GlobalNxt University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GlobalNxtUniversity is een baanbrekende academische instelling die opleidingen levert door middel van een unieke online wereldwijde klaslokaal pedagogie. Het samenbrengen van meer dan 75 onderscheiden faculteit van over 17 landen en zorgvuldig ontwikkelde inhoud, GlobalNxt zet een nieuwe kwaliteitsnorm voor online onderwijs. Door middel van een online leerplatform state-of-the-art, de universiteit biedt studenten zeer interactief leren op elk moment en vanaf elke locatie. GlobalNxt is volledig toegewijd om student-centric levenslang leren die zinvol en relevant onderwijsresultaten levert.

Wereldwijd diverse studentenpopulatie van de universiteit wordt vertegenwoordigd door meer dan 72 verschillende landen. Bovendien, door middel van nauwe partnerschappen in het bedrijfsleven, de universiteit heeft talent ontwikkelingsprogramma's met meer dan 100 multinationale ondernemingen.

Cursussen die momenteel worden aangeboden door GlobalNxtUniversityinclude Masters of Business Administration (MBA), Postgraduate Diploma in Business Administration en Master of Science in Information Technology Management. De universiteit ontwikkelt ook aangepaste programma's voor organisaties om hun specifieke talent en de ontwikkeling van vaardigheden te voldoen. Plannen in de pijplijn om een ​​suite van undergraduate programma's en afstudeeronderzoek programma's bieden, evenals nieuwe scholen in het onderwijs, de media en gezondheidswetenschappen te vestigen in de komende drie jaar.

De universiteit unieke academisch erfgoed en ervaring in online onderwijs is gebaseerd op U21Global, een online initiatief in het onderwijs oorspronkelijk ontwikkeld door een groep van 21 internationale universiteiten.

GlobalNxtUniversity is een onderdeel van Manipal Global Education Services (Mage), een internationaal hoger onderwijs dienstverlener, het verstrekken van onderwijs en opleiding diensten aan meer dan 300.000 leerlingen, van 6 universiteiten en 9 campussen in 5 landen.

Uw Studierichtingen

Zult u ervoor kiest om de verpakking te volgen of te onderscheiden van de massa?

Studeren voor een internationaal erkend diploma is een belangrijk engagement en onderneming. Voor velen, het gaat veel tijd en financiën. Bovendien, voor degenen die al in de werkgelegenheid, academische studies kan praktisch onmogelijk zijn vanwege de noodzaak om werk, gezin en sociale verplichtingen jongleren allemaal op hetzelfde moment.

Traditionele academische kwaliteit in een moderne, interactieve vorm

Dat is waar de universiteit en haar unieke universitaire model komt binnen

  • Wilt u deel uitmaken van een van 's werelds nieuwste, meest innovatieve universiteiten?
  • Wil je toegang tot en te leren van gerenommeerde, internationale faculteit?
  • Wil je meedoen en interactie met een wereldwijde student basis?
  • Wilt u de flexibiliteit om te leren op een tijd en plaats die bij u past?

Als het antwoord ja is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk DBA » Bekijk MBA » Bekijk MSc » Bekijk Masters »

Videos

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Contact

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Website http://www.globalnxt.edu.my/