Kaunas University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hoge reputatie

Kaunas University of Technology dateert al van 1922 en heeft een groot potentieel voor studies en onderzoek ontwikkeld en blijft leider op het gebied van innovaties en technologieën in de Baltische Staten. Met 10.500 studenten en 1.000 academische personeelsleden streeft KTU ernaar zeer getalenteerde studenten (ondersteund door universitaire en externe beurzen), onderzoekers en academici bij elkaar te brengen om baanbrekend onderzoek te verrichten, onderwijs van topkwaliteit te leveren en onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten aan te bieden voor een breed spectrum. aantal bedrijven.

internationaliteit

KTU verbetert zijn internationale zichtbaarheid door deel te nemen aan internationale onderzoekssamenwerkingen, door internationale studieprogramma's op te zetten, door samen te werken met internationale partners bij het opzetten van gezamenlijke studieprogramma's en door de deelname aan internationale uitwisselingen tussen studenten en academische gemeenschappen aan te moedigen. Momenteel kunnen internationale studenten kiezen tussen 36 niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen en 19 doctorale programma's in het Engels op het gebied van technologische, lichamelijke, biomedische en sociale wetenschappen, menswetenschappen en creatieve kunsten.

Infrastructuur en technologieën

KTU richtte niet alleen de eerste en meest succesvolle academische Startup Space op, maar huisvest ook het grootste wetenschap- en technologiepark in de Baltische staten. De studenten hebben toegang tot de modernste onderzoeksapparatuur in Litouwen. Het grootste in het moderne laboratorium voor mobiele toepassingen in de Baltische Staten, het enige in het Balticum Bloomberg Financial markets Lab, Intermedix creative hub en de laboratoria voor duurzame chemie, mechatronica, toekomstige energie- en milieutechniek, informatie- en telecommunicatietechnologieën zijn slechts een fractie van de beschikbare technologische middelen. KTU werkt samen met internationale organisaties zoals Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NAVO, Samsung, Schneider Electric, enz.

Groeiende talenten

KTU investeert in haar huidige studenten door hun studieomgeving en de kwaliteit ervan te verbeteren, door mogelijkheden te bieden om actief te zijn in sport, kunst, studentenverenigingen en door hun vertrouwen op te bouwen, omdat het de investering is voor de toekomst van de samenleving in lokale en mondiale voorwaarden. Onze studenten vormen een groot deel van de levendige studentengemeenschap in Kaunas, de op één na grootste stad van Litouwen.

Een opwindende plek om te wonen en studeren

KTU ligt in Kaunas, de op een na grootste stad van Litouwen, vaak Litouwse intelligentsia en culturele hoofdstad genoemd. Een veilige omgeving en gematigde natuurlijke omstandigheden zorgen voor een aangenaam leven. Een levendige oude binnenstad, groene parken, een rivieroever met recreatiegebieden liggen op minder dan 15 minuten van de KTU-campus. Studenten worden aangeboden om te wonen in KTU-slaapzalen, te genieten van sport, kunst en andere activiteiten van studenten binnen de campus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health MSc » Bekijk Health Master » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master in architectuur

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Dynamisch, innovatief en praktisch tegelijk, het programma wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in een enkele complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. En passen deze rechtstreeks toe in het project waar ze aan werken. [+]

Dynamisch, innovatief en praktisch tegelijk, het programma wordt geïmplementeerd via de Studio-methode - studiecursussen worden geïntegreerd in een enkele complexe taak: studenten leren architectuurgerelateerde principes van tekenen, compositie, fysica, materiaalsterkten, enz. En passen deze rechtstreeks toe in het project waar ze aan werken.

Een andere exclusiviteit van het programma ligt in de historische, culturele, theoretische en filosofische kritische analyse van bestaande typologieën, geassocieerd met het ontwerp van esthetische prototyping waarin constructies, mechanisch, ecologisch en economisch onderzoek worden geïntegreerd.

Deze uitgebreide undergraduate-programma leidt tot de master's degree (5 jaar-programma).... [-]


MSc

Master of Science in Chemical Engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het programma is gecreëerd op het kruispunt van wetenschap en industrie in samenwerking met de grootste chemiebedrijven in Litouwen: AB Achema (gespecialiseerd in de productie van meststoffen) en AB ORLEN Lietuva (de grootste olieraffinaderij in de Baltische staten) om gekwalificeerde technologen op te leiden. [+]

Het programma is gecreëerd op het kruispunt van wetenschap en industrie in samenwerking met de grootste chemiebedrijven in Litouwen: AB Achema (gespecialiseerd in de productie van meststoffen) en AB ORLEN Lietuva (de grootste olieraffinaderij in de Baltische staten) om gekwalificeerde technologen op te leiden.

Speciale aandacht wordt besteed aan het ontwerp van producten en processen, het beheer van technologische systemen, het begrijpen van processen en de uitrusting van chemische technologie. Praktische vaardigheden worden verworven met behulp van een van de meest geavanceerde in het EU-laboratorium voor chemische technologie en analytische apparatuur.

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master of Science in Control Technologies

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Besturingssystemen zijn een integraal onderdeel van veel moderne technologieën en ze zullen een leidende rol blijven spelen in Industry 4.0. [+]

Besturingssystemen zijn een integraal onderdeel van veel moderne technologieën en ze zullen een leidende rol blijven spelen in Industry 4.0.

Kennis van hedendaagse besturingstheorie, modellering en optimalisatie van processen en systemen, een ontwerp van besturingssystemen, programmeren van controllers en andere onderwerpen, verworven tijdens studies, maken de uitvoering mogelijk van ontwerp en implementatie van efficiënte en veilige geautomatiseerde regelsystemen, regelen van complex proces en faciliteren het dagelijks leven en blijft concurrerend op de arbeidsmarkt.

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master of Science in de architectuur

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Masteropleiding in Architectuur benadrukt de ontwikkeling van architectuurspecialisten in ontwerp, architectuur, stedelijke en ruimtelijke planning. [+]

Masteropleiding in Architectuur benadrukt de ontwikkeling van architectuurspecialisten in ontwerp, architectuur, stedelijke en ruimtelijke planning. Studies bieden competenties van wetenschappelijk-methodische beoordeling, die de voorbereiding van professionele projecten voor gebouwen en stedelijke complexen mogelijk maken, evenals managementvaardigheden om vooruitgang te boeken op het gebied van architectuur.

Dit is een van de weinige studieprogramma's met een zeer nauwe samenwerking tussen architecten en civiel ingenieurs, zowel op het gebied van onderzoek als op het gebied van onderzoek.

De meester model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door te kiezen voor de Field Expert-track of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen. carrière.... [-]


Master of Science in de industriële wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Dit is een fundamenteel en klassiek programma, maar samen integreert het programma de nieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties en richt het zich op de ontwikkeling van competenties op hoog niveau. [+]

Dit is een fundamenteel en klassiek programma, maar samen integreert het programma de nieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties en richt het zich op de ontwikkeling van competenties op hoog niveau:

Bij de ontwikkeling van producten van mechanische aard - de specialisten zijn in staat om mechanische systemen te evalueren, modelleren, simuleren en ontwikkelen en optimaliseren;Bij het uitvoeren van onderzoek - de specialisten zijn in staat niet-volledig gedefinieerde problemen op te lossen, samenvattende en geïntegreerde kennis en informatie uit het gebied van de machinebouw en andere gebieden of gebieden;Om het werk van een manager te doen - de specialisten kunnen teams van verschillende veldprofessionals leiden en de activiteiten van het team beheren.Moderne en goed uitgeruste laboratoria... [-]

Master of Science in de luchtvaarttechniek

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het cross-field programma omvat de takken van luchtvaarttechniek, luchtvaartmechanica en luchtvaartelektronica waarmee afgestudeerden betrokken kunnen worden bij het ontwerp van lucht- en ruimtevoertuigen, hun systemen en elementen, om hun conditie en prestaties te beoordelen, om met technische problemen om te gaan in functionaliteit, betrouwbaarheid en communicatie van informatie, en om analytisch, modellerend en experimenteel onderzoek uit te voeren. [+]

Het cross-field programma omvat de takken van luchtvaarttechniek, luchtvaartmechanica en luchtvaartelektronica waarmee afgestudeerden betrokken kunnen worden bij het ontwerp van lucht- en ruimtevoertuigen, hun systemen en elementen, om hun conditie en prestaties te beoordelen, om met technische problemen om te gaan in functionaliteit, betrouwbaarheid en communicatie van informatie, en om analytisch, modellerend en experimenteel onderzoek uit te voeren.

First Aeronautical Engineering cluster in Europa

De eerste in Europa-cluster van luchtvaarttechnische bedrijven en onderwijsinstellingen is in 2016 opgericht in Litouwen, met de leiding van KTU.

Nieuwste software in moderne laboratoria... [-]

Master of Science in de materiaalkunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

MSc in Materials Science-programma ontwikkelt onderzoeksvaardigheden, diepgaande theoretische en experimentele kennis van materiaalsamenstelling en verbetering van hun kenmerken, kennis van methodologie en techniek voor technologische metingen van materialen, verwerking en analyse van experimentele resultaten, kennis van de toepassing van geavanceerde technologieën (micro - en nanotechnologieën) in de materiaalwetenschap. [+]

MSc in Materials Science-programma ontwikkelt onderzoeksvaardigheden, diepgaande theoretische en experimentele kennis van materiaalsamenstelling en verbetering van hun kenmerken, kennis van methodologie en techniek voor technologische metingen van materialen, verwerking en analyse van experimentele resultaten, kennis van de toepassing van geavanceerde technologieën ( micro- en nanotechnologieën) in materiaalkunde.

Het programma combineert fundamentele en technische studies en stelt de afgestudeerden in staat om functionele materialen en technologieën voor hun productie te creëren en toe te passen.

De meester model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door te kiezen voor de Field Expert-track of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen. carrière.... [-]


Master of Science in Electrical Power Engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Verworven competenties en kennis stellen de Masters van het programma in staat om nieuwe bedrijven op te richten die elektrische energiediensten leveren, strategische energieprojecten uitvoeren, onderzoek uitvoeren, ontwerpen, productietechnologisch werk leveren aan supply-, management-, planning- en strategische afdelingen van de bedrijven van elektrotechniek en andere industriële gebieden, ontwerp nieuwe energiefaciliteiten bij ontwerporganisaties, wetenschappelijke onderzoeksinstituten en laboratoria. [+]

Verworven competenties en kennis stellen de Masters van het programma in staat om nieuwe bedrijven op te richten die elektrische energiediensten leveren, strategische energieprojecten uitvoeren, onderzoek uitvoeren, ontwerpen, productietechnologisch werk leveren aan supply-, management-, planning- en strategische afdelingen van elektrotechnische en andere industriële bedrijven. gebieden, ontwerp nieuwe energiefaciliteiten bij ontwerporganisaties, wetenschappelijke onderzoeksinstituten en laboratoria.

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-parcours te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinaire experts met nadruk op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline te complementeren en een concurrentievoordeel te behalen in iemands carrière.... [-]


Master of Science in elektronica-engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Nieuwe kennis en verbetering van bestaande vaardigheden zijn inherent aan de ontwikkeling van elektrotechniek. Het biedt de theoretische basis en ontwerpmethoden voor elektronische systemen en intellectuele componenten: communicatie, computers, programmeren, software engineering, controle en andere elektronische en elektrische energiesystemen. Praktische en organisatorische vaardigheden worden aangemoedigd door project-, ontwerp- en laboratoriumwerk en managementstudies. Uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek en de totaliteit van de kennis die door dit programma wordt overgedragen, stelt onze afgestudeerden in staat om concurrerend te blijven op de arbeidsmarkt. [+]

Nieuwe kennis en verbetering van bestaande vaardigheden zijn inherent aan de ontwikkeling van elektrotechniek. Het biedt de theoretische basis en ontwerpmethoden voor elektronische systemen en intellectuele componenten: communicatie, computers, programmeren, software engineering, controle en andere elektronische en elektrische energiesystemen.

Praktische en organisatorische vaardigheden worden aangemoedigd door project-, ontwerp- en laboratoriumwerk en managementstudies. Uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek en de totaliteit van de kennis die door dit programma wordt overgedragen, stelt onze afgestudeerden in staat om concurrerend te blijven op de arbeidsmarkt.

Het Master- model biedt ofwel het beheersen van de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline te complementeren en een concurrentievoordeel te behalen in iemands carrière.... [-]


Master of Science in Environmental Engineering

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van de milieubescherming. [+]

Environmental Engineering Master's degree combineert technologische, analytische en managementaspecten van de milieubescherming.

Verworven kennis en vaardigheden op het gebied van milieukwaliteitsbeoordeling, toepassing van moderne milieutechnologieën en een systematische benadering bieden de afgestudeerden uitstekende mogelijkheden om hun plaats te vinden op de hedendaagse arbeidsmarkt. Het programma is bijgewerkt met de uitvoering van het project dat wordt gefinancierd door de EU-structuurfondsen, waardoor de internationaliteit ervan is toegenomen.

Het Master- model biedt ofwel het beheersen van de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline te complementeren en een concurrentievoordeel te behalen in iemands carrière.... [-]


Master of Science in Food Science and Safety

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Dit programma is bedoeld voor de bereiding van wijdverspreide voedingswetenschapsspecialisten, zowel voor de voedingsindustrie als voor bedrijven die onderzoek doen naar voedingsproducten en de ontwikkeling van nieuwe producten verrijkt met geavanceerde natuurlijke antioxidanten, antimicrobiële stoffen, reologische eigenschappen en textuur van verschillende componenten. Het eerste en modernste in het competentiecentrum voor voedingswetenschappen en technologie in Litouwen vergemakkelijkt het onderzoek en de toegepaste competenties van studenten met behulp van vier unieke semi-industriële lijnen van voedseltechnologie (brood, bier, vlees, vis, zuivelproducten). [+]

Dit programma is bedoeld voor de bereiding van wijdverspreide voedingswetenschapsspecialisten, zowel voor de voedingsindustrie als voor bedrijven die onderzoek doen naar voedingsproducten en de ontwikkeling van nieuwe producten verrijkt met geavanceerde natuurlijke antioxidanten, antimicrobiële stoffen, reologische eigenschappen en textuur van verschillende componenten.

Het eerste en modernste in het competentiecentrum voor voedingswetenschappen en technologie in Litouwen vergemakkelijkt het onderzoek en de toegepaste competenties van studenten met behulp van vier unieke semi-industriële lijnen van voedseltechnologie (brood, bier, vlees, vis, zuivelproducten).

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master of Science in industriële ingenieurswetenschappen en management

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het programma is bedoeld voor ambitieuze jonge ingenieurs die proberen kennis te verwerven over het beheer van technische operaties, multidisciplinaire context van engineeringactiviteiten en productie te begrijpen, productietechnologieën en -processen te kunnen beoordelen, analyseren, ontwerpen en beheren, ongedefinieerde productieproblemen op te lossen, methoden van wiskundige modellering, analyse en ontwerp toepassen, activiteiten van het team van specialisten beheren. De multidisciplinaire aanpak stelt specialisten in staat om efficiënt te reageren op veranderingen in de industriële omgeving. [+]

Het programma is bedoeld voor ambitieuze jonge ingenieurs die proberen kennis te verwerven over het beheer van technische operaties, multidisciplinaire context van engineeringactiviteiten en productie te begrijpen, productietechnologieën en -processen te kunnen beoordelen, analyseren, ontwerpen en beheren, ongedefinieerde productieproblemen op te lossen, methoden van wiskundige modellering, analyse en ontwerp toepassen, activiteiten van het team van specialisten beheren.

De multidisciplinaire aanpak stelt specialisten in staat om efficiënt te reageren op veranderingen in de industriële omgeving.

Veel praktijken en academische uitwisselingsmogelijkheden

Het programma werd gelanceerd onder het BALTECH-consortium in 1997 en bevat de beste werkwijzen en excellentie in het veld en biedt meerdere opties voor academische uitwisselingen.... [-]


Master of Science in Mechatronics

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het programma biedt en cultiveert interdisciplinaire technische vaardigheden, die gebaseerd zijn op de systematische combinatie van kennis en methoden op het gebied van mechanica, besturing en computertechniek, waardoor de afgestudeerden in staat zijn om complexe technische problemen met betrekking tot ontwerp, analyse, kwaliteitsbewaking effectief op te lossen. onderhoud, monitoring en diagnostiek van macro- en micro-mechatronische systemen. [+]

Het programma biedt en cultiveert interdisciplinaire technische vaardigheden, die gebaseerd zijn op de systematische combinatie van kennis en methoden op het gebied van mechanica, besturing en computertechniek, waardoor de afgestudeerden in staat zijn om complexe technische problemen met betrekking tot ontwerp, analyse, kwaliteitsbewaking effectief op te lossen. onderhoud, monitoring en diagnostiek van macro- en micro-mechatronische systemen.

Breed scala aan onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten

KTU was de pionier in de studies in mechatronica in Litouwen en heeft de jarenlange ervaring in het vakgebied en biedt open toegang tot een breed scala van state-of-the-art onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten.... [-]


Master of Science in Structural and Building Products Engineering

Campus Voltijd 18 maanden September 2019 Litouwen Kaunas

Structural and Building Products Engineering programma richt zich op de ontwikkeling van deze competenties en biedt een unieke mix van expertise op het gebied van experimentele en computationele modellering. [+]

Geavanceerde technologie en structuren voor bouwproducten, digitale constructie, beleid van duurzame ontwikkeling en energiebesparing vereisen zowel uitgebreide technische kennis als de toepassing van analytische, besluitvormende en kritisch denkvaardigheden.

Structural and Building Products Engineering programma richt zich op de ontwikkeling van deze competenties en biedt een unieke mix van expertise op het gebied van experimentele en computationele modellering.

Internationaal erkend onderzoek

Onderzoeksgroepen onder leiding van professoren V. Vaitkevičius, Ž. Rudžionis, V. Doroševas voert internationaal erkend onderzoek uit in bouwmaterialen en constructies.

Focus op ontwikkeling... [-]

Master of Science in voertuigtechniek

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Onderzoekers op het gebied van transport en aanverwante departementale autoriteiten identificeren de steeds negatievere impact van het transportsysteem op mens en milieu als een strategisch centrale kwestie. MSc of Vehicle Engineering biedt nieuwe kennis en competenties om de uitdagingen aan te gaan, met name wat betreft de introductie van een methodologie voor de ontwikkeling van groene voertuigen uitgerust met hybride aandrijflijnen of rijden op alternatieve brandstoffen en verkenning van wetenschappelijke engineeringoplossingen voor verbeterde prestaties van de aandrijflijnen. [+]

Onderzoekers op het gebied van transport en aanverwante departementale autoriteiten identificeren de steeds negatievere impact van het transportsysteem op mens en milieu als een strategisch centrale kwestie.

MSc of Vehicle Engineering biedt nieuwe kennis en competenties om de uitdagingen aan te gaan, met name wat betreft de introductie van een methodologie voor de ontwikkeling van groene voertuigen uitgerust met hybride aandrijflijnen of rijden op alternatieve brandstoffen en verkenning van wetenschappelijke engineeringoplossingen voor verbeterde prestaties van de aandrijflijnen.

Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master of Science of Informatics

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Toekomstige masterstudenten studeren IT-services in cloud computing, projectmanagement, multimedia-datamining, digitale video- en audioverwerking, virtual reality en 3D-modellering en andere onderwerpen. Specialisten in informatica, die zijn afgestudeerd aan dit programma, hebben een diepere kennis van toegepaste informatica, evenals multimedia, methodologische kennis van data-analyse, zijn in staat om het werk van het team van specialisten te plannen en te coördineren, om beslissingen te nemen en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren . Het Master-model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière. [+]

Toekomstige masterstudenten studeren IT-services in cloud computing, projectmanagement, multimedia-datamining, digitale video- en audioverwerking, virtual reality en 3D-modellering en andere onderwerpen.

Specialisten in informatica, die zijn afgestudeerd aan dit programma, hebben een diepere kennis van toegepaste informatica, evenals multimedia, methodologische kennis van data-analyse, zijn in staat om het werk van het team van specialisten te plannen en te coördineren, om beslissingen te nemen en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren .

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master

Master in Accounting en Auditing

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Het programma Accounting en Auditing is een internationaal erkend studieprogramma dat een grondige theoretische en praktische kennis van de boekhouding en audit biedt voor het nastreven van prestigieuze, internationaal erkende ACCA-kwalificaties en een professionele boekhoud- of auditspecialist, senior accountant, financieel directeur, bedrijfsmanager op nationaal niveau wordt. of een internationaal bedrijf van audit, accounting of een andere bedrijfstak, een Litouwse of een EU-instelling voor de openbare sector. [+]

Het programma Accounting en Auditing is een internationaal erkend studieprogramma dat een grondige theoretische en praktische kennis van de boekhouding en audit biedt voor het nastreven van prestigieuze, internationaal erkende ACCA-kwalificaties en een professionele boekhoud- of auditspecialist, senior accountant, financieel directeur, bedrijfsmanager op nationaal niveau wordt. of een internationaal bedrijf van audit, accounting of een andere bedrijfstak, een Litouwse of een EU-instelling voor de openbare sector.

Het programma wordt uitgevoerd in Vilnius, de hoofdstad, waar grote internationale accountantskantoren gevestigd zijn. Uitstekende banden met hen bieden stages, onderzoek in samenwerkingsverband en werkgelegenheid. De studies zijn georganiseerd op de manier om zowel studies als professionele ontwikkeling tegelijkertijd te combineren.... [-]


Master in duurzaam management en productie

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Studies naar duurzaam beheer en productie zijn gebaseerd op interdisciplinair leren, wat vereist is in de moderne samenleving. [+]

Studies naar duurzaam beheer en productie zijn gebaseerd op interdisciplinair leren, wat vereist is in de moderne samenleving. Tijdens studies worden echte milieuproblemen van de bedrijven opgelost in samenwerking met de praktijkmensen, evenals praktische toegepaste taken voor het verbeteren van de efficiëntie van de milieubescherming.

Een effectieve combinatie van verplichte en keuzemodules biedt studenten de mogelijkheid van individuele studieplannen, waardoor ze competenties verwerven op het gebied van duurzame industriële ontwikkeling, milieubescherming, beleid en economie.

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master in Innovation Management and Entrepreneurship

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Deze opleiding leidt de managementcompetentie op van ontwikkeling, installatie en beheer van innovatieprocessen in organisaties en het creëren en ontwikkelen van innovatieve bedrijven in verschillende industrieën. [+]

Deze opleiding leidt de managementcompetentie op van ontwikkeling, installatie en beheer van innovatieprocessen in organisaties en het creëren en ontwikkelen van innovatieve bedrijven in verschillende industrieën. Het programma leidt creatief denken op, het vermogen om innovaties van producten, processen en toegevoegde waarde te initiëren, marktversterkende en waardemaximaliserende strategieën te creëren. Het onderwijs is gebaseerd op een systematische integratie van management, technologieën, financiën en juridische kennis voor de goedkeuring van bedrijfsbeheeroplossingen.

De Master's Degree-studies in het Management-programma in KTU behoren tot de beste Management Master's degree-studies aan de Litouwse universiteiten (gegevens van het tijdschrift "Reitingai" (Rankings) van 2017).... [-]


Master in International Business

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Ontworpen voor afgestudeerden die internationale zakelijke carrières willen nastreven, biedt deze masteropleiding een diepgaand inzicht in het succesvolle beheer van de wereldwijde onderneming. Het programma tracht een internationale, interculturele en wereldwijde mindset te ontwikkelen onder internationale managers van de toekomst door middel van een analyse van echte gevallen van internationaal zakendoen, leren van de docenten met de hoogste wetenschappelijke en praktische competentie, werken in een multicultureel team op een X- Cultuurproject in een motiverende studieomgeving. [+]

Ontworpen voor afgestudeerden die internationale zakelijke carrières willen nastreven, biedt deze masteropleiding een diepgaand inzicht in het succesvolle beheer van de wereldwijde onderneming.

Het programma tracht een internationale, interculturele en wereldwijde mindset te ontwikkelen onder internationale managers van de toekomst door middel van een analyse van echte gevallen van internationaal zakendoen, leren van de docenten met de hoogste wetenschappelijke en praktische competentie, werken in een multicultureel team op een X- Cultuurproject in een motiverende studieomgeving.

Het Master- model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door het Field Expert-traject te kiezen of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair Expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen in je carrière.... [-]


Master in toegepaste natuurkunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Litouwen Kaunas

Geleid door internationaal erkend onderzoek, richt deze studie zich op de aspecten van fundamentele en toegepaste fysica, op de vorming van nieuwe functionele vaste oppervlakken geproduceerd door fysische opdampingstechnologieën en vele andere opwindende problemen, beginnend met experimenteel onderzoek en eindigend met een theoretische computer simulatie. [+]

Geleid door internationaal erkend onderzoek, richt deze studie zich op de aspecten van fundamentele en toegepaste fysica, op de vorming van nieuwe functionele vaste oppervlakken geproduceerd door fysische opdampingstechnologieën en vele andere opwindende problemen, beginnend met experimenteel onderzoek en eindigend met een theoretische computer simulatie.

De meester model biedt ofwel een meesterwerk in de gekozen discipline door te kiezen voor de Field Expert-track of om de interdisciplinaire vaardigheden te versterken door te kiezen voor het vak Interdisciplinair expert waarbij de nadruk ligt op leidinggevende vaardigheden of een keuze uit een andere competentie om de gekozen discipline aan te vullen en een concurrentievoordeel te behalen. carrière.... [-]


Master in vertaling en lokalisatie van technische teksten

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaar September 2019 Litouwen Kaunas +1 more

De opleiding van deze master zal vooral diegenen aantrekken die bereid zijn meer diepgaande kennis te verwerven over vertaal- en lokalisatiemethodes en technologieën, alsook hun vaardigheden in vertaaltechnologie en beheer van vertaalprojecten te verbeteren. [+]

De opleiding van deze master zal vooral diegenen aantrekken die bereid zijn meer diepgaande kennis te verwerven over vertaal- en lokalisatiemethodes en technologieën, alsook hun vaardigheden in vertaaltechnologie en beheer van vertaalprojecten te verbeteren.

Een van de grootste voordelen van deze opleiding is een mogelijkheid om schriftelijke vertaalvaardigheden in verschillende taalcombinaties te verbeteren. Afgestudeerden kunnen vertaal- en lokalisatieproblemen oplossen, vaardigheden verwerven in het online vertalen van software en teksten, vertalen van audiovisuele media en het gebruik van vertaaltechnologie voor vertaling, afstemming, terminologiebeheer en andere doeleinden.... [-]


Contact

Kaunas University of Technology

Adres Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas, Litouwen
Website ktu.edu/en
Telefoon 37037323894