INTI International University & Colleges, Malaysia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Spanning in Centraal, Noord en Oost-Maleisië, INTI International University Colleges en werd meer dan 30 jaar geleden opgericht en is een toonaangevende leverancier van kwaliteit van het onderwijs, het aanbieden van de breedste waaier van wegen naar succes af te studeren. In de loop der jaren hebben we stevige banden met top-tier universiteiten en de belangrijkste spelers uit de sector opgericht om ervoor te zorgen dat de rechten vaardigheden en het winnen van de geest worden ingeprent in onze afgestudeerden.

Een belangrijke differentiator op INTI is dat onze studenten maken deel uit van 's werelds grootste exploitant van particuliere universiteiten, Laureate International Universities. Het verstrekken van een nieuwe dimensie aan INTI'S-programma's, het prestigieuze netwerk van Laureate International Universities opent nieuwe grenzen voor studenten door middel van de nadruk op carrière-gerichte programma's en internationalisme, dat is een rode draad in de verschillende landen waar ze actief is.

Elk jaar, INTI studenten werken aan oplossingen voor de industrie meer dan 50 projecten die door grote bedrijven te bieden en wonen meer dan 20 lezingen door vooraanstaande sprekers, een nieuwe benchmark voor de Maleisische onderwijssector. De nieuwste lesmethoden en technieken, samen met ervaringsleren wordt toegepast op alle INTI campussen, terwijl de cursussen en thema's voortdurend worden bijgewerkt aan de veranderende wereldwijde behoeften van de markt.

Waarom INTI?

Locaties

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Maleisië

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Maleisië

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Maleisië

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Maleisië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden