Lees de Officiële Beschrijving

Over Al Akhawayn

Het werd in 1995 ingewijd in 1995 door Zijne Majesteit Koning Hassan II en Kroonprins Abdallah bin Abdel-Aziz van Saoedi-Arabië. Al Akhawayn University herdefinieert de klassieke Amerikaanse educatieve ervaring op het gebied van de liberale kunst op een architectonisch verbluffende moderne campus te midden van de schoonheid van het Midden-Atlasgebergte in Marokko.

Het beschikt over:

  • Een uniek internationaal gemeenschappelijk kernprogramma voor alle niet-gegradueerde studenten, dat de basis vormt voor een goed afgerond wereldwijd onderwijs.
  • Rijke academici, in het Engels, die keuzes en experimenten aanmoedigen, in alle scholen en studieprogramma's.
  • Een comfortabel, veilig en opwindend residentieel studentenleven op de campus, met honderden door studenten geleide activiteiten van de universiteit, met meer dan 96 procent van de studenten die op de campus wonen met kamergenoten uit heel Marokko en de vier hoeken van de wereld.
  • De rust en geneugten van Ifrane, een centrum voor openluchtverkenning van bergen, beken, meren en meer, met veel uitgaansmogelijkheden en gemakkelijke toegang tot grote steden zoals Rabat, Casablanca, Fez, Meknes en meer.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Waarom AUI?

Al Akhawayn University in Ifrane (AUI) leidt de toekomstige burgerschapsleiders van Marokko en de wereld op via een wereldwijd georiënteerd Engelstalig programma voor vrije kunsten op basis van het Noord-Amerikaanse systeem. De academische gemeenschap bestaande uit studenten, docenten en personeel werkt samen om excellentie en identiteit te bevorderen door middel van onderwijs en leren dat gunstig is voor de ontwikkeling van rechtvaardigheid en sociale verantwoordelijkheid. De campus van 75 hectare huisvest 2.135 studenten van over de hele wereld en biedt studentenfaciliteiten, waaronder 7 academische gebouwen, een bibliotheek, 21 studentenresidenties, 4 eetzalen, winkels, sportcentra en onderzoekslaboratoria.

De eerste niet door de US NEASC geaccrediteerde universiteit in Afrika

In 2017 werd de AUI geaccrediteerd door de New English Commission on Higher Education (NECHE, voorheen NEASC), een van de meest prestigieuze accrediterende instellingen ter wereld. Accreditatie dient als een manier om de waarde van een instelling wereldwijd te erkennen. In het geval van NECHE betekent hun moeilijk te verdienen goedkeuringsstempel hoge normen op alle onderwijsniveaus, waardoor de universitaire diploma's gelijkwaardig zijn aan die van de Verenigde Staten. De accreditatie van AUI markeert de afsluiting van een proces van negen jaar waarin we ernaar streefden de kwaliteit van onze hele instelling te verbeteren, van het klaslokaal tot de slaapzalen. Het markeert ook onze levenslange toewijding aan zelfactualisatie, aan verbetering en om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke opleiding ontvangt die onze instelling kan bieden.

John Schnobrich / Unsplash

Profiteer van kwaliteitsonderwijs

Het Amerikaanse Liberal Arts-model bestaat om studenten zowel breedte als diepte te bieden: het stelt je in staat om je te specialiseren nadat je je hebt ingeschreven, zodat je je passies kunt ontwikkelen en tegelijkertijd andere wegen van de academische wereld kunt inslaan. Dit is de reden waarom we 'kernvereisten' in ons curriculum hebben opgenomen: onze studenten aanmoedigen om meerdere opleidingen te volgen. Terwijl we onze studenten pushen om hun horizon te verbreden, leggen we er de nadruk op om ze te laten kiezen hoe die pluraliteit zichzelf definieert. Onze visie op Liberal Arts benadert de academische wereld op een praktische manier: we geloven dat alle onderwerpen met elkaar verband houden en dat ze elkaar op de hoogte brengen. Onze klaslokalen zijn de thuisbasis van een diversiteit aan geesten, waardoor een enkele klas kan worden bevolkt door zakelijke studenten, ingenieurs en filosofen. Bij het vormen van studenten aldus hopen we dat ze zowel van hun leraren als van elkaar zullen leren, en op onze campus een verenigd netwerk van intellectualisme creëren.

betaalbaarheid

Het collegegeld, de kosten en het kamer / bord van de AUI zijn geprijsd om concurrerend te zijn in zowel de Marokkaanse als de internationale markt, met name voor een hoogwaardig onderwijs dat door de VS is geaccrediteerd.

NB: aanvragers met de Marokkaanse nationaliteit of met één Marokkaanse ouder komen in aanmerking voor het nationale collegegeld omdat de AUI een Marokkaanse openbare universiteit is.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Al Akhawayn University (in Ifrane)

De master of Arts in International Studies and Diplomacy (MAISD) biedt gekwalificeerde studenten de mogelijkheid om specialisten te worden op het gebied van diplomatie en ... [+]

Over

De master of Arts in International Studies and Diplomacy (MAISD) biedt gekwalificeerde studenten de mogelijkheid om specialisten te worden op het gebied van diplomatie en internationale zaken. Het programma, gesponsord door het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking, biedt studenten een sterke theoretische achtergrond en de analytische vaardigheden die essentieel zijn voor het verkrijgen van inzicht in internationale kwesties en evenementen. Het programma maakt gebruik van de expertise van Al Akhawayn University faculteit van verschillende disciplines, en van professionals uit het veld.

Voor wie is het programma?

Het MAISD-programma is ontworpen voor:

Academisch gekwalificeerde afgestudeerden van AUI en andere Marokkaanse instellingen die op zoek zijn naar geavanceerde opleiding en training in internationale studies en diplomatie.Professionals die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun opleiding.Internationale studenten die expertise willen opdoen, specifiek in Noord-Afrikaanse studies.programma beschrijving... [-]
Marokko Ifran
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 semesters
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Al Akhawayn University (in Ifrane)

De Master of Arts in Noord-Afrikaanse en Midden-Oosten Studies (NAMES) biedt een intensieve studie van sociale wetenschappen en humaniora cursussen gericht op Noord-Afrik ... [+]

Over

De Master of Arts in Noord-Afrikaanse en Midden-Oosten Studies (NAMES) biedt een intensieve studie van sociale wetenschappen en humaniora cursussen gericht op Noord-Afrika en het Midden-Oosten in combinatie met een even intensieve studie van Modern Standaard Arabisch. De cursus biedt ook de mogelijkheid voor rechtstreeks contact met de realiteit van het vakgebied en met sociale actoren en belanghebbenden. Het programma maakt gebruik van de facultaire expertise van de school in de regio, evenals hun ervaring in het lesgeven aan diverse studentenlichamen. Het programma is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die specialisten in deze regio willen worden door te leren over zijn cultuur, geschiedenis, economie en politiek. Studenten komen uit verschillende academische achtergronden, waaronder Internationale Studies, Internationale Betrekkingen, Politicologie, Antropologie, Economie, Sociologie, Mediterrane studies en Middenoosterse Studies.... [-]

Marokko Ifran
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Al Akhawayn University (in Ifrane)

De Master of Science in Software Engineering (MSSE) programma is ontworpen om de student door middel van concentratiecursussen te voorzien van solide, gespecialiseerde va ... [+]

Over

De Master of Science in Software Engineering (MSSE) programma is ontworpen om de student door middel van concentratiecursussen te voorzien van solide, gespecialiseerde vaardigheden die nodig zijn om hoogwaardige software te produceren. Bovendien geeft het de student voldoende breedte, via geselecteerde geavanceerde keuzevakken, om snel nieuwe technologische ontwikkelingen te leren. De vereisten van het 30 SCH MSSE-programma bestaan ​​uit cursussen en een MS-project (3 SCH) of een MS-scriptie (6 SCH). De cursussen zijn verdeeld in vier concentratiecursussen en de balans bestaat uit keuzevakken.

De vereisten voor de MSSE zijn het equivalent van CSC 3324 en CSC 3325 (Software Engineering I en II) OF CSC 5302 (Software Engineering op graduaatniveau).... [-]

Marokko Ifran
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Al Akhawayn University (in Ifrane)

De Master of Science in het Sustainable Energy Management-programma (MSSEM) richt zich op de productie, transformatie, distributie en beheer van hernieuwbare energie. Het ... [+]

Over

De Master of Science in het Sustainable Energy Management-programma (MSSEM) richt zich op de productie, transformatie, distributie en beheer van hernieuwbare energie. Het is ontworpen om studenten een evenwichtige opleiding te bieden op het gebied van duurzame energiewetenschap, -techniek en -beheer.

De kerncursussen van dit programma bieden de vaardigheden en expertise die nodig zijn voor een uitgebreid begrip van de meest recente technologische, institutionele en economische kwesties met betrekking tot planning en ontwikkeling van duurzame energie.

Dit professionele masterprogramma behandelt ook de leiderschapskloof in hernieuwbare energie en aanverwante bedrijven. Het biedt studenten managementvaardigheden waarmee ze complexe sociaaltechnische systemen met betrekking tot energie en het milieu kunnen monitoren.... [-]

Marokko Ifran
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Al Akhawayn University (in Ifrane)
Website
Telefoonnr.
+212 (0)-535-862-000