Infrastructure University Kuala Lumpur

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The First Infrastructuur University Campus in Maleisië

De kracht van Infrastructuur University Kuala Lumpur vandaag komt voort uit de rijke geschiedenis. Al meer dan 15 jaar, is IUKL het verstrekken van kwaliteit van het onderwijs en een uitstekende professionele diensten op verschillende gebieden van de infrastructuur.

IUKL zijnde de belangrijkste infrastructuur universiteit in Maleisië, die de integratie van zowel harde als zachte aspecten van de infrastructuur benadrukt, streven naar technopreneurs en geschoolde arbeidskrachten met een uitstekende communicatie, technologische en leidinggevende vaardigheden te produceren.

Verbeterd met up-to-date academische faciliteiten, en begeleid door hoog gekwalificeerde docenten onder wie praktijk van het bedrijfsleven, IUKL streeft naar een hoge kwaliteit van het onderwijs op het gebied van engineering, bedrijfskunde, communicatie, taalkunde, architectuur, biotechnologie, informatietechnologie en zorgen voor veel meer .

Als dochteronderneming van Protasco Berhad, een bedrijf genoteerd op de Main Board van Bursa Malaysia, wordt IUKL gepleegd in engineering van de toekomst van de leiders van morgen. IUKL's toewijding in het leveren van kwaliteit van het onderwijs heeft vele studenten in het verwerven van de nodige kennis, vaardigheden en hands-on ervaring in het worden gerespecteerd beoefenaars in verschillende gebieden. Geleid door de Universiteit motto 'Voor Kennis, voor de mensheid ", IUKL streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elke student goed uitgerust en bevoegd om toekomstige uitdagingen tegemoet te komen door hen voor te bereiden holistische vandaag.

Het onderwijs dat IUKL biedt, is evenwichtig - studenten vinden hun geest uitgedaagd, hun praktische vaardigheden aangescherpt en hun sociale interactie vaardigheden verbeterd. Ze eveneens zal worden doordrenkt met een hoge morele waarden te helpen concretiseren van de Vision 2020 en de K-economie.

Onze visie

Om een ​​wereldberoemde Infrastructuur University zijn.

Onze Missie

IUKL streeft naar uitmuntendheid op verschillende gebieden van de infrastructuur door het verstrekken van kwalitatief hoogstaand onderwijs, geavanceerde kennis, state-of-the-art technologie en uitstekende professionele diensten.

Ons motto

Voor Kennis, voor de mensheid.

Waarom studeren aan IUKL?

Kwaliteit Onderwijs

Omdat in het onderwijs-industrie voor meer dan 15 jaar, is IUKL het verstrekken van kwaliteit van het onderwijs en een uitstekende professionele diensten op verschillende gebieden. IUKL werd beoordeeld als een "uitstekend" (categorie 5) volwaardige universiteit in de 2011 en 2013 MQA Rating System voor Maleisische instellingen voor hoger onderwijs (Setara). Daarmee IUKL behoort tot een van de top ranking universiteiten en de enige Infrastructuur University in Maleisië en we willen onszelf te verdedigen op het gebied van infrastructuur. Wij zijn van mening dat "infrastructuur" is niet alleen beperkt tot gebouwen, de bouw en technologieën, maar ook zachte 'infrastructuur', zoals communicatie, taalvaardigheid, handel en informatietechnologie.

De erkenning van beroepskwalificaties

Alle programma's worden aangeboden door IUKL worden goedgekeurd door zowel het ministerie van Onderwijs en Maleisië kwalificatie Agency (MQA).

IUKL krijgt professionele erkenning door diverse lokale en internationale beroepsorganisaties - Board of Engineers Maleisië (BEM), Board of Architects Maleisië (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Landmeters Maleisië (RISM), Washington Accord, CISCO, International Organization for Standardization (ISO), Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA), onder anderen.

Board of Engineers, Maleisië (BEM)
Washington Accord
Raad van architecten Maleisië (LAM)
Landmeters Board
Sabah Landmeters Board
Royal Institute of Surveyors Maleisië (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute of Certified Public Accountants (MICPA)
De Maleisische Institute of Chartered secretarissen en Administrators (MAICSA)
Cisco
Maleisische Software Testing Board
Raad van Taxateurs, taxateurs en Makelaars Maleisië
Raad van Quantity Surveyors Maleisië

Op de Campus Accommodatie

IUKL ligt binnen de 100-acre De Centrum City, dat is klaar om een ​​moderne township, goed uitgerust met tal van voorzieningen voor de behoeften van haar studenten ', van knusse appartementen en hostel commerciële gebieden, in een veilige en groene omgeving geworden.

Wereldwijd verbanden met Top-ranking universiteiten

VERENIGD KONINGKRIJK

Universiteit van Birmingham
Universiteit van Portsmouth
University of East London
SHEFFIELD Hallam University
GLASGOW Caledonian University
Universiteit van Northampton
UNIVERSITY COLLEGE BIRMINGHAM
Universiteit van zuid WALES

AUSTRALIË

CURTIN UNIVERSITEIT DELFT
Universiteit van Newcastle
Universiteit van New South Wales
University of Tasmania

CHINA

Tongji University
XINJIANG Universiteit van Financiën en Economie
Shangluo UNIVERSITY
HEBEI UNIVERSITY

NIEUW ZEELAND

LINCOLN UNIVERSITY
MASSEY UNIVERSITY
UNIVERSITEIT VAN WAIKATO

NEDERLAND

Hanzehogeschool Groningen

IERLAND

ATHLONE TECHNOLOGISCH INSTITUUT

Beurzen en leningen

IUKL van mening dat onderwijs voor iedereen beschikbaar moeten worden gesteld. Daarom te IUKL, zijn er verschillende subsidies en beurzen beschikbaar. Naast IUKL Scholarship en Collegegeld Waiver Scheme, kunnen studenten ook gelden voor leningen en beurs van MARA, PTPTN en EPF, onder anderen.

Clubs en verenigingen

De afdeling Studentenzaken biedt mogelijkheden voor studenten om hun belangen met praktijkervaring verkennen door middel van activiteiten gedurende het jaar georganiseerd. Er zijn meer dan 40 clubs en verenigingen op IUKL. Deelname aan clubs en verenigingen biedt hands-on ervaring voor leiderschap en karakter ontwikkeling.

Carrièreontwikkeling

Het belangrijkste doel van de IUKL Career Development unit is om te helpen haar studenten te identificeren en kies de beste carrière mogelijkheden voor hen beschikbaar. Het proces van carrièreplanning en ontwikkeling begint al wanneer de student beginnen hun programma IUKL.

Inrichting

breed scala van academische en professionele cursussen IUKL worden uitgevoerd in moderne studio's, laboratoria en werkplaatsen, uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur om je leerervaring te verbeteren, of je studeert Engineering, Computing, Architectuur, Bedrijfsleven, Taal of Science.

student Community

IUKL student gemeenschap is een combinatie van lokale en internationale studenten uit 50 landen. Deze factor zal de studenten van etnische diversiteit die indirect te verhogen zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden bloot te leggen.

Ervaren en gekwalificeerde docenten

Studenten aan IUKL worden begeleid door hoog gekwalificeerde docenten, van wie sommigen zijn praktijk van het bedrijfsleven. IUKL is er trots op het verstrekken van studenten met een praktische hands-on ervaring dat het vertrouwen prent en u kunt daarmee klaar voor de werkplek na het afstuderen zijn.

Locaties

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Maleisië
Telefoonnr.
+60 3-8738 3260

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden