Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen net buiten het stadscentrum, is de Mykolas Romeris University (MRU) een van de grootste universiteiten in Litouwen, met momenteel ongeveer 8.000 studenten uit 48 landen . De universiteit biedt volledig Engelstalige programma's voor internationale studenten op alle niveaus - van bachelor tot PhD's op het gebied van sociale wetenschappen.

Mykolas Romeris University heeft het Diploma Supplement Label (DS-label) dat bevestigt dat een diplomasupplement van MRU voldoet aan de normen van de Europese Commissie, de Raad van Europa en UNESCO / CEPES.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Redenen om te studeren aan de MRU

 1. Progressieve, dynamische, moderne virtuele leerplatforms
 2. Multiculturele omgeving
 3. Veel diensten zijn volledig gratis: een enorme parkeerplaats, sporthallen en sportscholen, cursussen voor vreemde talen, liedbands, dans- en theaterstudio's, basketbalteam, draadloos internet, culturele en educatieve activiteiten, enz.
 4. lage kosten van levensonderhoud (300-350 EUR / maand met accommodatie bij het huis van de universiteitsstudenten)
 5. Een bibliotheek die zelfs 's nachts werkt
 6. Gratis introductieweek voor internationale studenten (informatieve seminars, reizen, rondleidingen, culturele evenementen)
 7. Een studentenvisum om door het hele Schengengebied te reizen
 8. Beurzen voor internationale mobiliteit (voor studies en voor stage)
 9. Europese diploma's, die gemakkelijk overal ter wereld te herkennen zijn
 10. King Sejong Institute waar studenten de Koreaanse taal en cultuur gratis kunnen leren
 11. Een van de snelste openbare wifi ter wereld
 12. Mooie gezellige Vilnius; frisse, schone lucht (schoonste in Europa)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Accommodatie: Ja, aangeboden voor alle internationale studenten
 • Waar: op de campus, 5 minuten lopen naar het hoofdgebouw van de universiteit
 • Prijs: 85-100 EUR per maand
 • Het begin van studies: 1 september.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Deadline van de aanvraag

30 juni.

Bijkomende toelating voor de burgers van de EU-lidstaten en de landen van de visumvrije reisregeling voor binnenkomst in de Republiek Litouwen, alsmede de burgers van de landen die een visum nodig hebben voor toegang tot de Republiek Litouwen, waar ambassades van de republiek zijn gevestigd van Litouwen zal worden georganiseerd van 8 juli tot 2 augustus.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mykolas Romeris University

Het doel van het programma is om hooggekwalificeerde psychologen voor te bereiden op bedrijfsorganisaties met diepe psychologische kennis in marketing en human resource m ... [+]

Het doel van het programma is om hooggekwalificeerde psychologen voor te bereiden op bedrijfsorganisaties met diepe psychologische kennis in marketing en human resource management, redelijk in economische en juridische basis van bedrijfsontwikkeling, in staat om hun professionele competenties te implementeren voor de efficiëntie van een bedrijfsorganisatie en voor verbetering van persoonlijk welzijn.

De helft van het programma bestaat uit bedrijfspsychologie en aanverwante vakgebieden. Het programma biedt leiderschapspsychologie, teambuilding en management, innovatiebeheerpsychologie, bedrijfspsychologie, psychologie van personeel, public relations en reclamepsychologie, zakelijke onderhandelingen, carrièreontwikkeling, arbeidsrecht, enz. De andere helft van het programma bestemd voor wetenschappelijk onderzoek en master's laatste werk, professionele training en stage. Elk semester bevat minstens één onderwerp, wat helpt bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden. Het is het enige psychologiemasterprogramma in het Engels in Litouwen en in de Baltische staten. Het programma biedt credits voor de kwalificatie van de psychologiemaster gedefinieerd in de verordeningen van de Europese Federatie van Psychologenverenigingen.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde en bekwame managers en directeuren voor te bereiden met een masterdiploma in bedrijfsbeheer en administratie, die in staat ... [+]

Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde en bekwame managers en directeuren voor te bereiden met een masterdiploma in bedrijfsbeheer en administratie, die in staat zullen zijn om elektronische bedrijven en projecten voor bedrijven te ontwerpen, ontwikkelen en beheren en om opgedane kennis toe te passen bij het verkrijgen van een concurrentievoordeel in cyberspace.

Doel van het programma

Geschoolde bedrijfskundig specialisten voorbereiden, hun capaciteiten en kennis van nieuwe en onderscheidende sociaaleconomische processen in de cyberspace van de kenniseconomie, moderne informatie- en communicatietechnologieën (ICT) -impact op traditionele bedrijfsmodellen trainen en praktische vaardigheden voor management ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle toepassing van ICT-potentieel om zaken in cyberspace te ontwikkelen, ontwerpen en beheren.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van dit gezamenlijke masterstudieprogramma is om hooggekwalificeerde specialisten in het ondernemingsrecht voor te bereiden, die in staat zijn juridisch advies t ... [+]

Het doel van dit gezamenlijke masterstudieprogramma is om hooggekwalificeerde specialisten in het ondernemingsrecht voor te bereiden, die in staat zijn juridisch advies te geven in de transnationale en Europese bedrijfsomgeving, om de nieuwste zakelijke wetgevingskwesties en trends uit te leggen, om bedrijfsgerelateerde juridische zaken te analyseren en beoordelen. situaties, snel en effectief omgaan met juridische problemen waarmee het bedrijfsleven te kampen heeft, onderzoek verrichten en suggesties doen aan de wetgever over de verbetering van de regulering van het ondernemingsklimaat.

Waarom dit programma studeren?Competitieve kennis - dit programma is voor de ambitieuze, toekomstige leiders die zullen kunnen werken in een multiculturele omgeving in de privésector (advocatenkantoren, bedrijfsadviesbedrijven, financiële instellingen, enz.) En de publieke sector (nationale, Europese en internationale instellingen die reclame maken voor , toezicht houden op of monitoren van zaken), in instanties voor commerciële geschillenbeslechting of om onafhankelijke zakelijke juridische adviesdiensten te verlenen.Internationale studies - gehouden in Vilnius, Litouwen (MRU) en in Frankrijk, Chambery (USMB).Twee diploma's van universiteiten van de EU-lidstaten worden behaald: Master in law (LL.M.) door MRU en Master2 door USMB.Gerenommeerde experts in het veld - de meeste onderwerpen vallen onder de academici die ook juristen zijn, rechters van het Supreme Court en andere ervaren en gekwalificeerde experts uit Litouwen, Frankrijk, evenals door gastprofessoren uit andere landen (VS, VK , België, Oostenrijk, enz.).Traineeship - verwerven van praktische vaardigheden in ondernemingen, advocatenkantoren of andere organisaties die actief zijn op het gebied van het ondernemingsrecht in heel Europa.Internationale mobiliteitsmogelijkheden... [-]
Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het programma European Union Law and Governance (EULAWG) bereidt studenten voor op het werken in verschillende juridische praktijken op het gebied van Europees recht en b ... [+]

Het programma European Union Law and Governance (EULAWG) bereidt studenten voor op het werken in verschillende juridische praktijken op het gebied van Europees recht en beleid. Het is bedoeld om de vaardigheden van toekomstige beroepsbeoefenaren in de EU-wetgeving en het bestuur van conceptueel denken te ontwikkelen, de problemen van de EU-regelgeving voor regelgeving vast te stellen, evenals de tendensen voor de ontwikkeling van EU-wetgeving en EU-beleid en gemotiveerde oplossingen voor te stellen voor diverse problemen bij de implementatie van EU-wetgeving. wetgeving en van het EU-bestuur. Vanwege de mobiliteit van leraren, wordt dit programma alleen in de full-time vorm aangeboden.

... [-]
Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van dit programma is om hooggekwalificeerde specialisten van de economie voor te bereiden die een grondige kennis hebben van moderne financiële markttheorieën en ... [+]

Het doel van dit programma is om hooggekwalificeerde specialisten van de economie voor te bereiden die een grondige kennis hebben van moderne financiële markttheorieën en -methoden, die deze kennis in verschillende situaties kunnen vernieuwen en toepassen en die kennis van verschillende wetenschapsgebieden kunnen integreren in onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. , uitgevoerd in een dynamisch land en een mondiale economische omgeving.

BELANGRIJK! Alleen studenten van partneruniversiteiten kunnen zich aanmelden voor dit programma:

Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Oekraïne;Instituut voor Internationale Betrekkingen van Taras Shevchenko National University of Kiev, Oekraïne;De universiteit van het bankwezen van de Nationale Bank van Oekraïne.Internationale mobiliteitsmogelijkheden... [-]
Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van het programma is om de specialisten op het gebied van informatica voor te bereiden, visuele effecten (VFX) te creëren, digitale media-systemen en hulpmiddele ... [+]

Het doel van het programma is om de specialisten op het gebied van informatica voor te bereiden, visuele effecten (VFX) te creëren, digitale media-systemen en hulpmiddelen te gebruiken en te evalueren, waardoor de toepassing van interdisciplinaire kennis mogelijk wordt door technische en creatieve interacties voor VFX en andere digitale productie.

Dongseo Univerity (DSU) behoort tot de top 50 universiteiten in Azië voor internationalisering en is een toonaangevende universiteit in Korea op het gebied van specialisatie, waaronder Film

Studenten van de opleiding Informatica en visuele inhoud krijgen twee diploma's - MRU en DSU en tijdens de verplichte mobiliteit in Korea kunnen ze alle DSU-infrastructuur en -apparatuur gebruiken. DSU heeft verschillende LAB's en incubators van 3D Animation Fusion en VFX opgericht. Andere faciliteiten - professioneel voetbalveld op het dak van het universiteitsgebouw, professioneel zwembad en ect.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van de specialisatie van een opleiding is om specialisten in internationaal recht voor te bereiden die in staat zijn om problemen die voortvloeien uit internatio ... [+]

Het doel van de specialisatie van een opleiding is om specialisten in internationaal recht voor te bereiden die in staat zijn om problemen die voortvloeien uit internationale wettelijke regelgeving te conceptualiseren, te identificeren, te analyseren en op te lossen, gemotiveerde, logische en juridisch gefundeerde argumenten en oplossingen voor deze problemen te ontwikkelen en de manieren om ze te voorkomen, wat een effectieve toepassing van het internationale recht zou waarborgen, het werk van staten en internationale organisaties zou verbeteren. Specialisatie komt tegemoet aan de behoefte aan professionele specialisten met een hoge competentie, die in staat zijn om de strategieën en doelstellingen van het buitenlands beleid van elk land te ontwikkelen en uit te voeren, de belangen van staten of bedrijven in internationale fora vertegenwoordigen en beschermen, zorgen voor effectieve internationale samenwerking tussen de staten en internationale organisaties. organisaties en de samenhang tussen internationale en nationale wetgeving. De studie richt zich ook op de uitdagingen van globalisering, waarbij de grens tussen internationaal en nationaal langzaam aan het verdwijnen is en internationale kwesties steeds relevanter worden in traditionele gebieden.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Enge ... [+]

Neem contact op met programmadirecteur Prof. Renata Mienkowska-Norkienė via e-mail: rmienkowska@mruni.eu

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

Studenten kunnen deelnemen aan het ERASMUS mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters aan een universiteit in het buitenland te studeren en stage te lopen in een ander land.

Toelatingseisen

Bachelor: afgestudeerden van universitaire bacheloropleidingen in elk studieveld kunnen zich aanmelden voor dit programma. Studenten die de basisprincipes van politieke studies missen, moeten drie aanvullende cursussen volgen (Basics of Political Science, Modern Political Theories and Theories of Comparative Policy) en deze met goed gevolg afleggen in het eerste semester.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van het studieprogramma Logistiek Management is om hooggekwalificeerde specialisten op te leiden die in staat zijn logistieke bedrijven of afdelingen in een were ... [+]

Het doel van het studieprogramma Logistiek Management is om hooggekwalificeerde specialisten op te leiden die in staat zijn logistieke bedrijven of afdelingen in een wereldwijd concurrerende omgeving op een meest efficiënte manier te beheren door de nieuwste technieken van logistieke procesanalyse, -beheer en -verbetering toe te passen. Ook ligt de focus op groepsmotivatie, crisismanagement, kennis van de nieuwste trends in goederen- en materiaalstromen. Internationale handelsbetrekkingen en verschillende eigenaardigheden van de procedures van het douanekantoor van verschillende landen worden ook op een diepgaande en uitgebreide manier behandeld.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden... [-]
Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het doel van het studieprogramma van de overheid is om professionals op te leiden die in staat zijn om bestuurlijk / administratief werk uit te voeren in publieke en priv ... [+]

De Radboud Universiteit - een vooraanstaande universiteit in de studie van bestuurskunde en bestuurskunde, gelegen in Nijmegen (Nederland) en de Mykolas Romeris University biedt de mogelijkheid om te studeren voor een dubbele graad in bestuurskunde en een master te verwerven in vergelijkende politiek, bestuur en maatschappij (COMPASS) samen met een Master in Public Administration.

Het doel van het studieprogramma van de overheid is om professionals op te leiden die in staat zijn om bestuurlijk / administratief werk uit te voeren in publieke en private (omgaan met publieke organisaties) sectoren, in staat om problemen gerelateerd aan de aard van organisatie- en personeelsmanagement te identificeren, analyseren en oplossen , publieke sector economie en diensten, strategisch management en de innovaties in openbaar bestuur.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

De cursus omvat theorie, praktijk en deelname van studenten. Groepstaken gekoppeld aan real-life situaties en rolprestaties zijn een uitzonderlijk kenmerk van deze cursus ... [+]

Heb je organisatorische vaardigheden en talent voor administratie?Heb je een levendige, nieuwsgierige geest?Kun je onder zware druk werken?Heb je morele dapperheid en consciëntieusheid?Heb je een passie voor communicatie en hou je van contacten leggen en contacten leggen met communities?

Dan is dit programma iets voor jou!

Leden van het programma zullen worden geleerd om de communicatie van een organisatie te plannen, te bewijzen en te beheren, te communiceren met de massamedia en met andere geïnteresseerden. Het programma tracht studenten vaardigheden te geven die nodig zijn om PR-specialist van de nieuwe generatie te worden, in staat om het imago van de instelling en elementen van de strategie te vormen. Dit programma stimuleert ondernemerschap waardoor studenten hun eigen bedrijf kunnen starten.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University

Het programma is gebaseerd op drie basisbegrippen: theorie (45 ECTS), praktijk (9 ECTS) en onderzoek (36 ECTS). Theorie-studieblok bestaat uit 2 hoofdonderdelen. Verplich ... [+]

Het programma is gebaseerd op drie basisbegrippen: theorie (45 ECTS), praktijk (9 ECTS) en onderzoek (36 ECTS). Theorie-studieblok bestaat uit 2 hoofdonderdelen. Verplichte studieonderwerpen zijn om specialisten voor te bereiden die zich bewust zijn van theoretische modellen van sociaal werk, Europese tendensen in sociaal beleid, in staat zijn om innovaties te plannen, coördineren en implementeren op het gebied van sociale dienstverlening, in overeenstemming met moderne socialisaties van jongeren, met succes sociaal werk organiseren met verschillende jeugdgroepen.

Multiple-choice studieonderwerpen zijn gewijd aan het opleiden van interculturele mediationcompetenties die de dialoog tussen verschillende etnische groepen bevorderen, waardoor het mogelijk wordt om de maatschappij, vooral de jeugd, over andere culturen te onderwijzen. Blok Onderzoeksmethoden en Masterproef - help de afgestudeerden om methodologisch hun gekozen onderzoeksthema te rechtvaardigen, vorm basiskenmerken van de masterproef, bereid een specifieke onderzoekstechniek voor om de harmonisatie van methodologische problemen van doel en onderzoeksmethodologie te benadrukken.... [-]

Litouwen Vilnius
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Mykolas Romeris University
Address
Ateities st. 20,
LT-08303 Vilnius, District Vilnius, Litouwen
Website
Telefoonnr.
+370 5 271 4625