Lees de Officiële Beschrijving

Krijgen praktische kennis Gewaardeerd door werkgevers

Hoger onderwijs is een integraal basis in de oprichting van de succesvolle carrière. Het opent deuren voor de groei, ontwikkeling en het succes. In Turiba gaat University kennis hand in hand met de praktische vaardigheden - het is een combinatie die zeer wordt gewaardeerd door werkgevers niet alleen in Letland, maar ook in de wereld.

Turiba University heeft erkenning van werkgevers ontvangen en in de top positie van de meest erkende universiteiten. 99,61% van de afgestudeerden in dienst zijn - het is de hoogste participatiegraad van de Letse universiteiten bovendien meer dan 80% universitaire studenten werkt tijdens hun studie.

Afgestudeerden van Turiba University zijn concurrerend en in de vraag op de arbeidsmarkt. Ook internationale oriëntatie, succesvolle samenwerking met de industrie, evenals georganiseerde leeromgeving van de universiteit zijn goedgekeurd; studie-omgeving wordt verbeterd door rekening te houden met adviezen van het veld professionals en door te leren van werkgevers, nauwe partners van de universiteit in de studie ontwikkelingsvraagstukken.

Turiba is praktijkgerichte universiteit, want praktische studies vormt 60% van de tijd besteed aan onderzoek, terwijl de theorie - 40%. Docenten zijn veld professionals met een brede ervaring, die in aanvulling op de theorie geeft een inzicht in de wereld van het specifieke gebied. Iedereen kan krijgen tot hun vakgebied nodig, business-georiënteerde onderwijs en te ontwikkelen als een creatief leider.

Professionele oriëntatie van Turiba University waarmee studenten werkervaring al tijdens de studie in elk jaar van studies te krijgen door het aanbieden van uitgebreide stage mogelijkheden serveert een basis van de hoge arbeidsparticipatie. Al tijdens de studie is het mogelijk om echte vaardigheden te verwerven en de nodige ervaring voor het werk. Studies zijn gebaseerd niet alleen op de academische materialen en theoretische taken; waardoor studenten meer concurrerend zijn op de arbeidsmarkt. Werkgevers goedkeuren praktische ervaring, dus bij het werven van jongeren, voorkeuren worden gegeven aan jongeren die ervaring hebben opgedaan met een werkgever in hun vakgebied.

Turiba arbeid-marktgerichte universiteit, en het is zowel goedgekeurd door de toekomstige studenten en werkgevers. Door de beoordeling van een potentiële werknemer, het is ook rekening gehouden met welke universiteit hij of zij is afgestudeerd genomen, omdat het verwijst naar de kennis en vaardigheden van de werknemer om een ​​specifieke taak uit te voeren. Het is belangrijk voor de werkgever om te weten hoeveel tijd en werk moet worden geïnvesteerd in de opleiding van een nieuwe werknemer. Hoe meer ervaring en praktische kennis jongeren, moeten de minder tijd worden geïnvesteerd door de werkgever, waardoor de instelling voor hoger onderwijs en de inhoud van de opleiding is belangrijk, evenals de eerdere ervaring met studenten van de specifieke instelling voor hoger onderwijs.

Samenwerking

Werken met de werkgevers

Turiba Universiteit verzorgt op een dagelijkse basis aan verbetering van het ondernemingsklimaat in Letland en bij te dragen aan de ontwikkeling van de meest potentiële zakelijke sectoren. Voor dit doel Turiba werkt samen met de werkgevers hen te voorzien van advies, opleiding en onderzoek. Werkgevers, studenten en vertegenwoordigers van diverse verenigingen met de kennis van de huidige trends en eisen de markt worden regelmatig uitgenodigd om deel te nemen in de faculteitsraden, werkgroepen en discussies, dus deel te nemen in de ontwikkeling van nieuwe curricula, de goedkeuring van de thema's voor het afstuderen papers en stageprogramma's, alsmede gezamenlijk zoeken naar de antwoorden op de beste manier om de voorbereiding van de nieuwe specialisten en over wat nodig is voor de verbetering van het ondernemingsklimaat is.

Business onderzoek

De dagelijkse gang van zaken van het onderwijzend personeel is niet alleen lezingen of houden van workshops en het verstrekken van advies aan de studenten. Een belangrijk onderdeel van het werk van de docenten aan Turiba University is om hun academische vaardigheden te verbeteren door het publiceren van research papers, in samenwerking met de werkgevers en het krijgen van die betrokken zijn bij werkgroepen georganiseerd met het doel van het onderzoek naar een specifiek punt van zorg, om de integratie van te vergemakkelijken innovaties in het bedrijfsleven en om te zorgen voor de economische opleving in het land. Toegepast onderzoek ontwikkeld in samenwerking met de industrie experts en studenten zou nuttig zijn voor elke werkgever zijn na de sectorale trends en de planning van de toekomstige ontwikkeling van de onderneming. Het onderzoek wordt uitgevoerd in vier gebieden van wetenschappelijke activiteit. Een groot deel van de onderzoeksprojecten worden uitgevoerd op het gebied van bedrijfskunde uitgevoerd, evenals in het prioritaire gebied tot de Letse staat - de toeristenindustrie.

De Faculteit der Bedrijfskunde, in samenwerking met de Business Technology Institute voert toegepast onderzoek over onderwerpen die van essentieel belang voor de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in Letland en de verbetering van de efficiency van de onderneming:

Ontwikkeling mogelijkheden voor kleine en middelgrote ondernemingen in een veranderende economische omgeving; Beheer activiteit van het Letse midden- en kleinbedrijf, de evaluatie in termen van een stijging van de productiviteit, en de veranderingen die nodig zijn in de regering het economisch beleid voor het stimuleren van arbeid efficiëntie; Zakelijke informatie systemen en verwerking van gegevens.

De docenten en onderzoekers van de International Tourism Faculty uitvoert toerisme onderzoeksprojecten, waaronder internationale degenen, die kan worden beoordeeld als een belangrijke bijdrage aan de groei van de Letse toerisme-industrie. De belangrijkste onderzoeksthema's zijn de volgende:

Letse regionale toeristische doelmarkten, hun behoeften en de toereikendheid van de aangeboden aan de vraag naar producten; Professionele paraatheid van de toeristische dienstverleners - vereiste vaardigheden en competenties, de evaluatie ervan; Studies over gastvrijheid van de toeristische objecten; Studies over de locatie branding.

De onderzoekers van het Instituut werken in het gebied van de communicatie en de docenten van de Faculteit Communicatie voeren onderzoek van de massamedia markt in Letland, evenals de interculturele communicatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Letland. Belangrijke onderzoeksthema's zijn als volgt:

De vorming van de nationale identiteit na de restauratie van de Letse onafhankelijkheid besef: trends en factoren; Inter-culturele aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Letland; Communicatie en perspectieven bij de aanvang van het Europese type van de mensheid; Conflicten in organisaties - opties voor analyse en resolutie.

Experts op het gebied van de rechten aan de Business Technology Institute en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn actief in het gebied van de activiteit in het verstrekken van advies over de problemen van het bedrijfsleven en de grondwettelijke rechten aan zowel bedrijven als particulieren. Zij hebben deelgenomen aan bezig met juridische kwesties van nationale en transnationale omvang projecten, bijvoorbeeld, de ontwikkeling van de wijzigingen van de wetgeving en het verlenen van advies over internationaal recht kwesties. Enkele van de belangrijkste onderzoeksthema's zijn:

Invloed van de westerse grondwettelijke rechten cultuur op de vorming en ontwikkeling van de grondwettelijke rechten van de Republiek Letland; Kwesties voor auteursrechtelijke bescherming in de informatiemaatschappij; Openbaar bestuur hervormingen; Constitutionele hervormingen van het openbaar bestuur; Ontwikkelingstendensen in de sociologie van de rechten.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Turiba University

Het doel van de opleiding is om studenten de mogelijkheid te bieden om de kennis en vaardigheden van managementpsychologie te verwerven die nodig zijn voor human resource ... [+]

Bedrijfspsychologie en Human Resource Management in Ondernemer

DEGREE: Professional Master's degree in Business Administration (MBA)

KWALIFICATIE: bedrijfsleider

STUDIE DUUR: 1,5 of 2 jaar in voltijdse studies, 1,6 of 2,1 jaar in deeltijdstudies

STUDIETAAL: Lets of Engels

STAGE: In toonaangevende bedrijven uit de industrie

Voordelen van het programmaFlexibel trainingsproces;Op ervaring gebaseerde kennisoverdracht;Praktische workshops.Docenten-experts van de industrieDaina Skušvovnika - Dr. psychology, universitair hoofddocent, Turiba University ;Silva Jeromanova Maura - Hoofd van de Ltd. "Silja";Ilze Černova - De managerselectiespecialist bij "WorkingDay Letland".... [-]
Letland Riga
September 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Get to know Turiba University

Turiba
Address
Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letland
Website
Telefoonnr.
+371 67 622 551