Lees de Officiële Beschrijving

De Amerikaanse universiteit van Malta is een particuliere, geaccrediteerde Amerikaanse liberale kunstuniversiteit in Malta . We willen een kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden dat onze studenten mondig maakt en hen de vaardigheden biedt die nodig zijn om de wereld in te stappen om mondiale burgers en leiders in hun professionele en persoonlijke leven bij te staan. Intellectueel onderzoek, onderzoek en onze nadruk op teruggeven aan de gemeenschap waarin we wonen, zijn allemaal hoekstenen van onze onderwijsfilosofie hier bij AUM . ydt

Missie

De American University of Malta is een particuliere, Amerikaanse universiteit voor vrije kunsten die zich toelegt op hoger onderwijs en onderzoek aan de hoogste internationale normen. Onze opleidingen, onderzoeksactiviteiten en dienstverlening aan de gemeenschap transformeren levens en dienen de samenleving door te leren, kennis te creëren en kennis aan het werk te zetten in een wereldwijde omgeving.

Visie

De American University of Malta leidt een divers studenteninstituut op tot verantwoordelijke wereldburgers en toekomstige leiders in een academisch uitdagende leeromgeving. We streven er voortdurend naar om de kwaliteit van lesgeven, onderzoek, openbare dienstverlening en economische ontwikkeling te behouden en te verbeteren.

Opleidingen te volgen in:
Engels
American University of Malta
Address
American University of Malta Triq Dom Mintoff Bormla, BML 1013
Cospicua, Malta
Website
Telefoonnr.
+356 2169 6970