Vilnius University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Welkom bij Vilnius University van Vilnius University - de oudste en grootste Litouwse instelling voor hoger onderwijs.

Sinds de oprichting in de 16e eeuw heeft Vilnius University , als een integraal onderdeel van de Europese wetenschap en cultuur, het concept van een klassieke universiteit en de eenheid van studies en onderzoek belichaamd.

Vilnius University is een actieve deelnemer aan internationale wetenschappelijke en academische activiteiten en beschikt over vele prominente wetenschappers, hoogleraren en afgestudeerden. Wetenschappelijke ontwikkeling en de groeiende relaties met wereldwijde onderzoekscentra hebben bijgedragen aan de verscheidenheid aan onderzoek en studies aan Vilnius University van Vilnius University .

Met de steun van sociale partners leidt de universiteit universeel gerichte specialisten op die zich met succes integreren in de moderne Europese gemeenschap.

WAAROM KIEZEN VOOR Vilnius University

Vilnius University is een klassieke universiteit met meer dan 430 jaar academische tradities en het grootste aanbod aan studieprogramma's in Litouwen.

De universiteit biedt een academische omgeving gericht op excellentie in onderzoek en onderwijs.

Vilnius University is de 1e in Litouwen volgens de nationale ranglijst. Het is de meest populaire en meest erkende instelling voor hoger onderwijs onder Litouwse middelbare school afgestudeerden.

Vilnius University is een van de 1,5 procent beste universiteiten ter wereld volgens de QS World University Ranking.

MISSIE

De missie van Vilnius University van Vilnius University is om kennis te creëren, te vergaren en te verspreiden door de continuïteit van de authentieke universiteitscultuur te waarborgen, die zich onderscheidt door de atmosfeer waarin oude tradities en nieuwe ideeën elkaar verrijken.

Vrijheid van denken en diversiteit van meningen zijn de belangrijkste waarden van de universitaire gemeenschap. Een eenheid van onderzoek en studies is het kernprincipe van de algemene activiteit van de universiteit.

De universiteit moet zich onderscheiden door een breed spectrum van fundamenteel en toegepast onderzoek. Het moet trachten de leidende positie op te nemen tussen andere Litouwse instellingen op alle onderzoeksgebieden die essentieel zijn voor de aard van een alomvattende universiteit en heeft zichzelf tot doel gesteld internationale excellentie in het interdisciplinaire onderzoek. De universiteit moet zich inzetten voor de missie om de deuren te openen en universeel onderwijs te bieden aan de meest getalenteerde jonge mensen uit alle districten van Litouwen en actieve en verantwoordelijke specialisten te leren, die laten zien dat ze hun kennis moeten uitbreiden en professioneel moeten verbeteren en die in staat zijn om leer gedurende hun hele leven. De universiteit moet ernaar streven dat de kwaliteit van alle vormen van studies overeenkomt met de moderne cultuur en technologieën en betrekking heeft op de behoeften van de staat en de samenleving.

VISIE

  • Zich positioneren en onderscheiden op het Europese onderzoeks- en onderwijsgebied door onderzoek op topniveau, dat moet worden ondersteund door de onderzoeksteams van de universiteit met internationale toejuichingen en nieuwe teams, en om jaarlijks een grotere betrokkenheid bij Europese onderzoeks- en onderwijsprogramma's te waarborgen;
  • ervoor te zorgen dat de evenwichtige ontwikkeling en interactie van onderzoek op het gebied van menswetenschappen, sociale, fysische, biomedische en technologische wetenschappen nog steeds het meest opvallende kenmerk van de universiteit is, dat haar in wezen onderscheidt van andere Litouwse instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek;
  • het initiëren en actief implementeren van de projecten van waarde voor de economische ontwikkeling van het land, die effectieve samenwerking van wetenschappelijke en educatieve instellingen met hoogtechnologische bedrijven zouden aanmoedigen en gunstige omstandigheden en omgeving voor innovaties en ondernemerschap zouden creëren;
  • een goed functionerend systeem voor kwaliteitsborging creëren dat een effectieve monitoring van de bestaande studieprogramma's en de ontwikkeling van nieuwe programma's garandeert en dat de implementatie van geavanceerde onderwijsmethoden en -hulpmiddelen zou bevorderen. Het systeem moet ervoor zorgen dat generieke en specifieke competenties en vaardigheden van universitair afgestudeerden in overeenstemming zijn met de behoeften en tendensen in de economie, cultuur en arbeidsmarkt van het land;
  • om niet-opeenvolgende, afstands- en andere flexibele onderzoeksvormen en -methoden aanzienlijk uit te breiden en het centrum te worden van continue professionele verbetering en levenslang leren, dat een belangrijke rol speelt in de overgang van het land naar een kennismaatschappij.

Locaties

Vilnius

Address
3 Universiteto St.
Vilnius, District Vilnius, Litouwen

Opleidingen

Deze school biedt ook: