University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Luxemburg: Faculteit der Geesteswetenschappen, Onderwijs en Sociale Wetenschappen

De Universiteit van Luxemburg is een meertalige Europese onderzoeksuniversiteit met bijna 6.200 studenten van over de hele wereld. Onze universiteit is een moderne instelling die een unieke mix van internationale excellentie en nationale relevantie biedt en kennis levert voor de maatschappij en het bedrijfsleven. De Universiteit van Luxemburg behoort tot de top 201 tot 250 universiteiten wereldwijd en # 1 wereldwijd voor zijn internationale vooruitzichten in de Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020.

Een faculteit met een persoonlijke touch

Met een unieke selectie van meertalige bachelor- en masterprogramma's biedt de faculteit Geesteswetenschappen, Onderwijs en Sociale Wetenschappen innovatieve en aantrekkelijke perspectieven voor de volgende generatie academici en professionals. Studenten profiteren van kleine klassen en veel cursussen worden gegeven als seminars. die studenten de mogelijkheid bieden om te discussiëren en hen helpen het meeste uit hun leerervaring te halen. Er zijn geen extra collegegeld voor internationale studenten (het inschrijvingsgeld voor masterstudenten is € 200 / semester).

Campus Belval, University of Luxembourg

Universitiy of Luxembourg / Sophie Margue

Meertalig onderwijs

Ons internationale onderwijzend personeel is een van onze belangrijkste troeven. De meeste van onze diploma's worden gegeven in het Engels en / of Frans en / of Duits. Er worden gratis taalcursussen aangeboden en het campusleven is net zo meertalig en multicultureel als het land van Luxemburg. Studenten krijgen inzicht in verschillende academische culturen en behalen een diploma dat hen duidelijke voordelen op de arbeidsmarkt biedt.

Een internationale sfeer

Studentenmobiliteit en culturele openheid worden aangemoedigd en gepromoot aan de Universiteit van Luxemburg. Al onze studenten moeten ten minste een semester in het buitenland doorbrengen aan een van onze partneruniversiteiten in Europa, Noord-Amerika of Azië.

Studeren in Luxemburg

Luxemburg, de tweede kleinste lidstaat van de Europese Unie, is een echt multicultureel en meertalig land met 3 officiële talen en met meer dan 170 nationaliteiten. De stad Luxemburg heeft een levendige culturele en kunstscene, waaronder musea, theaters en muziekpodia. De stad Luxemburg is een van de veiligste hoofdsteden ter wereld. De faculteit Geesteswetenschappen, Onderwijs en Sociale Wetenschappen bevindt zich op Belval, een voormalige staalindustrie-site, slechts een paar km buiten de stad Luxemburg. De enorme site brengt academisch onderzoek en onderwijs, werk en vrije tijd, stadsleven en cultuur samen en is een opwindende plek om te werken, studeren en wonen.

28919_copyright.jpg

Locaties

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Luxemburg district, Groothertogdom Luxemburg