Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Opgericht in 2003, is de Universiteit van Luxemburg de enige openbare universiteit van het Groothertogdom Luxemburg. Meertalig, internationaal en onderzoeksgericht, het is ook een moderne instelling met een persoonlijke sfeer.

Over ons

• Opgericht in 2003

• Meertalig, internationaal, onderzoeksgericht

• 850 professionele experts (wetenschappelijk en onderzoekspersoneel) ondersteunen 250 professoren, universitair docenten en docenten in hun onderwijs

• Dicht bij de Europese instellingen en het financiële centrum van Luxemburg

Welkom bij de faculteit Wetenschappen, technologie en communicatie (FSTC)

De faculteit Wetenschappen, Technologie en Communicatie (FSTC) levert een multidisciplinaire expertise op het gebied van wiskunde, natuurkunde, ingenieurswetenschappen, computerwetenschappen en levenswetenschappen. Door zijn dubbele missie van onderwijs en onderzoek wil de FSTC kennis genereren en verspreiden en nieuwe generaties verantwoordelijke burgers opleiden om de samenleving en de omgeving waarin we leven beter te begrijpen, uit te leggen en te bevorderen.

Studeren aan de FSTC

Meer dan 1300 studenten zijn ingeschreven in 5 bachelor, 11 master, 2 beroepsopleidingsprogramma's en in doctoraal onderwijs. Studenten worden begeleid door een team van 80 internationale en gerenommeerde professoren en universitair hoofddocenten. De FSTC biedt een uitstekende werkomgeving en kansen met meertalige cursussen en cursussen voor kleine groepen, vroege betrokkenheid bij onderzoeksprojecten en nauwe banden met instellingen en industrieën.

Onderzoek doen bij de FSTC

De FSTC bestaat uit 5 onderzoekseenheden en neemt deel aan baanbrekende wetenschap en innovatie in samenwerking met lokale en internationale partners. Meer dan 270 professoren, postdocs, promovendi, wetenschappelijk en technisch personeel verrichten interdisciplinair onderzoek in een dynamische, gunstige en meertalige omgeving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

De Master in Mathematics is een flexibel hoogwaardig curriculum dat dicht bij de echte behoeften van de studenten en de arbeidsmarkt staat. Toegewijd aan excellentie, bie ... [+]

We Boost Your Ambition - Word nu lid!3-in-1: One Master - Three Tracks

Kies voor een curriculum ontworpen in samenwerking met Business Federation Luxembourg en de Luxemburgse financiële sector, en kom in het bijzonder in aanmerking voor banen in het Groothertogdom.

Waarom wiskunde studeren?

Wiskunde is een van de MINT-disciplines, dwz die gebieden die tegenwoordig uitstekende professionele perspectieven bieden.

Vorm het Curriculum dat het beste bij u past

De Master in Mathematics is een flexibel hoogwaardig curriculum dat dicht bij de echte behoeften van de studenten en de arbeidsmarkt staat. Toegewijd aan excellentie, biedt het een grote variëteit aan geavanceerde cursussen waarmee je kunt kiezen uit drie carrièrgestuurde opties.... [-]

Groothertogdom Luxemburg Luxemburg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Dit Master-programma stelt studenten in staat om diepere kennis te verwerven in biowetenschappen, rekening houdend met nieuwe computationele en high-throughput experiment ... [+]

Doelen

Dit Master-programma stelt studenten in staat om diepere kennis te verwerven in biowetenschappen, rekening houdend met nieuwe computationele en high-throughput experimentele technologieën. Het gaat om de verwerking van grote hoeveelheden gegevens en dus zijn bioinformatica en netwerkanalyse essentiële elementen in dit moderne onderwijs in biowetenschappen.

Wat is Systems Biology?

Systems Biology (een uitbreiding van Biochemistry and Physiology) wil systemen begrijpen en modelleren: individuele cellen, organen en hele organismen op basis van hun samenstellende moleculen. Het integreert gevestigde disciplines in Biosciences en renoveert ze voor de uitdagingen van de toekomst.

Doelstellingen van het programma... [-]
Groothertogdom Luxemburg Luxemburg
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Alumni Community - Sandy Collignon

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi
Address
2, avenue de l'Université L-4365 Esch-sur-Alzette
Luxemburg, Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg
Website
Telefoonnr.
+352 46 66 44 5000