Lees de Officiële Beschrijving

Over

Wij zijn een internationaal universitair centrum dat zich richt op het opleiden van leiders, directeuren en technici die gespecialiseerd zijn in de sectoren gastvrijheid en toerisme met een passie voor goede service en een multiculturele visie. Onze missie is bij te dragen aan de duurzame sociale, economische en culturele ontwikkeling van de industrie door training leidinggevenden, professionals en technici in de sector. Wij zetten ons in voor innovatie en bevorderen de ontwikkeling van obligaties tussen Ostelea en bedrijven in de sector om nieuwe oplossingen op de markt te brengen.

Onze deelnemers zijn de focus van onze activiteit en we stellen hen in staat toepasbare en praktische kennis te verwerven. Onze campussen bevinden zich in Rabat, de administratieve hoofdstad van Marokko, en in Casablanca, de grootste stad van het land.

Ostelea biedt u de mogelijkheid om te studeren in het land met de meest competitieve toeristische sector ter wereld. Een land vol culturele bronnen en infrastructuren, en dat zeer geschikt is voor digitale consumptiegewoonten.

Rankings: Master in International Tourism Management. Onderwezen door Ostelea en EAE, een van de 100 beste meesters ter wereld. Eduniversal Ranking 2015

Methodologie

Hoe studenten leren bij Ostelea

Ons doel is om studenten in staat te stellen de ervaring en basiscompetenties te verwerven die ze nodig hebben om hun beroep uit te oefenen en als zodanig in staat te stellen oplossingen te bieden voor de behoeften van de samenleving met betrekking tot de horeca- en toerismebranche.

Bij Ostelea is onderwijs een continu en dynamisch proces dat zich uitstrekt van het klaslokaal naar de maatschappij, studenten voorziet van competenties die hen in staat stellen om beter met hun omgeving om te gaan en de doelstellingen te bereiken die zij hebben gesteld.

  1. Evaluatie van de verworven competenties. Door competenties te beoordelen, kan de voortgang van studenten te allen tijde worden gevolgd, zodat ze hun huidige status en niveau van verbetering kunnen vaststellen aan de hand van de vastgestelde onderwijsprestatie-indicatoren.
  2. Case study-methode. Analyse van cases stelt studenten in staat om met echte gevallen om te gaan en kritisch te denken, evenals de ervaringen die hen in staat stellen om verschillende scenario's te voorspellen en te anticiperen op veranderingen in het milieu.
  3. Probleemgestuurd onderwijs. De presentatie van een specifiek probleem stelt studenten in staat om hun analytische en diagnostische capaciteit, kritisch oordeel en innovatie te ontwikkelen om oplossingen te vinden. Naarmate studenten een meer diepgaand begrip van een probleem in al zijn complexiteit ontwikkelen, krijgen ze inzicht in situaties die ze in hun professionele leven zullen tegenkomen.
  4. Project Ontwikkeling. De projecten die gedurende de cursus worden ontwikkeld, vergroten hun interdisciplinaire vaardigheden en teamwork.
  5. Mensen en waarden. Kennis komt voort uit mensen en beweegt daartussen, waarden als verantwoordelijkheid, betrokkenheid, vertrouwen en integriteit vormen de basis voor ons onderwijsmodel.

MIDDELEN

Het scala aan bronnen dat Osteria aan studenten biedt, stelt hen in staat de gegevens om te zetten in informatie en kennis voor een effectievere besluitvorming. Belangrijke bronnen zijn onder meer:

  • Thema-presentaties door docenten en experts.
  • Case studies van zakelijke succesverhalen.
  • Macro-economische analyses.

SERIE MET CONFERENTIES

Gedurende het hele studieprogramma wordt een reeks conferenties georganiseerd met leidinggevenden, zakelijke experts en leiders. De conferenties stellen deelnemers in staat om een ​​dieper inzicht te krijgen in actuele zaken van belang. Bedrijfsbezoeken en gesprekken met professionals uit verschillende sectoren buiten de campus worden ook georganiseerd.

Het doel is de deelnemers in staat te stellen uit de eerste hand inzicht te krijgen in praktijksituaties en succesverhalen in een zakelijke omgeving, om de professionele omgeving beter te leren kennen en om de netwerkkracht van het programma te omarmen tussen deelnemers, docenten en sectorprofessionals. .

VIRTUELE CAMPUS

De Virtuele Campus van Ostelea is het technologische platform waarop een deel van het dagelijkse werk van de studenten plaatsvindt. Het is ontworpen om studenten toegang te geven tot academische middelen en alle huidige cursusinformatie, lesnotities, evaluaties, academisch materiaal en de digitale bibliotheek, en hen in staat te stellen om uitnodigingen te ontvangen voor activiteiten, evenementen en conferenties georganiseerd door de instelling.

De Ostelea Online Campus is ontworpen met behulp van de BlackBoard-technologie waarmee studenten overal toegang hebben tot alle functies van hun smartphone, tablet en andere apparaten. BlackBoard is momenteel het platform dat wordt gebruikt door internationaal prestigieuze universiteiten, zoals Princeton, Stanford en Duke.

International University Network

Ostelea heeft partnerschapsovereenkomsten met bijna honderd universiteiten en business-scholen over de hele wereld, waaronder 29 die toerisme runnen

Programs taught in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Master

Ostelea Morocco

De Executive Master programma in Event, Protocol ... [+]

presentatie

De Executive Master in Event, Protocol

De training richt zich ook op het beheersen protocol strategieën concepten, communicatie en public relations. Door middel van deze gespecialiseerde programma, de studenten te smeden hun vermogen om de ontwikkeling van het toerisme te ondersteunen door haar "Business toerisme" industrie.

Kernwoorden specialisatie en ontwikkeling

De Executive Master programma in Event, Protocol

doelstellingen

De Executive Master in Event, Protocol

Aan het einde van uw reis, u zult managers met de vaardigheden, capaciteiten en waarden volgt:

Kennis van de industrie MICE (Meeting, Incentives, Congressen

Globale visie: door middel van haar verdubbeling internationale en ondernemende scope, de Executive Master is gericht op managers in staat om effectief projecten met betrekking tot het thema van de laatste beheren trainen... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ostelea Morocco

De Executive Master in Management van Hotel en Restaurant management werd ontwikkeld in samenwerking met de operationele en institutionele actoren in de sector, om een ​​ ... [+]

presentatie

In een geglobaliseerde context en evolueren, de Executive Master in Hospitality Management

Deze training is gericht op een efficiënt beheer van de ondernemingen op te bouwen op het gebied van gastvrijheid en Hospitality Management, namelijk het hotel vestigingen en restauratie. Het omvat een focus op het beheer en de controle van de structurele kenmerken van de productie-eenheden van een bedrijf, evenals de mogelijkheid om nieuwe concepten en instrumenten te confronteren, zij het een nationaal standpunt of International.

Sleutelwoorden: effectieve besluitvorming en actief gebruik van nieuwe technologieën.

Deze specialisatie en grotendeels wendde zich tot de realiteit van de markt programma cultiveert verdiepen inzet en deskundigheid van haar begunstigden.... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ostelea Morocco

De Executive Master in Management van Hotel en Restaurant management werd ontwikkeld in samenwerking met de operationele en institutionele actoren in de sector, om een ​​ ... [+]

presentatie

In een geglobaliseerde context en evolueren, de Executive Master in Hospitality Management

Deze training richt zich op het beheer en de controle van de structurele kenmerken van de productie-eenheden van een bedrijf, of het nu een nationaal of internationaal perspectief.

Sleutelwoorden: effectieve besluitvorming en actief gebruik van nieuwe technologieën.

De Executive Masters Program in Hospitality Management

doelstellingen

De Executive Master in Hospitality Management

Aan het einde van uw reis, u zult managers met de vaardigheden, capaciteiten en waarden volgt:

Kennis van de horeca en catering: door middel van een internationaal perspectief en benadering van "business" business-modus, krijg je een stevige kennisbasis van de horeca en catering, en in termen van beleid, procedures, praktijken en ervaringen op het gebied van toerisme, horeca en recreatie.... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ostelea Morocco

De Executive Master in Marketing Marketing en Revenue Tourist Beheer fulltime doelen aan professionals en leidinggevenden, met persoonlijke en professionele vaardigheden ... [+]

presentatie

In een sterk concurrerende internationale omgeving, de professionals uit de toeristische sector in het algemeen en met name de horeca, worden geconfronteerd met een versnelde transformatie van het bedrijf, zoals marketing, verkoop en distributie. Zo, het beheersen van nieuwe concepten en online en offline gereedschappen, wordt het een doorslaggevende concurrentiefactor.

De Executive Master in Marketing Marketing en Revenue Tourist Beheer fulltime doelen aan professionals en leidinggevenden, met persoonlijke en professionele vaardigheden te trainen, te beheren om zowel optimale en efficiënte marketing processen, marketing en distributie van toeristische producten.

... [-]
Marokko Rabat
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ostelea Morocco

De Executive Master in Marketing, Marketing en Omzet toerisme management, unieke opleiding in zijn soort in Marokko, is gericht op professionals en leidinggevenden, met p ... [+]

Executive Master in Marketing Marketing en Revenue Management Tourist part time

academisch jaar

Prijzen in euro

Toegangsvoorwaarden

Profiel

oktober 2018

9900

studie-bestand

motivatiegesprek

Bac +3/5 of 3 jaar professionele ervaring in de sector

Presentatie

In een sterk concurrerende internationale omgeving, de professionals uit de toeristische sector in het algemeen en met name de horeca, worden geconfronteerd met een versnelde transformatie van het bedrijf, zoals marketing, verkoop en distributie. Zo, het beheersen van nieuwe concepten en online en offline gereedschappen, wordt het een doorslaggevende concurrentiefactor.... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko