Baltic Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Baltic Aviation Academy is de Europese norm luchtvaart opleidingscentrum, waar de ervaring van opleiding op maat oplossingen is verpakt in persoonlijke verzorging.

Het hoofdkantoor van Baltic Aviation Academy zijn in Litouwen. De academie telt meer dan 20 jaar ervaring in de luchtvaart training, terwijl haar erfgoed gaat terug tot 1938 toen de oprichting werd de Litouwse luchtvaartmaatschappijen training afdeling opgericht.

Vandaag Baltic Aviation Academy biedt Ab Initio, Type Rating opleiding van piloten, cabinepersoneel opleiding, grondafhandeling en vele andere luchtvaart training oplossingen. In 2013 kreeg het EASA ATO-status. Bovendien beëindigen van de cursus certificaten die zijn uitgegeven door Baltic Aviation Academy zijn geldig in: landen van de Europese Unie, Brazilië, China, de Filippijnen, Indonesië, Nigeria, Rusland, Afghanistan, Kazachstan, Bulgarije en Israël.

Belangrijkste activiteiten van Baltic Aviation Academy: Baltic Aviation Academy is een onderdeel van Avia Solutions Group, alom bekend als een leverancier van de uitgebreide luchtvaartdiensten. De Groep integreert MRO-diensten & supply chain, piloot en crew training, luchtvaart personeel leasing, grondafhandeling en vliegtuigen tanken, vliegtuigen management, business charter, evenals de luchthaven management service providers.

Onze visie: Leid de industrie met een ambitieus, verantwoordelijk en flexibel zakelijke vooruitzichten die de toegevoegde waarde voor de klanten, partners, aandeelhouders en medewerkers creëert.

Onze missie: U voorzien van de flexibele luchtvaart opleiding oplossingen die de drijvende kracht achter een veiliger luchtvaart. Tegelijkertijd voldoen aan onze ambitieuze groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen ontwikkeling.

SUCCES VERHAAL: VAN DROOM NAAR droombaan

Baltic Aviation Academy wil u graag een verhaal vertellen. Een verhaal over een man die nooit opgaf over zijn droom. Die ging door alle 'ups' en 'downs' in de richting van een doel - om een ​​professionele piloot te worden.

Zoals de meeste echte piloten, heeft Vitas Kanaporis zijn passie voor de luchtvaart ontwikkeld in de vroege kindertijd. Wonen dicht bij de luchthaven en het kijken naar Il-76 vliegtuigen Sovjet-leger heeft hem geholpen te realiseren, kan dat de luchtvaart en moet zijn toekomst. Daarom is direct na zijn afstuderen de middelbare school, Vitas sloot de school militaire piloten 'en van 1989 tot 1991 vloog de L-39.

Na zijn plicht in het leger tot een einde was gekomen, Vitas geconfronteerd met het feit dat zijn kennis niet in de huidige arbeidsmarkt van toepassing. Dus met de vallende Sovjet-Unie, dromen te blijven vliegen begon langzaam te vervagen. 'Er waren gewoon geen mogelijkheden om vliegende vaardigheden en kennis heeft opgedaan tijdens het leger aan te passen, dus moest ik iets anders kiezen', zegt Vitas. In 1992 begon Vitas Transporttechniek bachelorstudie, dan ontving zijn masterdiploma en begon te werken als ingenieur in diverse bedrijven.

Toch gaf hij nooit op zijn droom om door te gaan vliegen. In 2006 leerde Vitas dat om een ​​piloot te worden je hoeft niet per se luchtvaartmaatschappijen ondersteuning. Als gevolg van dat, hij stoppen met zijn baan als ingenieur bij farmaceutisch bedrijf en ging pilotenopleiding academie. Helaas is jarenlang bezig geweest met die vliegtuigen in het leger kon niet worden gebruikt als een voordeel meer, dus Vitas begon zijn opleiding tot piloot vanaf het allereerste begin. Private Pilot License, Commercial Pilot License, ATPL studies en 200 vlieguren opleiding duurde 2,5 jaar van zijn tijd en toewijding, die zijn beloond met een baan bij een van de Litouwse luchtvaartmaatschappij. Hier Vitas verzamelde 2.240 vlieguren als de eerste piloot van Focker 50. Helaas is na verloop van tijd, als gevolg van de bezuinigingen op de vloot en personeel luchtvaartmaatschappij, Vitas hebben zijn baan verloor, en nogmaals terug naar het beginpunt. Het was tot hij hoorde over Baltic Aviation Academy. Met uitstekende aanbevelingen van zijn vlieger vrienden, Vitas besloten Baltic Aviation Academy voeren en na te streven zijn droom door het verkrijgen van Boeing 737 CL typebevoegdverklaring.

'Ik koos Baltic Aviation Academy een beroep op een groot aantal factoren: positieve aanbevelingen van vriend-piloten, de strategische ligging van de academie en de balans tussen prijs en kwaliteit. Ik moet zeggen dat ik vooral de indruk was van veeleisende en toegewijde instructeurs Baltic Aviation Academy, en ik ben erg dankbaar voor hun inbreng in mijn carrière ', zegt Vitas Kanaporis.

Door het nemen van een van de speciale aanbiedingen Baltic Aviation Academy voor opleiding van piloten, Vitas opgedaan Boeing 737 CL (B737 300-500) type cijfer gevolgd door de basis training. Na het succesvol afronden van de opleiding, de Baltische Aviation Academy in geslaagd om Vitas voorzien schatting van de piloot op een van partner luchtvaartmaatschappij. Vitas vlucht vaardigheden en geschiktheid voor piloot standpunt geëvalueerd door experts en vanwege de grote resultaten die Vitas liet zien, heeft hij een baan aangeboden bij een van de Baltic Aviation Academy's partner luchtvaartmaatschappijen.

'Werkloos gaf me wat tijd om de luchtvaart arbeidsmarkt te analyseren, en ik ben erg blij te kunnen om de gegeven kans te grijpen en wordt een pilot in de vraag. Ik heb altijd gedroomd om een ​​commerciële luchtvaart piloot en met de hulp van de Baltische Aviation Academy behaalde ik mijn droom ', deelt zijn gedachten Vitas Kanaporis.

Locaties

Vilnius

Address
Dariaus ir Girėno g. 21
Vilnius, District Vilnius, Litouwen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden