BMI Baltic Management Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Baltic Management Institute (BMI) is de top opleidingscentrum voor business executives in de Baltische regio, waar het biedt de enige echte West-Europese Executive Master in Business Administration (EMBA), alsmede seminars, in-company trainingen en andere Executive Education-oplossingen.

Als een consortium van toonaangevende Europese business schools, BMI heeft een enorme kennis en docenten middelen, niet aan de wereldwijde verbindingen te vermelden. De cursussen worden gegeven in het Engels door gastdocenten-beoefenaars met een superieure academische geloofsbrieven evenals hands-on ervaring in het internationale bedrijfsleven.

Voor meer dan een decennium, is BMI is bij executives in hun leiderschap ontwikkeling reis, hen te helpen beter te begrijpen hun rol, het testen van hun grenzen en de basis te leggen voor de effectiviteit op lange termijn.

BMI's International Executive MBA opleiding is de eerste in de regio om EPAS accreditatie te verkrijgen van de European Foundation for Management Development. Dat zegel van goedkeuring van Europa's meest prestigieuze management onderwijs lichaam volgt een beoordeling van internationale collega's, die de kwaliteit en de relevantie van het programma bevestigd. Sinds 1999 zijn meer dan 650 zakelijke leiders deel aan de BMI International EMBA. Uitstekende resultaten van het programma worden bevestigd door tal van getuigenissen en een groeiende familie van BMI alumni in de corporate leidinggevende functies. BMI Executive MBA is ook geschikt voor internationale studenten die waarde kunnen toevoegen aan de leerervaring. International Student Subsidies zijn beschikbaar voor in aanmerking komende buitenlandse aanvragers.

BMI Executive Education seminars, In-company trainingen en motiverende gebeurtenissen, alsmede advisering en coaching diensten, alle helpen individuele bedrijven scherpen hun concurrentiepositie en reageren op specifieke zakelijke uitdagingen, bespaart tijd en middelen via lokale instructie. We beschikken over de middelen van de beroemde internationale business scholen om bedrijven van wereldklasse training afgestemd op hun specifieke behoeften en strategieën te brengen. BMI specialisten zijn beschikbaar om de opleidingsbehoeften van een onderneming te controleren, bereidt een strategisch opleidingsplan, en leveren van de benodigde training of overleg.

Bekijk EMBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook: