Lees de Officiële Beschrijving

Ventspils University of Applied Sciences - Education For Tomorrow!

Ventspils University of Applied Sciences (VeUAS) werd in 1997 opgericht als een autonome staatsuniversiteit en wetenschappelijke instelling. De basisactiviteit is het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van academische en professionele studieprogramma's. VeUAS biedt aan om kennis te verwerven in onze faculteiten van Economie en Management, Vertaalkunde en Informatietechnologie met 16 Bachelor-, Master- en PhD-studieprogramma's. Momenteel zijn er ongeveer 900 voltijdstudenten (inclusief internationale studenten uit landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Turkije, enz.), Waarvan 80% wordt gefinancierd uit de staatsbegroting. Klik hier voor meer informatie! VeUAS heeft 129 medewerkers, waarvan 67 leden van wetenschappelijk personeel.

Op 20 mei 2013 verwierf VeUAS de status van wetenschappelijke instelling (dat wil zeggen, werd toegevoegd aan het register van wetenschappelijke instellingen), wat aantoont dat het voldoet aan alle door de staat vastgestelde criteria voor een wetenschappelijk orgaan, waarvan ten minste de helft van het wetenschappelijk personeel heeft gewonnen een doctoraat, de hogeschool publiceert onderzoekspapers, heeft wetenschappelijke infrastructuur, enz.

Missie

Het ontwikkelen en onderhouden van kwalitatief en modern hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, en zorgen voor een goede functionele interactie van hen op de academische actieterreinen - management, toegepaste taalkunde, informatica, informatietechnologie, engineering en radioastronomie.

Visie

Voortzetting van de oprichting van VeUAS als technologie- en ontwikkelingsgerichte moderne hogeschool voor haar studenten en academisch personeel om haar activiteiten buiten de grenzen van Letland uit te breiden en een internationaal geprezen instelling voor hoger onderwijs in de Baltische regio te worden.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de wetenschap op al zijn werkterreinen en zorgen voor het concurrentievermogen van zijn afgestudeerden.

Stappen maken om een ​​universitaire instelling voor hoger onderwijs te worden en geleidelijk een officiële universitaire status te verwerven.

Samenwerking met bedrijven en de lokale overheid van Ventspils

VeUAS biedt de instellingen en bedrijven van de regio Kurzeme en gekwalificeerde werknemers van Ventspils City Council, en biedt levens voor iedereen een leven lang leren.

De lokale overheid van Ventspils verstrekt de financiering om hooggekwalificeerd academisch personeel en hoogstaande specialisten uit het veld aan te trekken, beurzen voor promovendi, wetenschappelijke en methodologische publicaties, medefinanciering van verschillende projecten, culturele evenementen en sportactiviteiten voor studenten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Ventspils University of Applied Sciences

Joint Master programma met IMC Krems, Oostenrijk "International Business and Export Management". Het programma wordt gezamenlijk uitgevoerd met FH Krems University of App ... [+]

Eisen aan Toelating: Een bachelor diploma of hoger onderwijs en ten minste twee jaar ervaring in een leidinggevende functie.

verplichte Module

Strategisch management en Planning Bedrijfsstrategieën Business and Project Development Corporate Governance en internationale Conduct International Business and Strategic Change International Management Simulation Research Seminar en voorbereiding voor Master Thesis Geavanceerde Buitenlandse Handel Technieken Structured Export en Project Financing Strategische Aankoop en Global Sourcing International Market Beheer e-Marketing en nieuwe trends in Sales Technieken International Finance, Investment and Budgeting Fusies, overnames en Due Diligence International Accounting Principles en belastingen Internationale instellingen en de strategische betrekkingen Recht van de Europese Unie, met inbegrip van EU-integratie International Human Resource Management Strategische Controlling en Reporting Change Management en Nieuw Management Methods Applied Research and Training Semester ... [-]
Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Inženieru iela 101
Ventspils, LV-3601 LV
Social Media