Unicaf University (MW)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Unicaf is een wereldwijde educatieve organisatie gevestigd in Europa, die beurzen aanbiedt aan in aanmerking komende kandidaten om academische studies te volgen bij haar partneruniversiteiten, momenteel de University of Suffolk ( VK) , de Liverpool John Moores University (VK) , de University of South Wales (VK) , de University of California, Riverside Extension (USA) en de multi-campus Unicaf University ( Afrika) . Afgezien van de volledig online programma's die worden aangeboden via de partneruniversiteiten, biedt Unicaf een aantal onderwezen programma's aan op de Unicaf University-campussen.

Het Unicaf Scholarship Program heeft tot nu toe voor meer dan $ 100 miljoen aan beurzen toegekend aan meer dan 30.000 in aanmerking komende aanvragers in 156 landen over de hele wereld. De beurzen worden toegekend aan getalenteerde individuen die financieel worden uitgedaagd en ze verlagen de kosten van het collegegeld aanzienlijk; de resterende vergoedingen worden in eenvoudige termijnen betaald, als onderdeel van op maat gemaakte, betaalbare betalingsplannen.

Unicaf faciliteert de wereldwijde online levering van studiemateriaal voor bachelor-, master- of doctoraatsdiploma's via het ultramoderne digitale platform, de Virtual Learning Environment (VLE) . Online leren wint terrein als een efficiënte manier om nieuwe kennis, vaardigheden en kwalificaties over te dragen, die geschikt is voor mensen die buiten de stadscentra wonen, voor mantelzorgers en thuismakers, voor mensen met een handicap en voor werkende professionals die hun carrière niet kunnen opgeven en salarissen om nieuwe kwalificaties te behalen, om een promotie te zoeken of een betere baan te vinden. De Unicaf DLO, die beschikbaar is via elk mobiel of desktop-apparaat, biedt toegang tot 24/7 studiemateriaal, regelmatig contact met docenten, toegang tot een uitgebreide e-bibliotheekcollectie en netwerken met studenten en professionals in veel verschillende landen en culturen. Online levering van cursusmateriaal via de Unicaf DLO maakt gebruik van moderne technologieën en methoden (zoals video's, quizzen, groepsprojecten en meer), die het leren helpen door het leuker en interessanter te maken.

Met maandelijkse innames kunnen studenten zich het hele jaar door bij Unicaf inschrijven. Tijdens het studeren in modules kunnen studenten het ene onderwerp per keer diepgaand onderzoeken voordat ze naar het volgende gaan.

De vier belangrijkste voordelen van studeren via Unicaf zijn: Betaalbaarheid, flexibiliteit, toegankelijkheid en geloofwaardigheid.

Unicaf is fysiek aanwezig via universitaire campussen of leercentra in 12 Afrikaanse landen (Egypte, Ghana, Kenia, Malawi, Marokko, Nigeria, Somalië, Oeganda, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zambia en Rwanda) en heeft ook kantoren in Europa.

Locaties

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Centrale regio, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Verenigde Staten

Athene

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athene, Centraal Athene, Griekenland

Boekarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Boekarest, Boekarest, Roemenië

Londen

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Groot-Accra-regio, Ghana

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi County, Kenia

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalië

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Provincie Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbide gouvernement, Jordanië

Cyprus Online

Address
Cyprus Online, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden