Lees de Officiële Beschrijving

MMU verwelkomt aspirant-studenten van over de hele wereld, omdat we geloven dat een multiculturele en multinationale campus studenten ervaringen zal verrijken in termen van sociale en culturele diversiteit. Studenten hebben de mogelijkheid om mensen uit verschillende culturen en etnische achtergronden te ontmoeten en te ontwikkelen met een kruis cultureel begrip.

WAAROM KIEZEN MMU? Multimedia University (MMU) van Maleisië is voortdurend op zoek naar de toekomst van het onderwijs en onderzoek. Hier zijn een aantal goede redenen waarom het maken van MMU uw universiteit de beste optie in je carrière zou kunnen zijn.

Wereldwijde reputatie De eerste particuliere universiteit in Maleisië in de top 200 Aziatische University Rankings om opgenomen te worden en gerangschikt zesde van de top 500 in de International Student Review door de QS (Quacquarelli Symonds Ltd), de samenstellers van Times Higher Education.

De winnaar van de merken Excellence Award, categorie 2, Dienst Professionals door het ministerie van Internationale Handel en Industrie, Malaysia.An Uitstekende University (Tier-5) beoordeeld door de Maleisische universiteiten en hogescholen (Setara) en de Maleisische Kwalificatie Agency (MQA ).

De Best Private Universiteit in Maleisië voor de Hoogste Journal Citation Graaf, beoordeeld door het ministerie van Wetenschap, Technologie en Innovatie, Maleisië.

Strategisch partnerschap

MMU heeft samengewerkt met grote ICT organisaties zoals Nokia, Intel, Microsoft, Cisco, Motorola, Ericson en etc. Ons strategisch partnerschap zorgt ervoor dat u wordt blootgesteld aan de beste en nieuwste technologieën ter ondersteuning van uw leeractiviteiten.

Kwaliteitsprogramma's

Onze lezingen bieden een scala aan spannende studiemogelijkheden voor studenten die programma's carrière gericht, voor de industrie relevante houden en afgestudeerden het concurrentievoordeel op de werkplek.

Teaching Excellence

Flexibel leren is onderdeel van de strategie van de universiteit om een ​​verbeterde, student leveren - gecentreerde benadering van het leren door het toepassen van de meest effectieve, flexibele en passend onderwijs en leren modi en technologieën.

Spannende Campus levensstijl MMU stimuleert culturele diversiteit en biedt onbeperkte mogelijkheden voor studenten om hun belang te ontwikkelen en nieuwe mensen ontmoeten. Ervaring bij MMU kan zowel sociaal en academisch belonen, met toegang tot de nieuwste sport en fitness faciliteiten, evenals mogelijkheden om te genieten van het stimuleren van culturele activiteiten.

Loopbaanperspectief

MMU produceert succesvolle afgestudeerden die leiders zijn in hun eigen vakgebied. Op basis van de enquête, meer dan 90 procent van de studenten krijgen hun eerste baan binnen 6 maanden na afstuderen

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Multimedia University

De postgraduate programma's in Multimedia University wordt aangeboden door de verschillende faculteiten van de universiteit, maar door het Institute of Postgraduate Studi ... [+]

De postgraduate programma's in Multimedia University wordt aangeboden door de verschillende faculteiten van de universiteit, maar door het Institute of Postgraduate Studies (IPS) toegediend. Lees de informatie in dit hoofdstuk voor meer informatie over de postgraduate programma's in MMU.

INSTITUUT VOOR postdoctorale studie Het Instituut voor Postgraduate Studies (IPS) werd opgericht met de primaire focus op het bevorderen van postdoctoraal onderzoek en onderwijs in de MMU. Functies van IPS zijn onder meer:

Te functioneren als een secretariaat van de Raad van Postgraduate Studies. Om het beleid, evaluatie van de regels en voorschriften met betrekking tot het beheer van de po... [-]
Maleisië Cyberjaya
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands