Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 2014, de School of Governance and Economics Rabat (EGE) is uitgegroeid tot de politieke wetenschappen school aan de Universiteit Mohammed VI Polytechnic. De EMA werd in 2008 opgericht door een non-profit stichting, de Stichting voor Onderwijs Economie, politieke en sociale (FESEPS) met als doel het opnieuw invoeren van een hoog niveau opleiding in de politieke wetenschappen en economie in Marokkaanse universitaire omgeving.

De Mohammed VI Polytechnic University (UM6P) heeft een gedecentraliseerd model. De belangrijkste campus is gelegen in het hart van de "Groene Stad" van Benguérir. De EMA is geïntegreerd in de paal Governance, Economische en Sociale Wetenschappen UM6P, op de campus van Rabat, waarin twee nieuwe scholen zal ontstaan ​​in 2014-15 terug:

M2S (Marokkaanse School in de sociologie) een hoog niveau sector in de sociale wetenschappen MSE (Marokkaanse School of Economics) gewijd aan de opleiding op hoog niveau in de economie

Het toelatingsbeleid is gebaseerd op verdienste via een wedstrijd op beschikbare schoolgegevens. Dit beleid van de opnames blijft aandacht voor de diversiteit onder studenten in beide cohorten hun geografische herkomst en sociaal.

Studenten uit het hele land zijn opgeleid om langszij komen internationale studenten presteren semesters uitwisseling van universiteiten die een partnership met onze instelling zijn verbonden.

Het onderzoek is georganiseerd in twee complementaire cycli:

De eerste ronde (politieke wetenschappen, economie, sociologie, antropologie, geschiedenis, vreemde talen) De tweede ronde van verdieping en professionalisering diploma's gebouwd in samenwerking met internationale universiteiten

Locaties

Rabat

Address
Avenue Mohamed Ben Abdellah Regragui
10112 Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden