Perdana University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vice-kanselier BERICHT

Groeten van Perdana University, Maleisië.

Perdana universiteit werd opgericht in 2011 onder auspiciën van de Publiek-Private Samenwerking eenheid van de afdeling van de premier.

Het begon met twee medische programma's: de Doctor of Medicine, aangeboden door de Graduate School of Medicine, en de Bachelor of Medicine uitgevoerd door de Perdana University-Royal College of Surgeons in Ierland School of Medicine. De eerste is de eerste afgestudeerde ingang medisch programma in Maleisië. In een korte tijdspanne Perdana is uitgebreid met andere programma's, waaronder Ergotherapie, internationale handel, Bioinformatica en Foundation in Science.

Perdana University heeft in plaats van een interim-campus die goed is ingericht, uitgerust en bedraad klaar toegang tot online onderwijs platforms bieden zelfs wanneer men op de verhuizing. We nemen serieus kennis die het beste van de fysieke faciliteiten zullen zo idyllische structuren blijven zonder de steun van een bekwaam, betrokken en gedreven docenten te begeleiden en mentor onze studenten in academische en wetenschappelijke activiteiten zoals ze zelf ook onder te dompelen in het onderzoek met de veelheid van samenwerkende academische partners. We zijn zeer gelukkig inderdaad dat tijdens deze korte periode kunnen we toegewijd en dynamisch academici en universitaire bestuurders aan te trekken, zowel lokaal als internationaal, om ons team Perdana. Onze internationale faculteit leden komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder Maleisische talent uit het buitenland die bereid zijn om naar huis terug te keren via de Talent Corp Maleisië programma.

Vice-kanselier bericht

Onze studenten vormen een opmerkelijke GALERE van gepassioneerde mensen die kwaliteiten en paraatheid nodig hebben om op te staan ​​om de complexiteit en de inherente problemen van hun respectieve studies. Samen met hen, zoals we in kaart brengen van onze toekomst als een wetenschappelijke gemeenschap, nemen we cue van de woorden van Sydney J Harris dat "Het hele doel van onderwijs is om spiegels te zetten in windows" die onze horizon open eindeloze mogelijkheden zal uitbreiden.

Welkom op de Perdana (Premier) familie. Als je blik uit onze ramen, zult u onbegrensde mogelijkheden zien in uw voorbereiding op een lid van een nieuwe, spannende kennisgedreven toekomst.

Dankjewel. Houd goed en in contact.

Professor Dato 'Dr Syed Ahmad Bin Hussein Chief Executive / Vice Chancellor

Locaties

Serdang

Perdana University

Address
Serdang, Selangor, Maleisië
Telefoonnr.
+60 3-8941 8646