Bedrijfskunde Scholen in Liechtenstein

Beste Hogescholen in Liechtenstein 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Liechtenstein. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Liechtenstein. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Liechtenstein en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Liechtenstein en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Liechtenstein rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Liechtenstein

University of Liechtenstein

Master Liechtenstein Vaduz September 2018

De Universiteit van Liechtenstein is een internationaal erkende universiteit, top-rated als gevolg van de teelt van de nauwe band tussen onderzoek en praktijk. De universiteit is een stichting van publiek recht, die het mogelijk maakt om de prestaties mandaat autonoom en flexibel te vervullen (wet op de Universiteit van Liechtenstein van 25 november 2004). De inhoud van het onderwijs en de overdracht van het aanbod wordt afgestemd op maatschappelijke behoeften en zakelijke… [+] eisen. De belangrijkste aspecten (Architecture and Planning, Bedrijfseconomie) zijn op het gebied van de bachelor-, master- en PhD-opleidingen, permanente educatie, onderzoek en ontwikkeling of technologie en kennisoverdracht. Ongeveer 800 studenten ingeschreven in de bachelor-, master- en doctorale opleidingen, Executive Master's en post-graduate programma's, evenals universitaire opleidingen zowel full-time of in een permanente educatie capaciteit. Deze educatieve aanbod zijn interdisciplinair en in lijn met de internationale besluitvorming en verantwoordelijkheid deskundigheid. Mission Statement Onze functie is het genereren en door te geven kennis. Daarbij, we ondersteunen en uitdagen van onze studenten en docenten. De Universiteit van Liechtenstein wordt gekenmerkt door een bijzonder nauwe band met het bedrijfsleven, waardoor een leeromgeving met een potentieel voor persoonlijke ontwikkeling te creëren. De Universiteit van Liechtenstein is autonoom en wordt gefinancierd door verschillende bronnen. Onderwijs, leren en onderzoek zijn van hoge kwaliteit en de nationale, regionale en internationale betekenis. De principes van ons werk Onze medewerkers zijn proactief en verantwoordelijk co-denkers en co-ontwerpers in een zeer productieve team. Wij creëren de productiviteit-oriented, innovatie bevorderen netwerken. Met onze klant- en marktgerichte educatieve aanbod, toegepaste R & D en de overdracht van technologie, bieden wij een vooruitstrevende, internationale aanbod van diensten. Onze aanbiedingen, producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen in zowel inhoud en vorm op een prijs in lijn met de markt. We zijn leiders in het veld als gevolg van onze gespecialiseerde aanbod Onze kwaliteitseisen en potentiële markt vooruitzichten zijn de basis voor onze voortdurende groei. We initiëren en innovaties uit te voeren We worden gefinancierd door middel van winst gerichte diensten in lijn met de markt, alsook door middel van onderwijs en het mandaat van derden donaties van de staat. Reserves die voortvloeien uit zakelijk succes vormen de basis voor verdere innovaties. We cultiveren eerlijk, klantgericht gedrag ten aanzien van al onze referentie groepen en onder hen zoveel mogelijk in onze besluitvorming. We zijn een actief contact center koppelen van de universiteit, bedrijfsleven en de samenleving. Wij brengen mensen samen en creëren van impulsen voor de toekomst. [-]