SIST geloven we dat dit betekent het ontwikkelen van het vertrouwen en het vermogen om je eigen carrièrepad te beheren en een positieve bijdrage te leveren aan de economie en de samenleving. Het gaat om het ontwikkelen van competenties en vaardigheden die u gedurende uw hele leven goed zullen dienen. Om dat te bereiken bieden wij:

  • Kwalitatief hoogwaardige cursussen die een sterke band hebben met de professionele wereld
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling
  • Ondersteuning door een aantal medewerkers om u te helpen vooruit te plannen, na te denken over wat u hebt bereikt en dit professioneel te communiceren met toekomstige werkgevers.
  • Stages tijdens je opleiding bij SIST
  • Stages zijn gedekt voor onze topstudenten

De meest succesvolle studenten in een steeds competitievere arbeidsmarkt voor afgestudeerden zullen degenen zijn die deze kansen benutten vanaf het moment dat ze aankomen, waardoor ze zich onderscheiden van de massa.

Locaties

Casablanca

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Telefoonnr.
+(212)- 5222-11680

Rabat

Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Tanger

Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tanger, Tanger-Tétouan-Al Hoceima, Marokko

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden