Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Middlesex.

Ik ben heel blij dat je ervoor hebt gekozen om bij ons te studeren en onderdeel te worden van onze creatieve, ondernemende en wereldwijde universiteit.

Hoger onderwijs is een levensveranderende ervaring. Bij Middlesex University is onze ambitie dat je een geweldige tijd hebt, succesvol bent in je studie en een verschil maakt voor de wereld.

Onze afgestudeerden zijn gewild: 90% is zes maanden na afstuderen in dienst of in verdere studie. We zijn ook trots dat we twee Queen's Awards for Enterprise hebben gewonnen.

Sinds Malta in 2013 werd verwelkomd in ons wereldwijde netwerk, is onze derde internationale campus van kracht geworden. Onze academische voorzieningen en studentenaantallen blijven groeien, samen met het succes van onze afgestudeerden.

Wij zijn een ambitieuze universiteit die onze studenten vooropstelt met inspirerend onderwijs en uitstekende cursusontwerpen. Op onze onlangs gerenoveerde campus in Malta profiteert u van een staf-student ratio die persoonlijke aandacht en aanmoediging garandeert om uw potentieel te bereiken, terwijl u leert van experts in hun vakgebied.

Uw Middlesex-reis begint met uw welkomstprogramma wanneer we u kennis laten maken met belangrijke aspecten van het universitaire leven, zoals de campus, uw docenten en uw studieprogramma. Je zult ook andere studenten leren kennen - vaak het begin van vriendschappen die levenslang zullen duren. Gebruik het beste van deze tijd.

Bedankt voor het kiezen van Middlesex University. Ik wens je veel succes.

Tim Blackman
Vice-Chancellor
Middlesex University

Onze scholen

De zes scholen van Middlesex University leveren bachelors, masters en PhD-programma's op onze campussen en bij vele prestigieuze partnerinstellingen over de hele wereld. We hebben de campus in Malta gelanceerd met computerprogramma's en IT-programma's van de School of Science

Internationale campussen

Middlesex is echt een wereldwijd centrum van leren. Naast het investeren in het creëren van een van de grootste en beste campussen in het Verenigd Koninkrijk op onze vlaggenschiplocatie in Londen, openden we onze eerste internationale campus in Dubai in 2005. Het succes van de Dubai-campus leidde tot de opening van een campus in Mauritius in 2009 en Malta in 2013. Studenten die op alle campussen in Middlesex studeren, genieten dezelfde buitengewoon hoge standaard van onderwijs en faciliteiten.

Onze wereldwijde gemeenschap

Bij Middlesex University is de wereld onze campus. Met instellingen op drie continenten - en studenten afkomstig uit meer dan 140 landen - bieden we uitstekend onderwijs, leren en onderzoek dat geen geografische of academische grenzen kent.

Onze internationale visie informeert alles wat we doen, waardoor we een verstrekkende en blijvende bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Middlesex University Malta

Onze masteropleiding in MSc Network Security en Pen Testing geeft u een diepgaand inzicht in online veiligheidsrisico's, de stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat ... [+]

Van nationale veiligheid tot de privacy van persoonlijke communicatie, het soepel functioneren van samenlevingen en economieën hangt af van de beveiliging van computernetwerken. Met een inbreuk op de beveiliging die een bedrijf miljoenen kan kosten, zijn hooggekwalificeerde experts die bescherming kunnen bieden, overal ter wereld gewild. Technologie ontwikkelt zich voortdurend en ook veiligheidsproblemen maken dit een uitdagend en zich snel ontwikkelend specialisme.

Waarom studeren MSc Network Security en Pen Testing bij Middlesex?

Studenten aan dit programma krijgen inzicht in het fundamentele belang van computernetwerken en de beveiliging van communicatiesystemen binnen een organisatie. Ze leren management en gebruikers betrekken bij bewustwording, besluitvorming en implementatie met betrekking tot netwerkbeveiliging en pentesten.... [-]

Malta Pembroke
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

video