Lees de Officiële Beschrijving


Wie is INCEIF ?

INCEIF is in 2005 opgericht door onze Centrale Bank van Maleisië (Bank Negara Malaysia) en heeft een mandaat gekregen om talent en experts in de islamitische financiële dienstverlening te ontwikkelen en te koesteren. Als universiteit biedt INCEIF postdoctorale studies in islamitisch financieren aan.


Bij het realiseren van deze visie is het belangrijk dat INCEIF zowel de academische wereld als de industrie overbrugt. Dit wordt vertaald in de academische syllabus die is gestructureerd op basis van de inbreng van spelers uit de industrie en met faculteitsleden die wereldwijd gerespecteerd worden in zowel Islamitische financiële academia als Islamitische financiële sector. De faculteit, gekoppeld aan voortdurende steun van de regelgevende instanties en belangrijke spelers uit de industrie, biedt INCEIF studenten sterke mentorrelaties en kansen voor professionele ontwikkeling.


Vandaag zijn er 1.561 INCEIF alumni uit meer dan 80 landen over de hele wereld. Sommigen leveren nu al een zinvolle bijdrage aan de vooruitgang van islamitische financiering op alle niveaus, of het nu gaat om productontwikkeling, beleidskader en implementatie; regulering en handhaving; en innovatie.


De campus ligt op 15 minuten afstand van het centrum van Kuala Lumpur, Maleisië; een van de meest levendige islamitische financiële markten ter wereld en een van de meest leefbare steden van Azië. Het campusterrein herbergt een trio van drie verdiepingen tellende hoofdgebouwen en beschikt over indrukwekkende faciliteiten, waaronder een auditorium met grote capaciteit, klaslokalen, een zwembad van drie meter diep en aparte sportscholen voor mannen en vrouwen.


Dus waarom kiezen voor INCEIF ?

Eerst bedrijven

Gevoed door een toenemende honger naar sharia-conforme producten van steeds geavanceerdere consumenten en investeerders, beleeft de islamitische financiële dienstverleningssector groei die alleen kan worden volgehouden door innovaties die worden geleverd door een nieuwe generatie innovatieve bedrijfsdenkers. INCEIF studenten studeren af ​​met een mondiale visie, goed thuis in moderne bedrijfsfinanciën en Shariah-principes, en klaar om te concurreren in een technologiegedreven tijdperk van wereldwijde financiering.


Goed ontworpen programma's

 • Masters in Islamic Finance Practice (MIFP) is een postdoctorale opleiding gericht op het produceren van professionals uit de industrie met wereldwijd inzicht, holistische kennis en geavanceerde expertise op het gebied van Islamic Finance. MIFP kan face-to-face of online worden gedaan.
 • MSc in Islamic Finance (MSc) is ontworpen voor academici en beoefenaars om hun carrière snel te volgen in islamitische financiën. Het biedt diepgaande educatie op de belangrijkste gebieden van Islamitische economie, financiën en Shariah, zowel vanuit de theoretische als toegepaste aspecten.
 • PhD in Islamic Finance (PhD) zal kandidaten in staat stellen om de technische en intellectuele vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om onderzoek uit te voeren op een breed scala van gebieden in Islamic Finance. INCEIF PhD-programma van INCEIF is door de industrie aangestuurd maar is gebaseerd op sterke academische fundamenten.
 • Professioneel certificaat in Islamitische Financiën (PCIF) is ontwikkeld om tegemoet te komen aan professionals in de industrie die op bepaalde gebieden kennis willen opdoen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een van de vier specialisaties die door ons PCIF-programma worden aangeboden:
  • Islamitische kapitaalmarkt
  • Sharia voor Islamitische Financiën
  • Islamitisch bankieren; en
  • Islamic Wealth Management


Ervaren

Onze faculteitsleden zijn wereldleiders in hun respectievelijke vakgebieden. Hun belangrijkste doel is om een ​​uitstekende educatieve ervaring te bieden voor al onze studenten. Daarnaast houden zij toezicht op de kwaliteit en integriteit van onze academische programma's, zodat studenten worden voorzien van de kennis en wetenschappelijke praktijken van de hoogste standaard binnen de academische arena en de financiële sector. Ze spelen ook een belangrijke rol bij de werving en het behoud van excellente studenten uit de hele wereld en bieden uitstekende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling die carrièremogelijkheden kunnen verbeteren die zullen bijdragen aan een duurzame gemeenschap. Onze faculteitsleden zijn zoveel mogelijk actueel, boeiend en toonaangevend.


Wereldwijde samenwerkingspartners

Bij INCEIF zijn we ons gaan realiseren dat onze winnende strategie om de ontwikkeling van onze postdoctorale studies van Islamic Finance te bevorderen, het INCEIF van samenwerkingsverbanden over de hele wereld is. Deze strategische relaties worden 'holistisch' opgebouwd rond academische instellingen en commerciële organisaties door middel van continu gezamenlijk onderzoek, het delen van kennis en expertise op het gebied van Islamitische Financiën, het implementeren van educatieve projecten die het bewustzijn kunnen vergroten en een bron kunnen worden van waardevaardige input met onze experts in onderwerpen. Om een ​​holistische benadering in onze initiatieven te krijgen, werken we samen met:

 • Academische instellingen zoals universiteiten, hogescholen en leercentra.
 • Commerciële organisaties zoals centrale banken, financiële instellingen, advies- en opleidingsinstellingen; en andere organisaties die naar islamitische financiën kijken als een alternatief. bank-, verzekerings- en financiële entiteiten en ondernemingen.


Diverse gemeenschap

De internationale aantrekkingskracht van INCEIF programma's heeft studenten van alle leeftijden, geloofsovertuigingen en sociaaleconomische achtergronden uit meer dan 80 landen aangetrokken, waardoor een diverse campusgemeenschap is ontstaan.

Knowledge Management Center (KMC)

KMC biedt middelen en services om INCEIF 's onderwijs, leren en onderzoek te ondersteunen. De bibliotheekcollectie omvat bronnen van zowel islamitische als conventionele financiën. INCEIF Knowledge Management Portal geeft u toegang tot grootschalige informatie en maakt het delen van onderzoeksuitkomsten van islamitische financiën, inzichten in de branche en ervaring mogelijk

 • Faciliteiten - Kiosk voor zelfcontrole, boekjestrommel, studieruimte, discussieruimte, databasezaal, werkstations, fotokopie / afdrukken / scanmachine en wifi.
 • Services - 24/7 toegang, hulp bij het zoeken naar informatie, KMC Customer Service Hub, lenen / retourneren / vernieuwen van boeken, workshops / trainingssessies, documentoplossing (binden, scannen, lamineren), documentbezorgservice en interbibliothecair leenverkeer.


Voor meer informatie over INCEIF

www. INCEIF .org

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

INCEIF The Global University of Islamic Finance

De MSc in Islamic Finance is bedoeld voor academici en beoefenaars om hun carrière snel te volgen in islamitisch financieren. Het biedt diepgaande educatie op de belangri ... [+]

De MSc in Islamic Finance biedt diepgaande educatie op de belangrijkste gebieden van Islamitische economie, financiën en Shariah, zowel vanuit de theoretische als de toegepaste aspecten. De cursusmodules stellen studenten in staat een uitgebreid inzicht te hebben in de economische, financiële en juridische omgeving waarin aanbieders van islamitische financiële diensten opereren.

Het doel van het programma is om professionals te produceren die deskundig zijn in zowel de conventionele financiën als de Sharia.

INCEIF heeft toestemming gekregen van het Ministerie van Hoger Onderwijs om de MSc in Islamic Finance te lanceren, in plaats van Masters in Islamic Finance (MIF), vanaf september 2013. De MSc in Islamic Finance zou worden toegekend aan studenten die zich vanaf september 2013 inschrijven.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

INCEIF The Global University of Islamic Finance

Het Masters in Islamic Finance Practice (MIFP) -programma is een postdoctorale opleiding gericht op het produceren van praktijkmensen uit de industrie met wereldwijd inzi ... [+]

MIFP is geaccrediteerd door het Malaysian Qualifications Agency (MQA) en is ontworpen door gerenommeerde internationale thought leaders, academici en experts uit zowel de conventionele als de Shariah-financiële sector, en zorgt ervoor dat geleerden afstuderen met een praktische kennis van beide disciplines.

De cursusmodules behandelen een breed scala van kritieke onderwerpen, variërend van vermogensbeheer, bankieren en beleggen tot financiële diensten, ethiek en bestuur.

Het programma biedt studenten een uitgebreid en praktisch begrip van islamitische economie, financiën en sharia, evenals de omgeving waarin spelers van Islamic Finance opereren.

Online studie - Studenten worden actief ondersteund door... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
January 2020
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands