Kazimieras Simonavicius University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kazimieras Simonavičius University (KSU), opgericht in 2003, is een erkende privé-instelling voor hoger onderwijs met campussen in Vilnius en Klaipeda, Litouwen. KSU staat bekend om haar innovatieve benadering van leren en zijn ondernemende waarden.

De studies omvatten belangrijke gebieden van Sociale Wetenschappen - Business and Management, Public Administration, Law, communicatie, economie, politieke wetenschappen en sociologie - evenals Technologische Wetenschappen op het gebied van informatietechnologie. De universiteit biedt 13 bacheloropleidingen, vijf master en één geïntegreerde programma's, maar ook levenslange studies en cursussen leren.

WAAROM KSU?

CARRIÈRE-gericht onderwijs. In samenwerking met lokale en internationale bedrijven, hebben wij opleidingen die studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in hun gekozen vakgebieden ontwikkeld. De universiteit bevordert de drie kwaliteiten die essentieel zijn voor een jong persoon om te slagen zijn.

Ondernemerschap. De opleidingen bij KSU plaats een sterke nadruk op het stimuleren van ondernemerschap waarden en vaardigheden. De universiteit ondersteunt student start-up ideeën en moedigt hen aan om nieuwe bedrijven te creëren.

Innovatie. Docenten van KSU gebruik van innovatieve onderwijsmethoden. Studenten worden aangemoedigd om de nieuwste moderne technologieën te gebruiken tijdens de studie en projectwerk.

Creativiteit. Mogelijkheden in overvloed voor creativiteit en zelfexpressie in alle KSU programma's: in alle opleidingen studenten worden opgeleid om de wetenschappelijke kennis, technologische innovatie en kunst te integreren. De universiteit ondersteunt ook de deelname van studenten in ondernemerschap wedstrijd en projecten, houdt zich bezig de sociale partners in het onderzoek proces, het bieden van mogelijkheden voor studenten om real-life problemen op te lossen.

Aandacht en steun. Kleine studiegroepen ervoor te zorgen dat elke student krijgt persoonlijke aandacht. Eerstejaars studenten krijgen persoonlijke mentors ant docenten. Studenten in het hele studies hebben regelmatig overleg over hun loopbaanvooruitzichten en ze kunnen zich inschrijven in het carrièrepad programma, dat hen helpt de knie praktische en persoonlijke vaardigheden en bereiden zich voor op een carrière pad.

INTERNATIONALE SAMENWERKING. De universiteit heeft de uitwisseling van studenten overeenkomsten met meer dan 100 universiteiten over de hele wereld. KSU biedt meerdere mogelijkheden voor studenten en academici om deel te nemen aan buitenlandse professionele trainingen en educatieve projecten. Elk semester zijn er verplichte en keuzevakken, die worden gegeven door buitenlandse wetenschappers van over de hele wereld.

KSU - de universiteit waar u uw toekomst kunt uitvinden!

Locaties

Vilnius

Kazimieras Simonavicius University

Address
J. Basanavičiaus g. 29A
LT – 03109 Vilnius, District Vilnius, Litouwen
Telefoonnr.
+370 5 213 5172

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden