HELP University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONZE MISSIE

Om mensen te helpen slagen in het leven en een leven van betekenis te leven door middel van onderwijs

Overzicht van HELP

Sinds 1986 hebben we gestaag en stevig gegroeid. We hebben onze studentnummer volgehouden en gezorgd voor een solide financiële positie. We hebben ons onderscheiden door uit te blinken als een thought leader, een incubator van de uitstaande afgestudeerden, een model van selectieve excellentie, en als een community-zorgzame instelling.

Al die jaren onze educatieve doelen zijn geweest om studenten voor te bereiden op hun eerste baan graduate school, om leerlingen voor te bereiden op hun verdere carrière en om studenten voor te bereiden op een bevredigende en productief leven. De drijfveren van onze visie zijn onze waarden die gebaseerd zijn op 'Pride Of Prestatie, Sharing Success, de moed om te zijn, om mededogen en significante worden "

ONZE VISIE:

Om een ​​universiteit met een sterke cultuur van de kwaliteit en het leiderschap dat zich richt op gezonde academische standaarden, continue verbetering, en de talentontwikkeling van studenten en personeel. Om een ​​universiteit die een leerervaring die loopbaanontwikkeling, levenslange waarden en persoonlijke ontplooiing bevordert aanbiedt Om een ​​universiteit met een sterke onderzoeks-focus op onze belangrijkste gebieden van topkwaliteit zijn. Om een ​​universiteit die ons succes met de stakeholders en de gemeenschappen waarin wij actief aandelen

ONZE WAARDEN:

Pride of Achievement sharing Success The Courage to Be Om Compassionate te zijn Om aanzienlijk zijn

Locaties

Kuala Lumpur

HELP University

Address
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden