Lees de Officiële Beschrijving

Hoge reputatie

Kaunas University of Technology dateert al van 1922 en heeft een groot potentieel voor studies en onderzoek ontwikkeld en blijft leider op het gebied van innovaties en technologieën in de Baltische Staten. Met 10.500 studenten en 1.000 academische personeelsleden streeft KTU ernaar zeer getalenteerde studenten (ondersteund door universitaire en externe beurzen), onderzoekers en academici bij elkaar te brengen om baanbrekend onderzoek te verrichten, onderwijs van topkwaliteit te leveren en onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten aan te bieden voor een breed spectrum. aantal bedrijven.

internationaliteit

KTU verbetert zijn internationale zichtbaarheid door deel te nemen aan internationale onderzoekssamenwerkingen, door internationale studieprogramma's op te zetten, door samen te werken met internationale partners bij het opzetten van gezamenlijke studieprogramma's, en door de deelname aan internationale uitwisselingen tussen studenten en academische gemeenschappen aan te moedigen. Momenteel kunnen internationale studenten kiezen tussen 37 niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen en 19 doctorale programma's in het Engels op het gebied van technologische, lichamelijke, biomedische en sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en creatieve kunsten.

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastructuur en technologieën

KTU richtte niet alleen de eerste en meest succesvolle academische Startup Space op, maar huisvest ook het grootste wetenschap- en technologiepark in de Baltische staten. De studenten hebben toegang tot de modernste onderzoeksapparatuur in Litouwen. Het grootste in het moderne laboratorium voor mobiele toepassingen in de Baltische Staten, het enige in het Balticum Bloomberg Financial markets Lab, Intermedix creative hub en de laboratoria voor duurzame chemie, mechatronica, toekomstige energie- en milieutechniek, informatie- en telecommunicatietechnologieën zijn slechts een fractie van de beschikbare technologische middelen. KTU werkt samen met internationale organisaties zoals Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NAVO, Samsung, Schneider Electric, enz.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Groeiende talenten

KTU investeert in haar huidige studenten door hun studieomgeving en de kwaliteit ervan te verbeteren, door mogelijkheden te bieden om actief te zijn in sport, kunst, studentenverenigingen en door hun vertrouwen op te bouwen, omdat het de investering is voor de toekomst van de samenleving in lokale en mondiale voorwaarden. Onze studenten vormen een groot deel van de levendige studentengemeenschap in Kaunas, de op één na grootste stad van Litouwen.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Een opwindende plek om te wonen en studeren

KTU ligt in Kaunas, de op een na grootste stad van Litouwen, vaak Litouwse intelligentsia en culturele hoofdstad genoemd. Een veilige omgeving en gematigde natuurlijke omstandigheden zorgen voor een aangenaam leven. Een levendige oude binnenstad, groene parken, een rivieroever met recreatiegebieden liggen op minder dan 15 minuten van de KTU-campus. Studenten worden aangeboden om te wonen in KTU-slaapzalen, te genieten van sport, kunst en andere activiteiten van studenten binnen de campus.

Belangrijkste redenen om te studeren in Litouwen

  • Hoogwaardige, moderne en innovatieve onderzoeken die voldoen aan de vereisten van het onderwijsbeleid van de Europese Unie.
  • Wereldwijd erkend diploma om een succesvolle internationale carrière of vervolgopleiding na te streven.
  • Unieke cultuur, die oude tradities koestert. Litouws wordt vaak omschreven als de oudste Indo-Europese taal.

In Kaunas

  • De stad van jonge en getalenteerde mensen: elke 7e bewoner studeert aan een universiteit of hogeschool. Daarom is dit ook de stad van studenten.
  • De op een na grootste stad van Litouwen, maar de belangrijkste objecten zijn te voet of met de fiets gemakkelijk te bereiken.
  • De stad behoort tot de top 10 van meest rendabele steden in Europa.

Bij KTU

  • Onder de top 2,7% van de beste universiteiten ter wereld: KTU brengt zeer getalenteerde studenten, onderzoekers en academici samen.
  • De leider in samenwerking met het bedrijfsleven: van de ontwikkeling van studieprogramma's via case-analyse tot technologieoverdracht.
  • Breed scala aan diensten voor de studenten: uitwisselingsprogramma's, stages, opstartruimte, sport, enz.

rankings

QS
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Kaunas University of Technology

Het programma Accounting en Auditing is een internationaal erkend studieprogramma dat een grondige theoretische en praktische kennis van de boekhouding en audit biedt voo ... [+]

Overzicht

Het programma Accounting en Auditing is een internationaal erkend studieprogramma dat een grondige theoretische en praktische kennis van de boekhouding en audit biedt voor het nastreven van prestigieuze, internationaal erkende ACCA-kwalificaties en een professionele boekhoud- of auditspecialist, senior accountant, financieel directeur, bedrijfsmanager op nationaal niveau wordt. of een internationaal bedrijf van audit, accounting of een andere bedrijfstak, een Litouwse of een EU-instelling voor de openbare sector.

Het programma wordt uitgevoerd in Vilnius, de hoofdstad, waar grote internationale accountantskantoren gevestigd zijn. Uitstekende banden met hen bieden stages, onderzoek in samenwerkingsverband en werkgelegenheid. De studies zijn georganiseerd op de manier om zowel studies als professionele ontwikkeling tegelijkertijd te combineren.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Studies over duurzaam beheer en productie zijn gebaseerd op interdisciplinair leren, wat vereist is in de moderne samenleving. Tijdens studies worden echte milieuprobleme ... [+]

Overzicht

Studies over duurzaam beheer en productie zijn gebaseerd op interdisciplinair leren, wat vereist is in de moderne samenleving. Tijdens studies worden echte milieuproblemen van de bedrijven opgelost in samenwerking met de praktijkmensen, evenals praktische toegepaste taken voor het verbeteren van de efficiëntie van de milieubescherming.

Een effectieve combinatie van verplichte en keuzemodules biedt studenten de mogelijkheid van individuele studieplannen, waardoor ze competenties verwerven op het gebied van duurzame industriële ontwikkeling, milieubescherming, beleid en economie.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Ontworpen voor afgestudeerden die internationale zakelijke carrières willen nastreven, biedt deze masteropleiding een diepgaand inzicht in het succesvolle beheer van de w ... [+]

Overzicht

Ontworpen voor afgestudeerden die internationale zakelijke carrières willen nastreven, biedt deze masteropleiding een diepgaand inzicht in het succesvolle beheer van de wereldwijde onderneming. Het programma tracht een internationale, interculturele en wereldwijde mentaliteit te ontwikkelen onder internationale managers van de toekomst door middel van een analyse van echte gevallen van internationaal zakendoen, leren van de docenten met de hoogste wetenschappelijke en praktische vaardigheden, werken in een multicultureel team op X -Cultuurproject in een motiverende studieomgeving.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in iemands carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Geleid door internationaal erkend onderzoek, richt deze studie zich op de aspecten van fundamentele en toegepaste fysica, op de vorming van nieuwe functionele vaste opper ... [+]

Overzicht

Geleid door internationaal erkend onderzoek, richt deze studie zich op de aspecten van fundamentele en toegepaste fysica, op de vorming van nieuwe functionele vaste oppervlakken geproduceerd door fysische opdampingstechnologieën en vele andere opwindende problemen, beginnend met experimenteel onderzoek en eindigend met een theoretische computer simulatie.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

De opleiding van deze master zal vooral diegenen aantrekken die bereid zijn meer diepgaande kennis te verwerven over vertaal- en lokalisatiemethodes en technologieën, als ... [+]

Overzicht

De opleiding van deze master zal vooral diegenen aantrekken die bereid zijn om meer diepgaande kennis te verwerven in vertaal- en lokalisatiemethodes en technologieën, alsook hun vaardigheden in vertaaltechnologie en beheer van vertaalprojecten te verbeteren.

Een van de grootste voordelen van deze opleiding is een mogelijkheid om schriftelijke vertaalvaardigheden in verschillende taalcombinaties te verbeteren. Afgestudeerden kunnen vertaal- en lokalisatieproblemen oplossen, vaardigheden verwerven in het online vertalen van software en teksten, vertalen van audiovisuele media en het gebruik van vertaaltechnologie voor vertaling, afstemming, terminologiebeheer en andere doeleinden.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Kaunas University of Technology

Dynamisch, innovatief en praktisch tegelijk, het programma wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in een enkele complexe taak: ... [+]

Overzicht

Masteropleiding in Architectuur benadrukt de ontwikkeling van architectuurspecialisten in ontwerp, architectuur, stedelijke en ruimtelijke planning. Studies bieden competenties van wetenschappelijk-methodische beoordeling, die de voorbereiding van professionele projecten voor gebouwen en stedelijke complexen mogelijk maken, evenals managementvaardigheden om vooruitgang te boeken op het gebied van architectuur. Dit is een van de weinige studieprogramma's met een zeer nauwe samenwerking tussen architecten en civiel ingenieurs, zowel op het gebied van onderzoek als op het gebied van onderzoek.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in iemands carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Omdat het overweldigd wordt door veel beveiligingsproblemen in het overheidsbeleid, is het belangrijker dan ooit om dit dynamische proces te begrijpen, om nieuwe risico's ... [+]

Overzicht

Omdat het overweldigd wordt door veel beveiligingsproblemen in het overheidsbeleid, is het belangrijker dan ooit om dit dynamische proces te begrijpen, om nieuwe risico's, bedreigingen en hun beheersmechanismen te kunnen beoordelen. Succesvolle ervaring in het organiseren van politieke studieprogramma's heeft de vorming mogelijk gemaakt van een open en bekwaam team van docenten en wetenschappers, waarvan het afgesproken programma de studenten voorziet van de nodige analytische hulpmiddelen en de experts voorbereidt op de uitdagingen van de 21e eeuw.

Sterke competenties in beleid en veiligheidsanalyse

Afgestudeerden analyseren hedendaags openbaar beleid en beveiligingsprocessen, evalueren deze op nationaal, Europees, internationaal en mondiaal niveau; op professionele wijze overheidsbeleid en beveiligingskwesties identificeren; presenteer hun oplossingen en voorspel de verwachte gevolgen; analyseren van de ontwikkeling en vooruitzichten van openbaar beleid en beveiligingsprocessen.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Kaunas University of Technology

Het programma is gecreëerd op het kruispunt van wetenschap en industrie in samenwerking met de grootste chemiebedrijven in Litouwen: AB Achema (gespecialiseerd in de prod ... [+]

Overzicht

Het programma is gecreëerd op het kruispunt van wetenschap en industrie in samenwerking met de grootste chemiebedrijven in Litouwen: AB Achema (gespecialiseerd in de productie van meststoffen) en AB ORLEN Lietuva (de grootste olieraffinaderij in de Baltische staten) om gekwalificeerde technologen op te leiden.

Speciale aandacht wordt besteed aan het ontwerp van producten en processen, het beheer van technologische systemen, het begrijpen van processen en de uitrusting van chemische technologie. Praktische vaardigheden worden verworven met behulp van een van de meest geavanceerde in het EU-laboratorium voor chemische technologie en analytische apparatuur.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Besturingssystemen zijn een integraal onderdeel van veel moderne technologieën en ze zullen een leidende rol blijven spelen in Industry 4.0. ... [+]

Overzicht

Besturingssystemen zijn een integraal onderdeel van veel moderne technologieën en ze zullen een leidende rol blijven spelen in Industry 4.0.

Kennis van hedendaagse besturingstheorie, modellering en optimalisatie van processen en systemen, een ontwerp van besturingssystemen, programmeren van controllers en andere onderwerpen, verworven tijdens studies, maken de uitvoering mogelijk van ontwerp en implementatie van efficiënte en veilige geautomatiseerde regelsystemen, regelen van complex proces en faciliteren het dagelijks leven en blijft concurrerend op de arbeidsmarkt.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
Vraag informatie aan
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Dit is een fundamenteel en klassiek programma, maar samen integreert het programma de nieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties en richt het zich op de ontw ... [+]

Overzicht

Dit is een fundamenteel en klassiek programma, maar samen integreert het programma de nieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties en richt het zich op de ontwikkeling van competenties op hoog niveau:

Bij de ontwikkeling van producten van mechanische aard - de specialisten zijn in staat om mechanische systemen te evalueren, modelleren, simuleren en ontwikkelen en optimaliseren;Bij het uitvoeren van onderzoek - de specialisten zijn in staat niet-volledig gedefinieerde problemen op te lossen, samenvattende en geïntegreerde kennis en informatie uit het gebied van werktuigbouw en andere gebieden of gebieden;Om het werk van een manager te doen - de specialisten kunnen teams van verschillende veldprofessionals leiden en de activiteiten van het team beheren.Waarom @KTU?Moderne en goed uitgeruste laboratoria... [-]
Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Het cross-field programma omvat de takken van luchtvaarttechniek, luchtvaartmechanica en luchtvaartelektronica waarmee afgestudeerden betrokken kunnen worden bij het ontw ... [+]

Overzicht

Het cross-field programma omvat de takken van luchtvaarttechniek, luchtvaartmechanica en luchtvaartelektronica waarmee afgestudeerden betrokken kunnen worden bij het ontwerp van lucht- en ruimtevoertuigen, hun systemen en elementen, om hun conditie en prestaties te beoordelen, om met technische problemen om te gaan in functionaliteit, betrouwbaarheid en communicatie van informatie, en om analytisch, modellerend en experimenteel onderzoek uit te voeren.

Waarom @KTU?First Aeronautical Engineering cluster in Europa

De eerste in Europa-cluster van luchtvaarttechnische bedrijven en onderwijsinstellingen is in 2016 opgericht in Litouwen, met de leiding van KTU.

Nieuwste software in moderne laboratoria... [-]
Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

MSc in Materials Science-programma ontwikkelt onderzoeksvaardigheden, diepgaande theoretische en experimentele kennis van materiaalsamenstelling en verbetering van hun ke ... [+]

Overzicht

MSc in Materials Science-programma ontwikkelt onderzoeksvaardigheden, diepgaande theoretische en experimentele kennis van materiaalsamenstelling en verbetering van hun kenmerken, kennis van methodologie en techniek voor technologische metingen van materialen, verwerking en analyse van experimentele resultaten, kennis van toepassing van geavanceerde technologieën (micro- en nanotechnologieën) in de materiaalwetenschap. Het programma combineert fundamentele en technische studies en stelt de afgestudeerden in staat om functionele materialen en technologieën voor hun productie te creëren en toe te passen. Opleidingsprogramma biedt competentiepaden van 30 ECTS vanuit een studie- of interdisciplinair gebied: competentietraject van fysische materiaaltechnologieën, materiaalanalysemethoden en technologieën competentietraject, competentietraject biomaterieeltechnologieën, mechanische processen in materiaal- en systeemcompetentiepad, materiaalindustrie engineering en productie competentiepad , Competentiepad Geavanceerde technologieën, Materiaalkwaliteit en controlebekwaamheidspad, Informatietechnologieën in competentietraject voor materiaalkunde.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Verworven competenties en kennis stellen de Masters van het programma in staat om nieuwe bedrijven op te richten die elektrische energiediensten leveren, strategische ene ... [+]

Overzicht

Verworven competenties en kennis stellen de Masters van het programma in staat om nieuwe bedrijven op te richten die elektrische energiediensten leveren, strategische energieprojecten uitvoeren, onderzoek uitvoeren, ontwerpen, productietechnologisch werk leveren aan supply-, management-, planning- en strategische afdelingen van elektrotechnische en andere industriële bedrijven. gebieden, ontwerp nieuwe energiefaciliteiten bij ontwerporganisaties, wetenschappelijke onderzoeksinstituten en laboratoria.

Waarom @KTU?Sterk onderzoeksgebied

Sterke betrokkenheid bij onderzoek op het gebied van de duurzame omgeving van ergonomische systemen, micro-netwerken en intelligente elektrische energiesystemen, energietransducenten, enz.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Nieuwe kennis en verbetering van bestaande vaardigheden zijn inherent aan de ontwikkeling van elektrotechniek. Het biedt de theoretische basis en ontwerpmethoden voor ele ... [+]

Overzicht

Nieuwe kennis en verbetering van bestaande vaardigheden zijn inherent aan de ontwikkeling van elektrotechniek. Het biedt een theoretische basis en ontwerpmethoden voor elektronische systemen en intellectuele componenten: communicatie, computers, programmeren, software-ontwikkeling, controle en andere elektronische en elektrische energiesystemen.

Praktische en organisatorische vaardigheden worden aangemoedigd door project-, ontwerp- en laboratoriumwerk en managementstudies. Uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek en de totaliteit van de kennis die door dit programma wordt overgedragen, stelt onze afgestudeerden in staat om concurrerend te blijven op de arbeidsmarkt.

Waarom @KTU?Lange geschiedenis van onderzoek in de elektrotechniek... [-]
Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van milieubescherming. ... [+]

Overzicht

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van milieubescherming.

Verworven kennis en vaardigheden op het gebied van milieukwaliteitsbeoordeling, toepassing van moderne milieutechnologieën en een systematische aanpak bieden de afgestudeerden uitstekende mogelijkheden om hun plaats te vinden op de hedendaagse arbeidsmarkt. Het programma is bijgewerkt met de uitvoering van het project dat wordt gefinancierd door de EU-structuurfondsen, waardoor de internationaliteit ervan is toegenomen.

Waarom @KTU?Meester

Het Master-model biedt ofwel het beheersen van de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen. iemands carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Dit programma is bedoeld voor de bereiding van wijdverspreide voedingswetenschapsspecialisten, zowel voor de voedingsindustrie als voor bedrijven die onderzoek doen naar ... [+]

Overzicht

Dit programma is bedoeld voor de bereiding van wijdverspreide voedingswetenschapsspecialisten, zowel voor de voedingsindustrie als voor bedrijven die onderzoek doen naar voedingsproducten en de ontwikkeling van nieuwe producten verrijkt met geavanceerde natuurlijke antioxidanten, antimicrobiële stoffen, reologische eigenschappen en textuur van verschillende componenten. Het eerste en modernste in het competentiecentrum voor voedingswetenschappen en technologie in Litouwen vergemakkelijkt het onderzoek en de toegepaste competenties van studenten met behulp van vier unieke semi-industriële lijnen van voedseltechnologie (brood, bier, vlees, vis, zuivelproducten).

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Het programma is bedoeld voor ambitieuze jonge ingenieurs die proberen kennis te verwerven over het beheer van technische operaties, multidisciplinaire context van engine ... [+]

Overzicht

Het programma is bedoeld voor ambitieuze jonge ingenieurs die proberen kennis te verwerven over het beheer van technische operaties, multidisciplinaire context van engineeringactiviteiten en productie te begrijpen, productietechnologieën en -processen te kunnen beoordelen, analyseren, ontwerpen en beheren, ongedefinieerde productieproblemen op te lossen, methoden van wiskundige modellering, analyse en ontwerp toepassen, activiteiten van het team van specialisten beheren.

De multidisciplinaire aanpak stelt specialisten in staat om efficiënt te reageren op veranderingen in de industriële omgeving.

Waarom @KTU?Veel praktijken en academische uitwisselingsmogelijkheden

Het programma werd gelanceerd onder het BALTECH-consortium in 1997 en bevat de beste werkwijzen en excellentie in het veld en biedt meerdere opties voor academische uitwisselingen.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Het programma biedt en cultiveert interdisciplinaire technische vaardigheden, die gebaseerd zijn op de systematische combinatie van kennis en methoden op het gebied van m ... [+]

Overzicht

Het programma biedt en cultiveert interdisciplinaire technische vaardigheden, die gebaseerd zijn op de systematische combinatie van kennis en methoden op het gebied van mechanica, besturing en computertechniek, waardoor de afgestudeerden in staat zijn om complexe technische problemen met betrekking tot ontwerp, analyse, kwaliteitsbewaking effectief op te lossen. onderhoud, monitoring en diagnostiek van macro- en micro-mechatronische systemen.

Breed scala aan onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten

KTU was de pionier van de studies in mechatronica in Litouwen en heeft de jarenlange ervaring in het veld en biedt open toegang tot een breed scala aan ultramoderne onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Geavanceerde technologie en structuren voor bouwproducten, digitale constructie, beleid van duurzame ontwikkeling en energiebesparing vereisen zowel uitgebreide technisch ... [+]

Overzicht

Geavanceerde technologie en structuren voor bouwproducten, digitale constructie, beleid van duurzame ontwikkeling en energiebesparing vereisen zowel uitgebreide technische kennis als de toepassing van analytische, besluitvormende en kritisch denkvaardigheden.

Structural and Building Products Engineering programma richt zich op de ontwikkeling van deze competenties en biedt een unieke mix van expertise op het gebied van experimentele en computationele modellering.

Waarom @KTU?Internationaal erkend onderzoek

Onderzoeksgroepen onder leiding van professoren V. Vaitkevičius, Ž. Rudžionis, V. Doroševas voert internationaal erkend onderzoek uit in bouwmaterialen en constructies.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Onderzoekers op het gebied van transport en aanverwante departementale autoriteiten identificeren de steeds negatievere impact van het transportsysteem op mens en milieu ... [+]

Overzicht

Onderzoekers op het gebied van transport en aanverwante departementale autoriteiten identificeren de steeds negatievere impact van het transportsysteem op mens en milieu als een strategisch centrale kwestie.

MSc of Vehicle Engineering biedt nieuwe kennis en competenties om de uitdagingen aan te gaan, met name wat betreft de introductie van een methodologie voor de ontwikkeling van groene voertuigen uitgerust met hybride aandrijflijnen of rijden op alternatieve brandstoffen en verkenning van wetenschappelijke engineeringoplossingen voor verbeterde prestaties van de aandrijflijnen.

Waarom @KTU?Goed uitgeruste laboratoria met de nieuwste software

Studies en onderzoek worden uitgevoerd in moderne laboratoria voor transport en mechatronische systemen, aerodynamica: windtunnel, DL, TRITOP-apparatuur en VISSIM- en VISUM-software.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels,Litouws
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kaunas University of Technology

Specialisten in informatica, die zijn afgestudeerd aan dit programma, hebben een diepere kennis van toegepaste informatica, evenals multimedia, methodologische kennis van ... [+]

Overzicht

Toekomstige masterstudenten studeren IT-services in cloud computing, projectmanagement, multimedia-datamining, digitale video- en audioverwerking, virtual reality en 3D-modellering en andere onderwerpen.

Specialisten in informatica, die zijn afgestudeerd aan dit programma, hebben een diepere kennis van toegepaste informatica, evenals multimedia, methodologische kennis van data-analyse, zijn in staat om het werk van het team van specialisten te plannen en te coördineren, om beslissingen te nemen en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren .

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]

Litouwen Kaunas
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

More about KTU

More about Kaunas

More about Lithuania

Kaunas University of Technology
Address
Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas, Litouwen
Website
Telefoonnr.
37037323894