Lees de Officiële Beschrijving

The First Infrastructuur University Campus in Maleisië

De kracht van Infrastructuur University Kuala Lumpur vandaag komt voort uit de rijke geschiedenis. Al meer dan 15 jaar, is IUKL het verstrekken van kwaliteit van het onderwijs en een uitstekende professionele diensten op verschillende gebieden van de infrastructuur.

IUKL zijnde de belangrijkste infrastructuur universiteit in Maleisië, die de integratie van zowel harde als zachte aspecten van de infrastructuur benadrukt, streven naar technopreneurs en geschoolde arbeidskrachten met een uitstekende communicatie, technologische en leidinggevende vaardigheden te produceren.

Verbeterd met up-to-date academische faciliteiten, en begeleid door hoog gekwalificeerde docenten onder wie praktijk van het bedrijfsleven, IUKL streeft naar een hoge kwaliteit van het onderwijs op het gebied van engineering, bedrijfskunde, communicatie, taalkunde, architectuur, biotechnologie, informatietechnologie en zorgen voor veel meer .

Als dochteronderneming van Protasco Berhad, een bedrijf genoteerd op de Main Board van Bursa Malaysia, wordt IUKL gepleegd in engineering van de toekomst van de leiders van morgen. IUKL's toewijding in het leveren van kwaliteit van het onderwijs heeft vele studenten in het verwerven van de nodige kennis, vaardigheden en hands-on ervaring in het worden gerespecteerd beoefenaars in verschillende gebieden. Geleid door de Universiteit motto 'Voor Kennis, voor de mensheid ", IUKL streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elke student goed uitgerust en bevoegd om toekomstige uitdagingen tegemoet te komen door hen voor te bereiden holistische vandaag.

Het onderwijs dat IUKL biedt, is evenwichtig - studenten vinden hun geest uitgedaagd, hun praktische vaardigheden aangescherpt en hun sociale interactie vaardigheden verbeterd. Ze eveneens zal worden doordrenkt met een hoge morele waarden te helpen concretiseren van de Vision 2020 en de K-economie.

Onze visie

Om een ​​wereldberoemde Infrastructuur University zijn.

Onze Missie

IUKL streeft naar uitmuntendheid op verschillende gebieden van de infrastructuur door het verstrekken van kwalitatief hoogstaand onderwijs, geavanceerde kennis, state-of-the-art technologie en uitstekende professionele diensten.

Ons motto

Voor Kennis, voor de mensheid.

Waarom studeren aan IUKL?

Kwaliteit Onderwijs

Omdat in het onderwijs-industrie voor meer dan 15 jaar, is IUKL het verstrekken van kwaliteit van het onderwijs en een uitstekende professionele diensten op verschillende gebieden. IUKL werd beoordeeld als een "uitstekend" (categorie 5) volwaardige universiteit in de 2011 en 2013 MQA Rating System voor Maleisische instellingen voor hoger onderwijs (Setara). Daarmee IUKL behoort tot een van de top ranking universiteiten en de enige Infrastructuur University in Maleisië en we willen onszelf te verdedigen op het gebied van infrastructuur. Wij zijn van mening dat "infrastructuur" is niet alleen beperkt tot gebouwen, de bouw en technologieën, maar ook zachte 'infrastructuur', zoals communicatie, taalvaardigheid, handel en informatietechnologie.

De erkenning van beroepskwalificaties

Alle programma's worden aangeboden door IUKL worden goedgekeurd door zowel het ministerie van Onderwijs en Maleisië kwalificatie Agency (MQA).

IUKL krijgt professionele erkenning door diverse lokale en internationale beroepsorganisaties - Board of Engineers Maleisië (BEM), Board of Architects Maleisië (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Landmeters Maleisië (RISM), Washington Accord, CISCO, International Organization for Standardization (ISO), Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA), onder anderen.

Board of Engineers, Maleisië (BEM)
Washington Accord
Raad van architecten Maleisië (LAM)
Landmeters Board
Sabah Landmeters Board
Royal Institute of Surveyors Maleisië (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute of Certified Public Accountants (MICPA)
De Maleisische Institute of Chartered secretarissen en Administrators (MAICSA)
Cisco
Maleisische Software Testing Board
Raad van Taxateurs, taxateurs en Makelaars Maleisië
Raad van Quantity Surveyors Maleisië

Op de Campus Accommodatie

IUKL ligt binnen de 100-acre De Centrum City, dat is klaar om een ​​moderne township, goed uitgerust met tal van voorzieningen voor de behoeften van haar studenten ', van knusse appartementen en hostel commerciële gebieden, in een veilige en groene omgeving geworden.

Wereldwijd verbanden met Top-ranking universiteiten

VERENIGD KONINGKRIJK

Universiteit van Birmingham
Universiteit van Portsmouth
University of East London
SHEFFIELD Hallam University
GLASGOW Caledonian University
Universiteit van Northampton
UNIVERSITY COLLEGE BIRMINGHAM
Universiteit van zuid WALES

AUSTRALIË

CURTIN UNIVERSITEIT DELFT
Universiteit van Newcastle
Universiteit van New South Wales
University of Tasmania

CHINA

Tongji University
XINJIANG Universiteit van Financiën en Economie
Shangluo UNIVERSITY
HEBEI UNIVERSITY

NIEUW ZEELAND

LINCOLN UNIVERSITY
MASSEY UNIVERSITY
UNIVERSITEIT VAN WAIKATO

NEDERLAND

Hanzehogeschool Groningen

IERLAND

ATHLONE TECHNOLOGISCH INSTITUUT

Beurzen en leningen

IUKL van mening dat onderwijs voor iedereen beschikbaar moeten worden gesteld. Daarom te IUKL, zijn er verschillende subsidies en beurzen beschikbaar. Naast IUKL Scholarship en Collegegeld Waiver Scheme, kunnen studenten ook gelden voor leningen en beurs van MARA, PTPTN en EPF, onder anderen.

Clubs en verenigingen

De afdeling Studentenzaken biedt mogelijkheden voor studenten om hun belangen met praktijkervaring verkennen door middel van activiteiten gedurende het jaar georganiseerd. Er zijn meer dan 40 clubs en verenigingen op IUKL. Deelname aan clubs en verenigingen biedt hands-on ervaring voor leiderschap en karakter ontwikkeling.

Carrièreontwikkeling

Het belangrijkste doel van de IUKL Career Development unit is om te helpen haar studenten te identificeren en kies de beste carrière mogelijkheden voor hen beschikbaar. Het proces van carrièreplanning en ontwikkeling begint al wanneer de student beginnen hun programma IUKL.

Inrichting

breed scala van academische en professionele cursussen IUKL worden uitgevoerd in moderne studio's, laboratoria en werkplaatsen, uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om je leerervaring te verbeteren, of je studeert Engineering, Computing, Architectuur, Bedrijfsleven, Taal of Science.

student Community

IUKL student gemeenschap is een combinatie van lokale en internationale studenten uit 50 landen. Deze factor zal de studenten van etnische diversiteit die indirect te verhogen zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden bloot te leggen.

Ervaren en gekwalificeerde docenten

Studenten aan IUKL worden begeleid door hoog gekwalificeerde docenten, van wie sommigen zijn praktijk van het bedrijfsleven. IUKL is er trots op het verstrekken van studenten met een praktische hands-on ervaring dat het vertrouwen prent en u kunt daarmee klaar voor de werkplek na het afstuderen zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Infrastructure University Kuala Lumpur

Als een van de meest erkende universiteiten op het gebied van civiele techniek in Maleisië, IUKL biedt een Master of Civiele Techniek (door onderzoek) programma. De Mast ... [+]

Master in Civiele Techniek (door Research)

Als een van de meest erkende universiteiten op het gebied van civiele techniek in Maleisië, IUKL biedt een Master of Civiele Techniek (door onderzoek) programma. De Master in Civil Engineering is ontworpen om studenten te voorzien van een formele kwalificatie in engineering op het niveau van de meester. De kandidaat kan elk gebied van de civiele techniek aangeboden dwz Construction, Structural, Geotechniek, Hydraulic & Water Resources and Highway & Pavement techniek te kiezen. Carrière mogelijkheden bestaan ​​in een breed scala van organisaties, waaronder de productie van bedrijven, onderzoeksinstellingen, universiteiten, energiebedrijven, lokale, provinciale en federale en lokale overheden.... [-]

Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Infrastructure University Kuala Lumpur

De Master of Electronics Engineering (MEE) -programma (door Onderzoek) richt zich op de voorbereiding van ingenieurs met geavanceerde technische kennis en vaardigheden in ... [+]

De Master of Electronics Engineering (MEE) -programma (door Onderzoek) richt zich op de voorbereiding van ingenieurs met geavanceerde technische kennis en vaardigheden in het vinden van praktische en wetenschappelijke oplossingen voor de behoeften en de veranderingen van de huidige technische problemen te voldoen. Het programma zal ook een route voor afstudeerders om promotieonderzoek te voeren in een van de gespecialiseerde gebied van elektronica engineering.

Belangrijkste kenmerken Het verrijken van technologisch onderzoek en onderwijs door middel van design en infrastructuur benaderingen. Ter illustratie van de infrastructuur benaderingen door middel van een programma gericht op het ontwerp, de ontwikkeling en verkoop van industriële micro-elektronica en communicatiesystemen. Op weg naar een creatieve economie door middel van de kenniseconomie met het oog op de ontwikkeling op alle gebieden van Micro-elektronica en communicatie-engineering te ondersteunen. Programma Computer Systems Development en simulatoren zijn beschikbaar ter ondersteuning van het onderzoek. Toelatingsvoorwaarden Een bachelor's degree in het desbetreffende veld met een CGPA van 2,75 en hierboven van IUKL of instellingen voor hoger onderwijs erkend door de overheid, of een andere gelijkwaardige kwalificaties goedgekeurd door de Senaat van IUKL Een bachelor's degree met CGPA van 2,50 en hoger kan van toepassing zijn op het programma in afwachting van interne beoordeling door de faculteit Een bachelor's degree met CGPA van 2,00 en hoger kan van toepassing zijn op het programma onder minimaal 5 jaar werkervaring in het betreffende gebied Voor lokale aanvragers voldoende beheersing van het Engels naar tevredenheid voltooien van de cursus International aanvragers die afkomstig zijn uit een... [-]
Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Infrastructure University Kuala Lumpur

De Master in Information Technology (door onderzoek) is gericht op het voorbereiden van afgestudeerden van IT-achtergrond en niet-IT-achtergrond met geavanceerde technisc ... [+]

meester in de informatietechnologie

De Master in Information Technology (door onderzoek) is gericht op het voorbereiden van afgestudeerden van IT-achtergrond en niet-IT-achtergrond met geavanceerde technische kennis en vaardigheden in het vinden van praktische en wetenschappelijke oplossing voor de behoeften en de veranderingen van de huidige IT-problemen te voldoen. Het programma zal ook een route voor afstudeerders om promotieonderzoek te voeren in een van de gespecialiseerde gebieden van IT.

Belangrijkste kenmerken Het voorbereiden van studenten aan die bevoegd is voor onderzoek en ontwikkeling in specifieke gebieden van informatietechnologie De ontwikkeling van de intellectuele capaciteiten van studenten door middel van onderzoek en succesvolle toepassing van geavanceerde tools en technieken die hun professionele ontwikkeling zal ondersteunen Computer-gerelateerde ontwikkeltools en simulatoren zijn beschikbaar ter ondersteuning van het onderzoek. Onderzoeksgebieden ... [-]
Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Infrastructure University Kuala Lumpur

De Master of Architecture programma zal gaan over de ecologisch duurzame architectuur die streeft ernaar om de negatieve milieu-effect van de bouw van de efficiëntie en g ... [+]

meester van de architectuur

De Master of Architecture programma zal gaan over:

Het effect van de architectuur van de gemeenschap en de samenleving. Dit zal de belangrijkste inspiratie en zorg voor ons ontwerp strategieën, vooral in termen van veiligheid, comfort en welzijn. De ecologisch duurzame architectuur die streeft ernaar om de negatieve milieu-effect van de bouw van de efficiëntie en gematigdheid in het gebruik van materialen, energie en ontwikkeling van de ruimte te minimaliseren. Duurzame architectuur die is zich zeer bewust van het verbruik van energie en ecologisch behoud in het ontwerp van de gebouwde omgeving zijn de onderliggende principes van ons ontwerp bedoeling. Het streven naar duurzame concept van de fundamentele principes, methoden onderzoeken en de aanpak te midden van architectonische management proces van de planning, het ontwerpen en leveren van infrastructuur. De waardering en doordachte overweging van de context, kader en de cultuur van de plaats, architectuur die reacties op de omgeving met respect voor wat er al is, de genius loci. Belangrijkste kenmerken Studio-based learning Ter plaatse en taxaties Constante communicatie met docenten en mentoren Kritisch denken en zelfstandig leren van een masteropleiding strengheid en behoefte aan te passen programma Modules ... [-]
Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Infrastructure University Kuala Lumpur

Als een van de meest erkende universiteit op het gebied van civiele techniek in Maleisië, IUKL is het aanbieden van een Master of Science in Construction Management degre ... [+]

Als een van de meest erkende universiteit op het gebied van civiele techniek in Maleisië, IUKL is het aanbieden van een Master of Science in Construction Management degree (door Mix-modus). De Master of Science in Construction Management (MScCM) is bedoeld voor studenten met een bachelordiploma in een relatieve technische discipline die wensen om een ​​graduaat na te streven. De Master of Science in Construction Management is ontworpen om studenten te voorzien van een formele kwalificatie op het niveau van de meester.

Master of Science in Construction Management programma biedt multi-disciplinair en hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs op het gebied van Construction Management. De kandidaten zullen worden getraind met technische en leidinggevende kennis en vaardigheden om: (i) kan plannen, exploiteren en beheren van bouwprojecten; en (Ii) advies en ondersteuning autoriteiten in de besluitvorming en beleidsvorming.... [-]

Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Infrastructure University Kuala Lumpur

De Master of Science (M.Sc.) in de Gebouwde Omgeving programma is ontworpen om studenten te voorzien van een formele kwalificatie in de gebouwde omgeving op het niveau va ... [+]

Master of Science in de Gebouwde Omgeving (door Onderzoek)

De Master of Science (M.Sc.) in de Gebouwde Omgeving programma is ontworpen om studenten te voorzien van een formele kwalificatie in de gebouwde omgeving op het niveau van de meester. Via het programma, zouden professionals en afgestudeerden worden uitgerust met technische kennis en vaardigheid vereist in de Gebouwde Omgeving sector. Het programma dient ook als een kans en weg naar het doctoraat in de Gebouwde Omgeving en andere relevante terreinen na te streven.

Belangrijkste kenmerken Het voorbereiden van studenten aan die bevoegd is voor onderzoek en ontwikkeling in specifieke gebieden van Built Environment zijn. De ontwikkeling van de intellectuele capaciteiten van studenten door middel van onderzoek en succesvolle toepassing van geavanceerde tools en technieken die hun professionele ontwikkeling zal ondersteunen. Flexibiliteit van de onderzoeksprojecten: academici, professionele, industriële, enz. Onderzoeksgebieden architectuur Geomatic Techniek Kwantiteit telling tuinarchitectuur Facility Management Vastgoed ... [-]
Maleisië Kajang
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

IUKL