ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ESA Presentatie

Opgericht in 1996 na een intergouvernementele overeenkomst tussen Frankrijk en Libanon, ESA is een Business School gewijd aan de opleiding van leidinggevenden en managers in Libanon en het Midden-Oosten en beheerd door de Paris Ile-de-France regionale Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Met haar missie om de elite van Libanon en de regio te vormen in de leiders van morgen, is ESA uitgegroeid tot een baken van academische excellentie in Libanon, en een platform voor interactie en ontmoetingen tussen Europa, het Midden-Oosten en Libanon.

Betalen graag aandacht aan bedrijven en hun behoeften, ESA helpt hen bij het ontwikkelen van hun visie, en helpt hen om hun doelen beter te bereiken door training en coaching van hun leidinggevenden en managers.

Gelegen in het centrum van Beiroet, en in het hart van het Midden-Oosten, ESA stelt haar bereik als een belangrijke internationale school, het combineren van de talenten van hoog niveau, leerlingen en professoren die behoren tot 's werelds meest vooraanstaande specialisten.

De sterktes van de ESA

Programma's en cursussen op maat, aan leidinggevenden en managers te trainen, in overeenstemming met de behoeften van de internationale werkplek.

Een faculteit uitsluitend samengesteld uit professoren opgesteld van de beste business schools in Europa, met name uit ESCP Europa en HEC Paris.

Twee internationale certificeringen, aan elke academische pad valideren: de ESA Degree en de graad van het roemrijke partnerschool.

Flexibele werktijden, waardoor voor zowel training en professionele leven te combineren.

Een invloedrijk internationaal netwerk, bereikbaar met de toetreding tot de ESA Alumni Association, die is gekoppeld aan en een belangrijke medewerker van de ESCP Alumni Association.

Een gunstige plek voor zakelijke ontmoetingen, ESA organiseert regelmatig seminars en conferenties paneel met internationale sprekers.

Academic Partners

Sinds haar oprichting heeft ESA vastgehouden aan een solide netwerk bestaat uit enkele van de beste business schools, met name ESCP Europa en HEC Paris.

Deze samenwerkingsverbanden kunnen onze studenten profiteren van een internationale faculteit van academische excellentie, en het verkrijgen van twee certificeringen voor elke internationale graad curriculum: ESA opleiding, en de mate van onze partnerorganisatie.

Locaties

Beiroet

Ecole Superieure des Affaires

Address
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

Beiroet, Gouvernement Beiroet, Libanon
Telefoonnr.
+961 1 373 373

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden