Middle East University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Middle East University (MEU) is één van de oudste universiteiten in Libanon, met onze wortels terug naar de jaren 1930 verlengd. Echter, we hebben in onze huidige locatie aan de top van de heuvel in Sabtieh sinds 1946. Onze idyllische groene campus biedt een adembenemend uitzicht op Beiroet en de Middellandse Zee bevorderen van een perfecte omgeving voor studie en socialisatie.

MEU is een gelukkig en zorgzame gemeenschap waar streven naar academische uitmuntendheid wordt gezien als belangrijk, maar waar de sociale en spirituele behoeften worden verzorgd ook. Wij zijn een internationale gemeenschap waar alle mensen worden gezien als van gelijke waarde ongeacht culturele achtergrond, ras of religieuze overtuiging.

MEU Feiten

Bestaat uit vier faculteiten

Faculteit der Kunsten en Wetenschappen Departement Handelswetenschappen Faculteit van de lerarenopleiding Faculteit der Wijsbegeerte en Theologie

Academische centra en Instituten

Arabic Language Institute Engels Language Institute George Arthur Keough Bibliotheek Instituut voor Islamitische en Arabische Studies

Extra programma's

MEU biedt ook een Freshman Program, een buitenlandse externe opleiding, een Intensive Engels Program, en een Arabisch Language Program.

Diverse Campus

We zijn er trots op studenten en medewerkers die meer dan 20 landen uit de hele wereld hebben.

Plaats

MEU ligt ten oosten van Beiroet in Sabtieh op 30 hectare van de rustige, groene heuvels en biedt een adembenemend uitzicht over de stad en de Middellandse Zee.

Locaties

Sidon

Middle East University

Address
Middle East University


Sidon, South Governorate, Libanon

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: