Lees de Officiële Beschrijving

ESA Presentatie

Opgericht in 1996 na een intergouvernementele overeenkomst tussen Frankrijk en Libanon, ESA is een Business School gewijd aan de opleiding van leidinggevenden en managers in Libanon en het Midden-Oosten en beheerd door de Paris Ile-de-France regionale Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Met haar missie om de elite van Libanon en de regio te vormen in de leiders van morgen, is ESA uitgegroeid tot een baken van academische excellentie in Libanon, en een platform voor interactie en ontmoetingen tussen Europa, het Midden-Oosten en Libanon.

Betalen graag aandacht aan bedrijven en hun behoeften, ESA helpt hen bij het ontwikkelen van hun visie, en helpt hen om hun doelen beter te bereiken door training en coaching van hun leidinggevenden en managers.

Gelegen in het centrum van Beiroet, en in het hart van het Midden-Oosten, ESA stelt haar bereik als een belangrijke internationale school, het combineren van de talenten van hoog niveau, leerlingen en professoren die behoren tot 's werelds meest vooraanstaande specialisten.

De sterktes van de ESA

Programma's en cursussen op maat, aan leidinggevenden en managers te trainen, in overeenstemming met de behoeften van de internationale werkplek.

Een faculteit uitsluitend samengesteld uit professoren opgesteld van de beste business schools in Europa, met name uit ESCP Europa en HEC Paris.

Twee internationale certificeringen, aan elke academische pad valideren: de ESA Degree en de graad van het roemrijke partnerschool.

Flexibele werktijden, waardoor voor zowel training en professionele leven te combineren.

Een invloedrijk internationaal netwerk, bereikbaar met de toetreding tot de ESA Alumni Association, die is gekoppeld aan en een belangrijke medewerker van de ESCP Alumni Association.

Een gunstige plek voor zakelijke ontmoetingen, ESA organiseert regelmatig seminars en conferenties paneel met internationale sprekers.

Academic Partners

Sinds haar oprichting heeft ESA vastgehouden aan een solide netwerk bestaat uit enkele van de beste business schools, met name ESCP Europa en HEC Paris.

Deze samenwerkingsverbanden kunnen onze studenten profiteren van een internationale faculteit van academische excellentie, en het verkrijgen van twee certificeringen voor elke internationale graad curriculum: ESA opleiding, en de mate van onze partnerorganisatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Train finance professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen. ... [+]

XFM: Executive Master in Financial Management

Gespecialiseerde curriculum in Finance Doel: Houder van een universitair diploma Minimum ervaring: 3 jaar Taal: Engels

Doelstelling

Train finance professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen.

Een internationaal diploma

De Executive Masters in Financial Management is een gezamenlijk programma van ESA Business School en SBA Bocconi, School of Management.

Cursusstructuur

Duur: 16 maanden Organisatie van cursussen: eenmaal per maand - donderdag, vrijdag en zaterdag Schema: van 9.00 tot 18.00 uur

vergoedingen

Onderwijs: 19500 USD ... [-]

Libanon Beiroet Nederlanden Rotterdam
Oktober 2019
Frans
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Train marketing en communicatie professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdie ... [+]

MSM: gespecialiseerde master in marketing

Gespecialiseerd curriculum in Marketingdoel : houder van een masterdiploma Minimale ervaring: 2 jaar Taal: Frans

Doelstelling

Train marketing en communicatie professionals om hun kennis van de noodzakelijke theorieën en instrumenten voor de ontwikkeling van hun functies te beheersen en te verdiepen.

Twee internationale diploma's Gespecialiseerde Master in Marketing en Communicatie van de ESA Gespecialiseerde Master in Marketing en Communicatie van ESCP Europe Cursus structuur

Duur: 18 maanden Cursussen worden een week op elke drie gehouden, van dinsdag tot vrijdag van 16.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.30 uur

Vergoedingen ... [-]
Libanon Beiroet Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Frans
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Leraren, experts uit het bedrijfsleven en internationale Libanese uitsluitend van de beste internationale scholen, waaronder ESCP Europe (gerangschikt naar de Financial T ... [+]

Master in Management

De Master in Management van ESA, alleen Grande Ecole-programma in Libanon, als toekomstige managers voor gemakkelijk evolueren in een competitieve, internationale en multiculturele omgeving.

EEN INNOVATIEF PROGRAMMA SPONSOR UW AMBITIES

Een cursus waarmee studenten de theorieën en hulpmiddelen voor een succesvolle integratie in de professionele wereld kunnen verdiepen en beheersen. Studenten coachen bij het definiëren en formaliseren van een geloofwaardig professioneel project dat voldoet aan hun ambities en behoeften van het Libanese en internationale bedrijfsleven. Een strategische bedrijfsvisie, operationele vaardigheden en het vermogen om beslissingen te nemen en veranderingen aan te sturen om studenten in staat te stellen effectieve werknemers te worden in hun respectieve vakgebieden.... [-]

Libanon Beiroet
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ecole Superieure des Affaires
Address
ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beiroet, Gouvernement Beiroet, Libanon
Website
Telefoonnr.
+961 1 373 373