Lebanese International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Libanese International University (LIU) werd voor het eerst opgericht als de Bekaa-universiteit bij presidentieel besluit nr 5294 in april 2001, met de eerste twee campussen in Al-Khyara, in de westelijke Bekaa-vallei en de hoofdstad Beiroet. De naam werd later veranderd in de Libanese International University (LIU), voor de oprichters hadden een visie van het maken van de universiteit een ware nationale universiteit met een aanwezigheid in alle zes de administratieve wijk die zo bestaan ​​uit Libanon. Als carrière-gerichte instelling met de missie van het creëren van de toegang tot het hoger onderwijs voor de eerste generatie studenten die anders niet de mogelijkheid om de professionele medewerkers mee hebben. Met een verbintenis tot het hoger onderwijs en empowerment, de universiteit sinds 2003 democratiseren en tot in 2013 opgericht zeven bijkomende campussen in: Saida, Nabatieh, Tripoli, de berg Libanon, Tyrus, Rayak en Halba-Akkar.

Bij LIU, Vindt u een zeer vriendelijke en gastvrije omgeving als waarop u uw doelen te voltooien en uit te blinken in de maatschappij te vinden. U kunt ook profiteren van de gezondheidszorg dienst aan de universiteit samen met loopbaanbegeleiding, studiebegeleiding, en nog veel meer.

Mooie campussen LIU's trekken studenten uit meer dan 50 landen. Als goed, het hebben van een grote uitwisseling met universiteiten, variërend van Duitsland naar de Verenigde Staten van Amerika voor studenten om alle normen ze willen nastreven ontmoeten. Academic Excellence

LIU biedt een gevestigde post-secundair onderwijs aan meer dan 20.000 full-time en part-time studenten in de undergraduate en graduate niveau nationaal en internationaal. Het richt zich op het bieden van een internationaal gerenommeerde onderwijs aan al haar studenten die hun opleiding kunnen blijven tijdens het werk. LIU biedt 6 opleidingen met meer dan 50 afstudeerrichtingen, concentratie en specialisatie te kiezen waaronder de eerstejaars programma. Op de campus, zult u in staat om veel mogelijkheden om je nieuwe ambities te gebruiken in de bibliotheek, laboratoria, en cafetaria's te vinden, en in staat om nieuwe vriendschappen langs de weg te vormen zal zijn. LIU heeft actieve clubs en verenigingen om u te voorzien van de verandering om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde voorkeuren en interesses.

De missie van de Libanese International University is om toegankelijk en betaalbaar hoger onderwijs te bieden in excellentie en kwaliteit van de eerste orde. LIU zal haar studenten rijden naar verantwoordelijke burgers en een leven lang zelf-aangedreven lerenden. LIU zullen de studenten in staat stellen om bewustzijn te ontwikkelen en deel te nemen aan culturele en ecologische duurzaamheid door gemaximaliseerd middelen. LIU verspreidt diverse leerervaringen en vaardigheden in een omgeving die e-staat de dynamische wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek. LIU streeft ernaar haar waarden en verplichtingen af ​​te stemmen op ondersteuning van studenten en communicatie, en voortdurend evalueren curricula voor vernieuwende resultaten.

Locaties

Beiroet

Lebanese International University (LIU)

Address
Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa
146404 Beiroet, Gouvernement Beiroet, Libanon
Telefoonnr.
+961 1 706 881

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden