Holy Spirit University of Kaslik - USEK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Heilige Geest Universiteit van Kaslik (USEK) is een prive-katholieke instelling voor hoger onderwijs opgericht door de Libanese maronitische Orde (LMO) in 1938. Het is dus de eerste universiteit die werd opgericht na een Libanese initiatief en door Libanese burgers (in dit geval door de LMO monniken). Vanaf dat moment, deze monniken, die was belast met een missie onderwijs voor meer dan drie eeuwen, hebben de directie van USEK ondernomen. Hun opdracht was om universitair onderwijs te bieden, in overeenstemming met de eisen van de arbeidsmarkt en in nauwe samenwerking met het wetenschappelijk onderzoek.

Omdat het een nationale instelling, heeft USEK haar leringen en curricula in lijn gebracht met de officiële eisen van de Libanese staat, die de diploma's het levert erkent. Bovendien USEK blijft voorzichtig in het bereiken van de synthese van traditie en het modernisme in de educatieve mogelijkheden die het biedt, terwijl de resterende trouw aan een christelijk humanisme, die wordt afgedrukt op de algemene onderwijs die het biedt.

Gelegen in een Midden-Oosten milieu, in aanvulling op haar educatieve missie, wordt USEK zet zich in voor het behoud en de bevordering van de maronitische cultureel erfgoed en de creatie van een gemeenschap geest, waarin het geestelijke, maatschappelijke en ethische waarden van respect voor de andere en hun overtuigingen heersen.

Door de druk om het hoger onderwijs te democratiseren, is de universiteit inzetten nodige inspanningen om te vechten uitsluiting en zich houden aan een niet-elitaire beleid, zij het zonder enige concessies met betrekking tot de kwaliteit van het onderwijs. De oprichting van gedecentraliseerde regionale centra (in Zahle, Chekka en Rmeich) springt dus uit de wens om de juiste uitvoering van het hoger onderwijs.

USEK is goed aangepast in het licht van de sterk stijgende sociaal-economische ontwikkeling en heeft geleid tot nieuwe beroepsgerichte specialisaties, om zijn onderwijs te diversifiëren en te voldoen aan de behoeften van de arbeidsmarkt. De doelstellingen omvatten ook de installatie van de gastvrije en service-georiënteerde infrastructuren die afhankelijk zijn van de nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. USEK houdt zich bezig met de modernisering van de administratieve procedures en academische systemen, en ook met het verstrekken van permanente opleiding.

USEK is gelegen in het hart van de berg Libanon; het is meertalig door de traditie, en vooral een Franstalige instelling. Dankzij een extreem dichte netwerk van nationale en internationale betrekkingen, het speelt een belangrijke rol in de opleiding hooggekwalificeerde onderzoekers en professionals.

Tegenwoordig USEK verwelkomt meer dan 7.500 studenten in de elf faculteiten en vier instituten; dwz vijftien academische eenheden die een breed scala aan high-level gediversifieerde onderwijs aan te bieden.

USEK motto: 'Als de Geest van de waarheid komt, zal hij je leiden naar de hele waarheid. "(Joh 16:13)

Missie Sinds haar oprichting, USEK zoekt, en in overeenstemming met het artikel 92 van de grondwet van de OLM (ed. 2012) en de sociale leer van de katholieke Kerk op universiteiten, bij te dragen aan de ontwikkeling van al haar studenten door kwaliteit educatieve programma's en onderzoek op diverse vakgebieden. Door het verstrekken van een hoge kwaliteit in Amerikaanse stijl onderwijs aan haar studenten, USEK plan om toekomstige leiders voor te bereiden op innovatie, professionele groei en een leven lang leren, in Libanon, in het Midden-Oosten en over de hele wereld. USEK streeft naar een geloof gebaseerde educatieve ontwikkeling van haar studenten geworteld in de katholieke traditie, waarbij geestelijke waarden en ethiek, alsmede respect voor culturele en religieuze pluralisme worden bevorderd.

Waarom kiezen USEK? De door USEK geleverde diploma's zijn officieel gewaarmerkt door de Libanese staat. Curricula zijn ontwikkeld op een zodanige wijze dat de toekomstige afgestudeerden voor te bereiden op de arbeidsmarkt, door het combineren van theoretische cursussen met praktisch werk (lab werk, stages, onderzoeksprojecten en multidisciplinaire projecten team creatie, enz.), Naast het verstrekken van de elementaire algemene kennis die nodig is om afgestudeerden te rusten binnen het beroepsonderwijs cirkels en in de samenleving. Een ruime keuze aan hi-tech trainingen en specialisaties, die zijn aangepast aan de behoeften van de arbeidsmarkt en aan de eisen van de gemeenschap, worden aangeboden aan de studenten in het USEK tien faculteiten en vier instituten.

Studies in USEK zijn gebaseerd op het modulaire systeem van de eenheden die worden verantwoord op een half-jaar basis, of "credits". Door het aannemen van dit systeem wordt de universiteit voldoet aan de voorschriften van de Libanese staat en met de bepalingen die onlangs in de Europese universiteiten werden aangenomen bedongen, terwijl ook de resterende compatibel zijn met het systeem van kracht zijn in de Amerikaanse en Canadese universiteiten. Bovendien is de invoering van een dergelijke structuur stelt studenten in staat om te genieten van de flexibiliteit op alle niveaus voor de academische en financiële beheer van de toekomstige opleidingen. Het maakt het ook:

Bevordering van de mobiliteit van studenten in Libanon en in het buitenland: Credits kunnen worden verzameld en overgedragen van de ene universiteit naar de andere. Personalisatie van de opleiding van de studenten: De academische opleiding van elke student wordt aangepast aan zijn (haar) persoonlijke en beroepsonderwijs project. Flexibele Organisatie van het semester: Studenten mogen de vrijheid om het aantal studiepunten te kiezen (waarbij zij door de minimum en maximum aantallen door de Universiteit ingesteld) en de tijdens het semester (uit een groep van cursussen die nodig zijn voor een cursus gegeven curriculum), waardoor zij in staat om te verbeteren van de wijze waarop zij stellen hun schema. Ontwikkeling van nauwe pedagogische ondersteuning: De follow-up en ondersteuning door de docenten wordt versterkt door het feit dat, dank voor dit systeem, is het onderwijs gericht op de studenten. Aanbod van een gediversifieerde cursussen voor studenten: Dit systeem bevordert een multidisciplinaire aanpak, evenals uitwisselingen binnen en tussen disciplines. Faciliteren heroriëntatie: Dankzij de oprichting van koppelingen tussen de verschillende opleidingen die worden voorgesteld, kunnen studenten gemakkelijk hun curriculum te veranderen zonder verlies van al hun prestaties.

USEK is altijd geïnteresseerd geweest in onderzoek geweest, zoals bewezen door de internationale magazines gepubliceerd door de University (Melto, Parole de l'Orient), de annalen en de werkzaamheden van hoog niveau conferenties en seminars gehouden in USEK, in aanvulling op de talrijke publicaties , die het resultaat zijn van individuele of collectieve onderzoek werken en die - in grote lijnen - betrekking hebben op een breed thema van diversificatie, namelijk die van de Libanese en het Nabije Oosten erfgoed (musical, theologische, liturgische, literair, juridische, historische, architecturale , technische, wetenschappelijke, etc.). In deze context worden uitwisselingen binnen en tussen disciplines bevorderd, waardoor het leggen van contacten tussen de faculteiten en instituten USEK's, met het oog op een betere samenwerking te komen. Bovendien heeft de universiteit heeft toegang tot veel resource-apparatuur, bestemd voor onderzoek en die ter beschikking van docenten / onderzoekers en studenten wordt gezet.

Door zijn jeugd, wordt USEK zich doen gelden als een bron van dynamiek en vitaliteit, zoals bewezen door zijn voortdurende expansie, zijn moderne gebouwen en de automatisering. De nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, die eersteklas leermiddelen zijn geworden, zijn volledig ingebed in USEK en gebruikt in alle disciplines. Alle collegezalen zijn aangesloten op het internet en intranet USEK's, en velen zijn uitgerust met een innovatief multimediasysteem. Faculteiten en instituten zijn ook uitgerust met een aantal hightech laboratoria. Bijvoorbeeld, de Markthal, die is gelegen binnen de Faculteit der Bedrijfskunde en handelswetenschappen, is één van de belangrijkste onder de Arabische universiteiten, qua oppervlakte en apparatuur. Deze zaal, die een real-life financiële data feed ontvangt, is gekoppeld aan de gegevens en analyse van de Reuters financiële informatie agentschap, en omvat 20 operationele computers. Vandaar worden de studenten voorzien van professionele apparatuur vergelijkbaar met de een gebruikt in de Trading afdelingen van grote internationale banken.

Door haar geschiedenis, haar geografische ligging, haar dynamiek en haar reputatie op het gebied van onderwijs en opleiding, Libanon trekt een groot aantal studenten, voornamelijk uit het Midden-Oosten, maar ook uit Europa en Noord-Amerika. De leer lichaam ook weerspiegelt deze culturele diversiteit, die USEK kenmerkt, is een bron van verrijking en genereert een gezellige ambiance. Internationale dimensie USEK wordt ook onthuld door middel van verschillende projecten, seminars en andere culturele activiteiten, die USEK is vastbesloten om, in samenwerking met buitenlandse instellingen voor hoger onderwijs. Deze uitwisselingen en gezamenlijke werken zijn de vrucht van de samenwerking 81 overeenkomsten tussen USEK en buitenlandse instellingen. Dankzij deze overeenkomsten, studenten ingeschreven aan USEK staat zijn om hun onderzoek in het kader van een gezamenlijke richting of toezicht uit te voeren. Verder kunnen de studenten profiteren van de mogelijkheid om een ​​opleiding voor een of twee semesters in een van de partneruniversiteiten. Tenslotte USEK stelt verschillende specialisaties waarin de student is bekroond met een dual-diploma (dwz het diploma afgeleverd wordt ondertekend door zowel USEK en door de partneruniversiteit).

Gemeenschap leven op USEK is over de menselijke nabijheid relaties onder de studenten, de docenten en het administratief personeel, in een klimaat van wederzijds respect en verantwoordelijke vrijheid. De universiteit wordt gekenmerkt door een oprechte geest van solidariteit en steun, dankzij welke, zijn stevige banden van vriendschap gevormd. Opgegroeid gewend aan de complexiteit en de eisen van het hoger onderwijs, is USEK daarom streeft naar docenten die hoge kwalificaties in hun vakgebied, evenals de wens om ethisch binnen de dienst van jonge studenten worden gepleegd te werven. Belangrijkste campus USEK is gevestigd in Jounieh, die de baai met dezelfde naam grenst, langs de oostelijke kust van de Middellandse Zee. Jounieh is een kosmopolitische stad, die een stralende geschiedenis, archeologie, natuur, recreatie en sportieve activiteiten en tal van amusementscentra heeft. Lokalen van de universiteit combineren traditie met modernisme, en bieden een aangename en rustige omgeving die is voorstander van denken en studeren.

USEK cultiveert een sterk gevoel van saamhorigheid onder haar studenten, dankzij de gastvrije studentenleven en de vele diensten die zij hen biedt. Vandaar dat buiten het kader van cursussen, het studentenleven in USEK neemt verschillende vormen en biedt nieuwe gelegenheden om nieuwe competenties en kennis te ontwikkelen en bouwen van een groot netwerk van contacten: een student tijdschrift, sociale verenigingen en clubs, pastoraal werk, culturele uitstapjes, studentenfeesten , etc. Aangezien de universiteit is enthousiast over het benadrukken van de cultuur van het lichaam als dat van de geest, het biedt ook de studenten een ruime keuze aan sportieve activiteiten. Het programma omvat: basketball, volleybal, voetbal, tennis, tafeltennis, oriëntaalse dans, yoga, ski, etc. Daarnaast USEK heeft verschillende sportteams, die regelmatig deelnemen aan wedstrijden tussen universiteiten, alsook in de nationale en internationale kampioenschappen.

Als het hoger onderwijs werd op grote schaal en de sociaal-economische crisis in het land groeide harder, heeft USEK de volgende doelen voor zichzelf te stellen:

Maak het hoger onderwijs toegankelijk voor iedereen in gelijke mate, zonder discriminatie en, belangrijker nog, zonder uitzondering economisch achtergestelde studenten; Het behoud van de kwaliteit van onderwijs en opleiding de studenten ', om hen in staat te stellen in de samenleving en in hun beroeps- sfeer beter te leven.

USEK is enthousiast over het houden van de kosten betaalbaar en biedt de meest behoeftige studenten met financiële hulp en betalingsfaciliteiten. Beurzen zijn ook toegewezen aan de meest verdienstelijke studenten. Verschillende kantoren en diensten zijn ter beschikking van de studenten 'te zetten, om hen te voorzien van ondersteuning, een luisterend oor, raad en oriëntatie. Deze omvatten: de sociale dienst Office, de Universiteit Pastoraal Werk, Affairs Office van de studenten, de oriëntatie en Admission Office, het Ziekenhuis, etc.

Belangrijkste campus USEK is gevestigd in Jounieh, 15 km ten noorden van de Libanese hoofdstad Beiroet, 10 km ten zuiden van Byblos (Jbeil) en 50 km ten zuiden van Tripoli. Het kan gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien zijn drie regionale universitaire centra, die verder landinwaarts liggen (in Zahlé, Chekka en Rmeich) onderwijzen buitenposten voor de studenten die niet in staat zijn om naar de centrale campus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Certificaten » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In Arabische Taal En Letterkunde

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Libanon Jounieh

De afdeling van de Arabische taal en literatuur richt zich op de lange termijn commitment van de universiteit aan de heropleving van de Arabische erfgoed en het stimuleren van de moderniteit en de evolutie in de Arabische wereld. Het biedt ook verrijkend bijdragen aan de wereldbeschaving, die de nadruk leggen op authentieke menselijke waarden. [+]

De afdeling van de Arabische taal en literatuur richt zich op de lange termijn commitment van de universiteit aan de heropleving van de Arabische erfgoed en het stimuleren van de moderniteit en de evolutie in de Arabische wereld. Het biedt ook verrijkend bijdragen aan de wereldbeschaving, die de nadruk leggen op authentieke menselijke waarden. DIPLOMA De afdeling levert de volgende diploma's, die zijn erkend door de Libanese Staat: Bachelor of Arts in de Arabische Taal en Letterkunde (96 studiepunten - 3 jaar) Master of Arts in de Arabische Taal en Letterkunde (36 studiepunten - 2 jaar) Ph.D. in Arabische Taal en Letterkunde (60 studiepunten - 3 jaar) Vacatures Deze officieel erkende diploma's te machtigen de houders aan het werk in Libanon, in de Arabische landen en over de hele wereld. Ze openen uitgestrekte horizon en bieden verschillende kansen op werk. Zo kunnen afgestudeerden: Leraren op scholen en universiteiten Analisten en critici op verschillende gebieden, zoals literatuur, taalkunde en kunst Wetenschappelijke uitgevers, schrijvers, controllers van de literaire en wetenschappelijke teksten in het Arabisch kranten, tijdschriften en uitgeverijen Consultants, culturele vertegenwoordigers en afgevaardigden in de massamedia, openbare diensten en andere private sector Onderzoekers in de Arabische taal, brieven, en vergelijkende literatuurwetenschap Textbook schrijvers, programma ontwerpers en boek beoordelaars [-]

Master Of Arts In De Geschiedenis

Online en Campus gecombineerd Voltijd 5 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Geschiedenis opleiding, binnen de afdeling, heeft als doel om te zoeken naar de waarheid volgens een rigoureuze objectieve benadering. Deze rol helpt vooral begrijpen en verklaren feiten ingevuld door de mensheid door de eeuwen heen en heeft tot doel een argumentatieve analyse van situaties die tot de hedendaagse geschiedenis te leiden. De bevoorrechte lokalisatie van de universiteit heeft de leden van het Instituut voor Geschiedenis ingeschakeld, sinds haar oprichting, het implementeren van een lezing van humanitaire en christelijke inspiratie voor een steeds vervormde werkelijkheid. Geschiedenis training wil ook manieren om Libanese identiteit en culturele diversiteit te verzoenen; om zowel de wereld een model van dialoog en de Libanese een goed opgeleide burgers, respect voor mensenrechten en democratische waarden. Daartoe, het Instituut voor Geschiedenis biedt een opleiding, die open staat voor de algemene historische kennis en gespecialiseerde Oosterse studies is. Het initieert geavanceerde onderzoeksprojecten, die licht werpen op het erfgoed en vragen actualiteit, door middel van fundamentele kwesties in verband met onderzoek (debatten, conferenties, colloquia, enquêtes ...) ™ [+]

Geschiedenis opleiding, binnen de afdeling, heeft als doel om te zoeken naar de waarheid volgens een rigoureuze objectieve benadering. Deze rol helpt vooral begrijpen en verklaren feiten ingevuld door de mensheid door de eeuwen heen en heeft tot doel een argumentatieve analyse van situaties die tot de hedendaagse geschiedenis te leiden. De bevoorrechte lokalisatie van de universiteit heeft de leden van het Instituut voor Geschiedenis ingeschakeld, sinds haar oprichting, het implementeren van een lezing van humanitaire en christelijke inspiratie voor een steeds vervormde werkelijkheid. Geschiedenis training wil ook manieren om Libanese identiteit en culturele diversiteit te verzoenen; om zowel de wereld een model van dialoog en de Libanese een goed opgeleide burgers, respect voor mensenrechten en democratische waarden. Daartoe, het Instituut voor Geschiedenis biedt een opleiding, die open staat voor de algemene historische kennis en gespecialiseerde Oosterse studies is. Het initieert geavanceerde onderzoeksprojecten, die licht werpen op het erfgoed en vragen actualiteit, door middel van fundamentele kwesties in verband met onderzoek (debatten, conferenties, colloquia, enquêtes ...) DIPLOMA Bachelor of Arts in de Geschiedenis (96 studiepunten - 3 jaar) Master of Arts in de Geschiedenis (36 studiepunten - 5 jaar) Ph.D. in de Geschiedenis (60 studiepunten - 8 jaar) Vacatures Deze multidisciplinaire trainingen kan leiden tot verschillende beroepen, te wijten aan de verworven transversale vaardigheden. Onder deze beroepen zijn de volgende gebieden: onderwijs Documentatie Bibliotheken Editing Museologie Kunstkritiek toerisme Opgravingen onderzoek [-]

Master Of Arts In De Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 2 - 3 jaar October 2018 Libanon Jounieh

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen aan ISSPA beoogt de studenten over de politieke en economische theorieën en belangen, welke structuur betrekkingen tussen staten te voeden. [+]

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen aan ISSPA beoogt de studenten over de politieke en economische theorieën en belangen, welke structuur betrekkingen tussen staten te voeden. Dit programma is gebaseerd op de volgende thema's: Internationaal recht en internationale organisaties Geschiedenis en theorie van de internationale betrekkingen Hedendaagse politieke en economische belangen Wereld Orde en Superpowers DIPLOMA Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen (96 studiepunten - 3 jaar) Master of Arts in Internationale Betrekkingen (36 studiepunten - 2 jaar) Deze Master werpt licht op de volgende thema's: Terrorisme en internationale veiligheid Internationale economie en globalisering International migraties Lopende zaken Mediterrane politiek Politieke communicatie Graduate onderzoek proefschrift Vacatures Na deze training kunnen afgestudeerden een carrière in de internationale organisaties (Verenigde Naties, de Arabische Liga, niet-gouvernementele organisaties, enz.), Ambassades, media gebied, onderwijs, enz. Streven [-]

Master Of Arts In De Moderne Talen En De Vertaling

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Het ministerie van tolk- en vertaaldiensten in staat stelt haar studenten een roeping om hun land te voldoen door het bevorderen van inter-talige communicatie. Kennis en praktische kennis van het Arabisch, Frans en Engels, samen met de optionele overname van andere internationale talen, biedt Libanon met een historisch gunstig meertaligheid. Libanon, gelegen aan de samenvloeiing van Oost en West, profiteert ook van cursussen gegeven in de kunst van vertaling en interpretatie tussen de bovenstaande talen. Dit zorgt voor een capaciteit voor openheid, dialoog, communicatie en uitwisseling, dat is verrijkend op alle niveaus: economisch, sociaal-politieke, educatieve en culturele. De afdeling staat te popelen om deze verrijkende meertaligheid te bevorderen en om professionals trainen om schriftelijke vertaling en interpretatie te oefenen. [+]

Het ministerie van tolk- en vertaaldiensten in staat stelt haar studenten een roeping om hun land te voldoen door het bevorderen van inter-talige communicatie. Kennis en praktische kennis van het Arabisch, Frans en Engels, samen met de optionele overname van andere internationale talen, biedt Libanon met een historisch gunstig meertaligheid. Libanon, gelegen aan de samenvloeiing van Oost en West, profiteert ook van cursussen gegeven in de kunst van vertaling en interpretatie tussen de bovenstaande talen. Dit zorgt voor een capaciteit voor openheid, dialoog, communicatie en uitwisseling, dat is verrijkend op alle niveaus: economisch, sociaal-politieke, educatieve en culturele. De afdeling staat te popelen om deze verrijkende meertaligheid te bevorderen en om professionals trainen om schriftelijke vertaling en interpretatie te oefenen. Vacatures Vertalers / Tolken in Openbare diensten, zoals ministeries en overheidsdiensten Vertalers / Tolken in multinationals en gespecialiseerde instellingen Vertalers / Tolken in een aantal banken, industriële of commerciële particuliere instellingen; multinationals, uitgeverijen, persbureaus, kranten en tijdschriften Leraren van de moderne talen en de vertaling Vertalers van boeken of films; beëdigde vertalers; redactionele vertalers; sight vertalers Toeristische gidsen; public relations managers; ambassadeursniveau personeel; experts in de moderne talen; conferentietolken; liaison tolken [-]

Master Of Arts In De Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Het ministerie van Sociale Wetenschappen kunt u het gedrag van de samenleving te bestuderen, op de mens te begrijpen in zijn omgeving, en de oorzaken en gevolgen van zijn welzijn te meten. Het is de plicht van de socioloog te zijn in de dienst van zijn Society, om te leiden naar een civically minded, politiek veilige ontwikkeling en ethische verantwoordelijkheid. [+]

Het ministerie van Sociale Wetenschappen kunt u het gedrag van de samenleving te bestuderen, op de mens te begrijpen in zijn omgeving, en de oorzaken en gevolgen van zijn welzijn te meten. Het is de plicht van de socioloog te zijn in de dienst van zijn Society, om te leiden naar een civically minded, politiek veilige ontwikkeling en ethische verantwoordelijkheid. Dankzij de training in de sociale wetenschappen, de studenten omgaan met maatschappelijke vraagstukken op het gebied van de globalisering, de componenten van de woordenschat, haar doelstellingen en doelen. Ze leren om te strijden tegen de ongelijkheid, collectieve actie te leiden, om alle vormen van het Midden-Oosten, de Middellandse Zee of andere politiek te begrijpen, en culturele centra te organiseren. De opleiding bereidt studenten voor onderzoek in de sociale wetenschappen te doen; met name onderzoek dat zich richt op een diepe verkenning van hun samenleving, om daarin te worden betrokken als promotors van het heil. Doelstellingen van de Training Het ministerie van Sociale Wetenschappen biedt een multidisciplinair onderwijs en streeft naar de volgende doelstellingen: Zorg voor studenten met dubbele informatie: a) multidisciplinaire kennis gebaseerd op theoretische assen; praktijken en methoden geschikt zijn voor de sociale en menswetenschappen, b) kennis en vaardigheden op het gebied van werk en sociale interventies Bieden studenten met kennis en know-how op het gebied van organisatie, communicatie, onderhandelen, animatie, project management, door het leveren van professionele stages. Het doel is om studenten in staat stellen om deel te nemen aan de lokale, sociale en sociaal-culturele ontwikkeling en... [-]

Master Of Arts In E-journalistiek En E-communicatie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Master of Professional Studies in E-Journalistiek en E-communicatie: (36 studiepunten - 2 jaar) [+]

Overzicht Opgericht in 2007, het ministerie van journalistiek en communicatie binnen de Faculteit der Letteren biedt een multidisciplinaire opleiding die een tweeledig doel heeft. In de eerste plaats, maar ook het gebruik van nieuwe media, toekomstige journalisten onderzoeken manieren om hun communicatieve vaardigheden en ervaring in hoe de verschillende journalistieke genres gebruik verbeteren. Bovendien ontwikkelen ze hun begrip capaciteit in de evaluatie van gebeurtenissen en sociale fenomenen. Ten tweede verwerven de studenten kennis van de media discoursanalyse, onpartijdige informatie en communicatie theorieën; dit alles zal worden aangepakt in een wereld waar technologie en de uitdaging zijn in constante evolutie. DIPLOMA Het ministerie geeft de volgende diploma's, die zijn erkend door de Libanese Staat: Bachelor of Arts in de journalistiek en communicatie (96 studiepunten - 3 jaar) Master of Research in journalistiek en communicatie (36 studiepunten - 2 jaar) Master of Professional Studies in E-Journalistiek en E-communicatie: (36 studiepunten - 2 jaar) Vacatures De training zorgt voor de nodige kennis en expertise voor: Journalisten in de gedrukte media, televisie, radio, multimedia E-journalisten, web communicatie managers en consultants, community managers Communicatie professionals voor bedrijven, overheden, communities en verenigingen Onderzoekers en experts in de wereld van media, informatie en communicatie critici [-]

Master Of Arts In Syro-Antiocheense Wetenschappen

Campus of Online Voltijd 2 weken October 2018 Libanon Jounieh

De Syrisch-Antiocheense erfgoed is de achtergrond van het theologisch denken van de Faculteit der Religiewetenschappen en Oosterse Sciences. De faculteit streeft ernaar in dit gebied van erfgoed haar onderzoek en studies te ontwikkelen. [+]

De Syrisch-Antiocheense erfgoed is de achtergrond van het theologisch denken van de Faculteit der Religiewetenschappen en Oosterse Sciences. De faculteit streeft ernaar in dit gebied van erfgoed haar onderzoek en studies te ontwikkelen. In dit perspectief is het vastbesloten om het proces van het behoud en de ontwikkeling van de theologische erfenis van de Syrische taal en tradities. Deze kostbare Syrische erfgoed moet beschikbaar zijn voor onderzoekers. Het ministerie van Syro-Antiocheense Sciences is gericht op onderzoekers opleiden op het gebied van de cultuur en de beschaving van de Syrische taal. Het wordt beschouwd als een essentiële aanvulling op de Faculteit der Religiewetenschappen en Oosterse Wetenschappen van USEK, die is genomen, als belangrijkste taak om de Antiocheense erfgoedwaarde. De Syrische taal en cultuur is een van de fundamentele onderdelen van dit erfgoed De afdeling niet de andere onderdelen van dit erfgoed te negeren; dit is waarom het bevat binnen haar programma's dicht culturen en beschavingen: Grieks, Arabisch en Aramees. Vacatures De opleiding van onderzoekers in de cultuur en de beschaving van de Syrische taal Diepgaande studie van Syro-Antiocheense Kerken: geschiedenis, theologie, spiritualiteit, patristiek, exegese School en eventueel universitair onderwijs Expert in religieuze feiten [-]

MSc

Master Of Science In Food Engineering

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Het ministerie van Agri-Food Sciences ondersteunt de visie en missie statements van de Faculteit Agricultural and Food Sciences door middel van multidisciplinair onderwijs, leren en onderzoek in de voedingswetenschap. De missie van de afdeling is om sociaal en ethisch verantwoord afgestudeerden die zijn leiders in het succesvol omgaan met de nationale en mondiale voedsel en gezondheid uitdagingen en die zal een positieve impact op hun gemeenschappen en de voedselindustrie voor de verbetering van de kwaliteit van het menselijk moeten produceren leven. [+]

Het ministerie van Agri-Food Sciences ondersteunt de visie en missie statements van de Faculteit Agricultural and Food Sciences door middel van multidisciplinair onderwijs, leren en onderzoek in de voedingswetenschap. De missie van de afdeling is om sociaal en ethisch verantwoord afgestudeerden die zijn leiders in het succesvol omgaan met de nationale en mondiale voedsel en gezondheid uitdagingen en die zal een positieve impact op hun gemeenschappen en de voedselindustrie voor de verbetering van de kwaliteit van het menselijk moeten produceren leven. Programma onderwijsdoelstellingen Afgestudeerden van de Agri-Food Sciences programma op USEK zal zeer competent in zijn: Investeren de wetenschappelijke en technische vaardigheden verworven tijdens hun studie aan de nieuwe uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie te voldoen; Dienen als effectieve leiders en teamleden door het toepassen van academische vaardigheden en effectief bij te dragen in multidisciplinaire verkennend en productie teams. Programma Learning Outcomes Afgestudeerden van de Agri-Food Sciences programma op USEK zal de mogelijkheid om te hebben: Het beheer van de productie en de oprichting van een kwaliteitssysteem van de voedselproductieketen; Maak kennis met de nieuwe uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie door middel van het beheersen van de meest innovatieve instrumenten; Formuleren van oplossingen om de veiligheid en de verwerking van levensmiddelen problemen; Ontwerp enquêtes in het oog op het verkrijgen, analyseren en interpreteren voedingsmiddelenindustrie gerelateerde gegevens; Rij de zakelijke strategieën van food bedrijven, van de eerste stappen op het podium van de distributie van de producten; Effectief functioneren op multi-disciplinaire teams en accuraat te communiceren aan een verscheidenheid van het publiek; Deelnemen... [-]

Master Of Science In Oenologie

Campus Voltijd 2 jaar June 2018 Libanon Jounieh

Het ministerie van Agri-Food Sciences ondersteunt de visie en missie statements van de Faculteit Agricultural and Food Sciences door middel van multidisciplinair onderwijs, leren en onderzoek in de voedingswetenschap. De missie van de afdeling is om sociaal en ethisch verantwoord afgestudeerden die zijn leiders in het succesvol omgaan met de nationale en mondiale voedsel en gezondheid uitdagingen en die zal een positieve impact op hun gemeenschappen en de voedselindustrie voor de verbetering van de kwaliteit van het menselijk moeten produceren leven. [+]

Het ministerie van Agri-Food Sciences ondersteunt de visie en missie statements van de Faculteit Agricultural and Food Sciences door middel van multidisciplinair onderwijs, leren en onderzoek in de voedingswetenschap. De missie van de afdeling is om sociaal en ethisch verantwoord afgestudeerden die zijn leiders in het succesvol omgaan met de nationale en mondiale voedsel en gezondheid uitdagingen en die zal een positieve impact op hun gemeenschappen en de voedselindustrie voor de verbetering van de kwaliteit van het menselijk moeten produceren leven. Programma onderwijsdoelstellingen Afgestudeerden van de Agri-Food Sciences programma op USEK zal zeer competent in zijn: Investeren de wetenschappelijke en technische vaardigheden verworven tijdens hun studie aan de nieuwe uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie te voldoen; Dienen als effectieve leiders en teamleden door het toepassen van academische vaardigheden en effectief bij te dragen in multidisciplinaire verkennend en productie teams. Programma Learning Outcomes Afgestudeerden van de Agri-Food Sciences programma op USEK zal de mogelijkheid om te hebben: Het beheer van de productie en de oprichting van een kwaliteitssysteem van de voedselproductieketen; Maak kennis met de nieuwe uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie door middel van het beheersen van de meest innovatieve instrumenten; Formuleren van oplossingen om de veiligheid en de verwerking van levensmiddelen problemen; Ontwerp enquêtes in het oog op het verkrijgen, analyseren en interpreteren voedingsmiddelenindustrie gerelateerde gegevens; Rij de zakelijke strategieën van food bedrijven, van de eerste stappen op het podium van de distributie van de producten; Effectief functioneren op multi-disciplinaire teams en accuraat te communiceren aan een verscheidenheid van het publiek; Deelnemen... [-]

Ms In Actuariële En Financiële Wiskunde

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Toepassingsgebieden in de wiskunde zijn talrijk en variëren van statistieken en data-analyse te algoritmiek, een discipline met betrekking tot de theoretische informatica en toegepaste modellen in alle disciplines door middel van computernetwerken, chemie, biologie, economie, financiën en demografie, in aanvulling op systems engineering. Actuarissen zijn één van deze toepassingsgebieden. [+]

Toepassingsgebieden in de wiskunde zijn talrijk en variëren van statistieken en data-analyse te algoritmiek, een discipline met betrekking tot de theoretische informatica en toegepaste modellen in alle disciplines door middel van computernetwerken, chemie, biologie, economie, financiën en demografie, in aanvulling op systems engineering. Actuarissen zijn één van deze toepassingsgebieden. Deze training richt zich op de analyse, de controle van de risico's en toekomstige financiële gevolgen van onzekere gebeurtenissen. Actuarissen bijzonder omgaan met berekeningen van de verzekeringen, pensioenregelingen, de rente, de sociale uitkeringen, zakelijke projecten, etc. Statistieken numerieke methoden in de analyse en interpretatie van het verzamelen van gegevens. Vacatures Training in de wiskunde biedt de afgestudeerden de mogelijkheid om te integreren in het gebied van: onderwijs onderzoek Investeringsbanken, verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en organisaties op lange termijn financiering van projecten beheren [-]

Ms In De Biochemie

Online en Campus gecombineerd Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Deze zeer gevarieerde nieuwe specialisatie, die geïnteresseerd zijn in de chemie van de levende wereld, heeft belangrijke doorbraken op verschillende gebieden, met inbegrip van de biotechnologie, met name gezondheid, genetica, farmacologie, cosmetica, de voedingsindustrie en milieu. De training is gebaseerd op een zeer geavanceerde programma celbiologie, chemie en biochemie, zowel theoretisch als experimenteel niveau en multidisciplinair onderzoek. [+]

Deze zeer gevarieerde nieuwe specialisatie, die geïnteresseerd zijn in de chemie van de levende wereld, heeft belangrijke doorbraken op verschillende gebieden, met inbegrip van de biotechnologie, met name gezondheid, genetica, farmacologie, cosmetica, de voedingsindustrie en milieu. De training is gebaseerd op een zeer geavanceerde programma celbiologie, chemie en biochemie, zowel theoretisch als experimenteel niveau en multidisciplinair onderzoek. DIPLOMA Bachelor of Sciences in de biochemie (96 studiepunten - 3 jaar) Master of Sciences in de biochemie (36 studiepunten - Bachelor + 2 jaar) Dit programma is gericht op mogelijkheden in de volgende veld: cosmetica en farmacologie (Frans en Engels secties). Vacatures De carrière van biochemici biedt een hoog potentieel van integratie in de arbeidsmarkt, met name in de biotechnologische en farmaceutische industrie, in aanvulling op de industriële enzymologie. Biochemici voeren laboratoriumanalyse en onderzoek, ontwerp methoden en processen, en de controle op de kwaliteit in bedrijven. Zij ontwikkelen producten, technieken en procedures die toepassingen op verschillende gebieden toe te staan: geneeskunde, farmacologie, ecologie, etc. [-]

Master

Master In De Criminologie

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Master in Criminologie (36 studiepunten - 2 jaar) [+]

Master in Criminologie (36 studiepunten - 2 jaar) Vacatures Afgestudeerden van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zal worden gekwalificeerd voor de volgende beroepen uitoefenen: Magistratuur Bar Diplomatieke Career Notaris Civiele dienst Bank en Verzekering Sectoren Internationale organisaties en instellingen Corporate Consultant onderwijs [-]

Master In De Interieurarchitectuur

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

De Master in Interior Design geeft de student een professionele training niveau op basis van creativiteit, professionaliteit, en ook op het verwerven van kennis en vaardigheden. Om een ​​project te ontwerpen is om gevoelige en creatieve intellectuele en artistieke relaties tussen ruimte en licht, materialen, kleuren, apparatuur, meubels, objecten en gebruikers instellen. [+]

De Master in Interior Design geeft de student een professionele training niveau op basis van creativiteit, professionaliteit, en ook op het verwerven van kennis en vaardigheden. Om een ​​project te ontwerpen is om gevoelige en creatieve intellectuele en artistieke relaties tussen ruimte en licht, materialen, kleuren, apparatuur, meubels, objecten en gebruikers instellen. Programma Structuur Studies die leidt tot de Master in Interior Design zijn georganiseerd rond drie specialisatie opties: Interior Design Architecture, Product Ontwerp en Scenografie. Elke optie is een plaats voor reflectie, synthese en creatie, waarvan de workshop project is het belangrijkste deel van de training. De cursussen en seminars kan de student om hun vaardigheid in gespecialiseerde gebieden te verdiepen onder leiding van professionals. Zij zullen hun toepassingsgebieden verbreden door middel van een multidisciplinaire aanpak en de ontwikkeling van hun veelzijdigheid door deze student workshops, gepland op thema's die verband houden met het interieur architectuur, design, landschap, theater en nieuwe technologieën van communicatie etc. Ze passen ook het werk van de student in zijn menselijke en sociale context. De minimale duur van een Master te verkrijgen in Interior (Master in Interior Architecture) is twee jaar. Het trainingsprogramma bestaat uit een minimum van 42 studiepunten als volgt verdeeld: 36 verplichte specialisatie cursussen (Interior Design, Product Ontwerp of Scenografie) 6 keuzevakken volgens de specialisatie Vacatures Zelfstandigen: onafhankelijke of multidisciplinaire combinatie Kantoren van de architectuur, interieur of overheidsinstellingen Meubeldesign Textiel design Design objecten: lampen, etc ... Theater scenografie [-]

Meester In De Beeldende Kunst

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Studies in beeldende en podiumkunsten zijn gebaseerd op de exploratie, competentie en de progressieve verdieping van kennis, alsmede op de verdieping en voortdurende evolutie van leren. Dit programma kan dus niet wetenschappelijk worden beschouwd zonder de steun van regelmatige en volhardende praktische en reflexieve participatie van studenten. [+]

Studies in beeldende en podiumkunsten zijn gebaseerd op de exploratie, competentie en de progressieve verdieping van kennis, alsmede op de verdieping en voortdurende evolutie van leren. Dit programma kan dus niet wetenschappelijk worden beschouwd zonder de steun van regelmatige en volhardende praktische en reflexieve participatie van studenten. Programma's worden vastgesteld op basis van het internationale systeem van de Amerikaanse credits. Gedurende undergraduate studies (BA), het programma richt zich op gespecialiseerde opleiding in de door studenten gekozen optie. Het bezit van technische, theoretische en artistieke vaardigheden die hen in staat stelt om professioneel uit te voeren projecten die zal leiden tot de autonome gedragingen van de artistieke en commerciële opdrachten. Aan het einde van de bacheloropleiding, studenten verbeteren en uitbreiden van hun vaardigheden op het gebied van hun specialisatie, dankzij de geavanceerde cursussen en een set van management, organisatie en zakelijke technieken, nuttig zijn voor het succes van hun senior projecten. Deze vaardigheden en technieken worden verondersteld om de opgedane kennis in de voorbereiding op de academische en professionele integratie te activeren. Cursussen van de afdeling beeldende en podiumkunsten worden uitsluitend aangeboden in de belangrijkste campus van Kaslik. Master in de Beeldende Kunsten (36 studiepunten - 2 jaar) Audiovisuele: Multimedia Audiovisuele Kunst Video Bioscoop Televisie fotografie Vacatures Potentiële vacatures zijn te vinden in de professionele sectoren van de beeldproductie, op basis van de uitvoering van projecten op het gebied van audiovisuele, film, televisie, fotografie, theater en multimedia. Tv-kanalen of dochterondernemingen productie bedrijven Film productie bedrijven Het maken van films en documentaires... [-]

Meester In De Diplomatie En Internationale Veiligheid

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Het Hoger Instituut voor Politieke en administratieve wetenschappen biedt een Master Degree in diplomatie en internationale veiligheid meer dan twee jaar, naar aanleiding van een bachelor diploma, en is afgestemd op de behoeften van zowel de Engelstalige en Franstalige publiek te ontmoeten en beter te voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt en de diplomatieke gemeenschap. [+]

Wilt u een globale visie van de internationale veiligheid en defensie te ontwikkelen door middel van een innovatieve visie op diplomatie en veiligheid? De Master in de diplomatie en internationale veiligheid aangeboden door het Hoger Instituut voor Politieke en administratieve wetenschappen kan voldoen aan uw verwachtingen. Het Hoger Instituut voor Politieke en administratieve wetenschappen biedt een Master Degree in diplomatie en internationale veiligheid meer dan twee jaar, naar aanleiding van een bachelor diploma, en is afgestemd op de behoeften van zowel de Engelstalige en Franstalige publiek te ontmoeten en beter te voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt en de diplomatieke gemeenschap. De Master in de diplomatie en internationale veiligheid kunt u: Boost uw carrière door de integratie van nieuwe technieken in een steeds veranderende veld Ontwikkel je vaardigheden in de diplomatie en conflictoplossing, risicoanalyse en de politieke, economische en menselijke beveiligingen Studie en werk op hetzelfde moment Ontwikkel je mondelinge en schriftelijke vaardigheden om te communiceren in diplomatieke andinternational Beveiliging contexten Hoeveel jaar duurt het om de master af te ronden? De Master is voltooid in ten minste twee jaar, verdeeld over vier semesters. Echter, deze regeling is flexibel. U kunt deze tijdsduur verlengen als u betrokken bent bij een double degree-programma, of als u een deel van de professionele wereld. De Master heeft een totaal van 36 studiepunten, waarvan 12 studiepunten van het gemeenschappelijk onderwijs, 18 studiepunten van specialisatie cursussen en 6 kredieten in verband met het proefschrift. Wat te doen na de Master? Deze training opent de... [-]

Meester In Gespecialiseerd Hoger Muziekonderwijs

Campus Voltijd October 2018 Libanon Jounieh

Ministerie van Hoger en Specialized Muzikale Opvoeding [+]

Ministerie van Hoger en Specialized Musical Education De voorgestelde opties door het ministerie van Hoger en Specialized Musical Education zijn als volgt: Muzikaal instrument Occidental klassieke zang Arabisch zingen Musical samenstelling Solfeggio / Dictation Deze afdeling is bedoeld voor studenten van de School of Music die hun baccalaureaat , de ¾ van het instrument of zingen programma hebben bereikt, en wil het domein van de prestaties en de interpretatie te perfectioneren. Aan het einde van hun studie, zullen de studenten een bachelor, master of doctor in de Specialized Higher Education Musical toegekend worden onder een van de volgende specialisaties: Musical Instrument, Occidental klassieke zang, Arabisch zingen, muzikale compositie, Solfeggio / Dictee. [-]

Meester In Het Onderwijs - De Technologie Van Het Onderwijs

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Libanon Jounieh

Technologie van Onderwijs [+]

Afdeling Onderwijskunde De onderwijswereld wordt tegenwoordig geconfronteerd met steeds ingewikkelder situaties en grote uitdagingen. Het is belangrijk dat de betrokken partijen hebben een link naar dergelijke uitdagingen te overwegen, het bevorderen van nieuwe analyse en actie modellen, hun praktijken te actualiseren en nieuwe projecten te ontwikkelen. Vanwege het belang van onderwijs, dat is de schat van de kennismaatschappij, het ministerie van Onderwijs traint verschillende soorten educatieve professionals op verschillende universitair niveau: bestuurders in het onderwijs, leraren in cycli I en II en basisonderwijs niveaus, educatieve technologen, en onderzoekers op het gebied van onderwijs. Het ministerie baseert zijn onderwijs niet alleen op een bedrag van opgebouwde kennis, maar ook op het vermogen om te denken en te bekritiseren om te bouwen aan een betere wereld. En het is de verantwoordelijkheid van de opvoeder van vandaag aan de mannen en vrouwen van morgen vormen. Doelstellingen van de training Verwerven leertheorieën benaderingen, onderwijsmethoden, gebruikt volgens de onderwezen cursus en leren over de kenmerken van de leerlingen, in aanvulling op de klas management technieken; Verbeter taalonderwijs methodes en de verschillende disciplines van het programma; Bepaal en didactische situaties met betrekking tot het basisonderwijs en het lager onderwijs, door hun verschillende parameters te ontwikkelen en, relatief, om het onderwijs velden; Analyseren didactische situaties door te verwijzen naar methodologische opties en de door de Libanese curriculum voorgestelde inhoud; Deal met theoretische en praktische kwesties met betrekking tot de gespecialiseerde didactiek van de Franse taal, wiskunde, Leven en Aardwetenschappen, Arabisch, geschiedenis en aardrijkskunde; Bepaal de analyse niveau... [-]