Lees de Officiële Beschrijving

AIMST University is geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs, Regering van Maleisië, als een tertiair onderwijsinstituut op grond van de secties 38 en 39 van de Private Higher Educational Institutions Act van 1996. Het begon formeel op 30 oktober 2001, samenvallend met zijn registratie bij het departement van privé-onderwijs onder het ministerie van Hoger Onderwijs.

AIMST is doordrenkt met de visie van de oprichters en wil een vooraanstaande universiteit van de particuliere sector zijn in het land en de regio, die inspeelt op de behoeften van lokale en internationale studenten om kwalitatief hoogstaand technisch onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs. De curricula voor de meeste van de opleidingen zijn afkomstig van de Universiteit van Bristol in het Verenigd Koninkrijk

De meeste componenten van de opleidingen omvatten computertraining, schrijven en onderzoek om studenten voor te bereiden op hun werk en om hen in staat te stellen technologieën toe te passen op alle aspecten van hun opleiding. Toelating tot de opleidingen vereist dat de aanvrager minimaal voldoet aan de voorgeschreven cijfers in de relevante vakken op het toelatingsexamen (lokaal of overzee) of over andere gelijkwaardige kwalificaties beschikt die aanvaardbaar zijn voor AIMST University .

Het medium van instructie voor alle cursussen in het Engels, hoewel het belang van de nationale taal zal worden benadrukt in alle activiteiten van de universiteit. AIMST University biedt studenten vóór en tijdens hun studie taalondersteuning om een ​​acceptabel niveau van spreekvaardigheid te garanderen.

AIMST

Visie

Visie

Een universiteit van wereldklasse zijn, excellentie bereiken in onderwijs en onderzoek, en betrokken zijn bij de dienst van de samenleving bij het bevorderen van levenslange educatie.

Missie

Een vooraanstaande universiteit in het land en de regio zijn voor de studie van geneeskunde en andere gezondheidswetenschappen, engineering, computertechnologie, toegepaste wetenschappen, bedrijfs- en accountancy.

Hoogwaardige, geaccrediteerde niet-gegradueerde en postgraduate programma's aanbieden op het gebied van technologie tegen een betaalbare prijs die is ontworpen om te voldoen aan individuele, communautaire en nationale personeelsbehoeften in overeenstemming met de nationale onderwijsfilosofie.

Het handhaven van hoge academische normen en kwaliteit van het onderwijs die het analytisch denken en onafhankelijk oordeel bevordert die nodig zijn om op verantwoorde wijze te functioneren in een democratische en steeds globalere samenleving.

Een centre of excellence zijn voor onderzoek en innovatie in disciplinaire en interdisciplinaire grensgebieden van wetenschap en technologie die van belang zijn voor het land en de regio.

Virtuele tour

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

AIMST University

Het doel van het postdoctorale programma is om studenten te voorzien van de mogelijkheid om hun kennis door middel van onafhankelijk onderzoek in een geselecteerde tak va ... [+]

MSc Biotechnologie

De faculteit Technische Natuurwetenschappen (FAS) was de tweede faculteit op te richten op AIMST. Zij heeft haar doelstellingen om cutting-edge multidisciplinaire programma's waarin de elementen van de innovativiteit en Technopreneurship ontworpen om concurrentiepositie op de markt te verbeteren worden toegediend bevorderen ingesteld.

Momenteel is de faculteit slechts één afdeling, die is Afdeling Biotechnologie. Op grond van deze afdeling, FAS biedt zijn eigen driejarige opleiding cum laude dwz BSc (Hons) in Biotechnologie (BT). Naast BSc natuurlijk, Master of Science (MSc) en Doctor of Philosophy (PhD) in Biotechnology (door onderzoek) worden ook aangeboden door FAS door de afdeling Biotechnologie. Postgraduate programma's worden steeds populairder onder de studenten en het aantal studenten stijgt elk jaar.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur Alor Setar
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
AIMST University

AIMST University biedt nu een Master of Science in de Medische Biochemie die puur is het onderzoek gebaseerd. ... [+]

MSc in Medische Biochemie

AIMST University biedt nu een Master of Science in de Medische Biochemie die puur is het onderzoek gebaseerd. Dit programma is ontworpen om afgestudeerden te trainen om aan te tonen:

Basiskennis op het gebied van de biochemie, Biostatistiek, Information Technology, Genetic, Medische Biochemie en Bioinformatica. Plannen en uitvoeren van een bepaalde onderzoeksprojecten, te analyseren en de verkregen gegevens te interpreteren. Motivatie en vaardigheden die nodig zijn om verder onderzoek en een leven lang leren na te streven. Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Vaardigheden in het gebruik en de toepassing van de elektronische hulpmiddelen. Leidinggevende kwaliteiten en het vermogen om te werken in een team. Management- en ondernemersvaardigheden. programma Outline ... [-]
Maleisië Kuala Lumpur Alor Setar
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
AIMST University

... [+]

MSc in Management

Semester 1

Career Opties Financiële steun [-]
Maleisië Alor Setar
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands