Lees de Officiële Beschrijving

GlobalNxtUniversity is een baanbrekende academische instelling die opleidingen aanbiedt door middel van een unieke online pedagogiek voor het hele klaslokaal. Met meer dan 75 vooraanstaande faculteit uit 17 landen en zorgvuldig ontwikkelde inhoud, zet GlobalNxt een nieuwe kwaliteitsstandaard voor online onderwijs. Via een geavanceerd online leerplatform biedt de universiteit studenten zeer interactief leren aan, altijd en overal. GlobalNxt is volledig toegewijd aan het bieden van studentgerichte levenslange educatie die zinvolle en relevante onderwijsresultaten oplevert.

De wereldwijd diverse studentenpopulatie van de universiteit wordt vertegenwoordigd door meer dan 72 verschillende landen. Daarnaast heeft de universiteit via nauwe partnerschappen met de industrie talentontwikkelingsprogramma's met meer dan 100 multinationale bedrijven.

Cursussen die momenteel worden aangeboden door GlobalNxtUniversity omvatten Masters of Business Administration (MBA), Postgraduate Diploma of Business Administration en Master of Science in Information Technology Management. De universiteit ontwikkelt ook op maat gemaakte programma's voor organisaties om te voldoen aan hun specifieke vereisten ten aanzien van talent en vaardighedenontwikkeling. Er zijn plannen om een ​​reeks undergraduate programma's en graduate onderzoeksprogramma's aan te bieden, evenals nieuwe scholen op het gebied van onderwijs, media en gezondheidswetenschappen in de komende drie jaar.

Het unieke academische erfgoed en de ervaring van de universiteit op het gebied van online onderwijs is gebaseerd op U21Global, een initiatief voor online onderwijs dat oorspronkelijk werd opgezet door een groep van 21 internationale universiteiten.

GlobalNxtUniversity maakt deel uit van Manipal Global Education Services (MaGE), een internationale aanbieder van diensten voor hoger onderwijs, die onderwijs- en opleidingsdiensten biedt aan meer dan 300.000 studenten, van 6 universiteiten en 9 campussen in 5 landen.

Je studiekeuze

Kies je ervoor om het peloton te volgen of je te onderscheiden van de rest?

Studeren voor een internationaal erkende graad is een belangrijke verplichting en onderneming. Voor velen betekent dit veel tijd en geld. Bovendien kunnen academische studies voor mensen die al werken, praktisch onmogelijk zijn vanwege de noodzaak om tegelijkertijd werk, gezin en sociale verplichtingen te combineren.

Traditionele academische kwaliteit in een modern, interactief formaat

Dat is waar de universiteit en haar unieke universitaire model binnenkomen.

  • Wil je deel uitmaken van een van 's werelds nieuwste, meest innovatieve universiteiten?
  • Wilt u toegang tot en leren van gerenommeerde, internationale faculteit?
  • Wil je meedoen en communiceren met een wereldwijd studentenbestand?
  • Wilt u de flexibiliteit om te leren op een tijd en plaats die bij u past?

Als het antwoord ja is, bent u bij ons aan het juiste adres.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University