Transport and Telecommunication Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van TSI - combinatie van klassieke universitaire tradities en innovatieve technologieën, exacte wetenschappen en creatieve aanpak. Doel van TSI - stabiele vraag naar onze afgestudeerden op de internationale arbeidsmarkt.

Transport and Telecommunication Institute (Lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - is een moderne universiteit met een bijna honderdjarige geschiedenis. TSI is de universitaire opvolger van de legendarische RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) en RAU (Riga Aviation Institute). In het huidige uiterlijk werd TSI opgericht in 1999. Tegenwoordig is TSI de enige particuliere technische hogeschool van universitair type in Letland waar je hoger onderwijs kunt volgen in het Lets en Engels.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI kreeg in Letland een permanente accreditatie als instelling voor hoger onderwijs.

Het Instituut verzorgt de academische opleidingen in de volgende richtingen: transport en logistiek, computerwetenschappen, elektronica en telecommunicatie, management, luchtvaarttransport. In 2020 zijn alle onderwijsrichtingen van TSI geaccrediteerd voor de maximale periode - 6 jaar.

Als u TSI kiest, kunt u hoger beroepsonderwijs van het eerste en tweede niveau, bachelor- en masterdiploma's volgen, een proefschrift voorbereiden en verdedigen.

TSI-opleidingen zijn gericht op de praktische waarde van onderwijs; daarom worden de programma's ontwikkeld in samenwerking met branchedeskundigen van TSI-partners.

TSI voert het gediversifieerde wetenschappelijke onderzoek uit. Volgens de resultaten van een deskundige evaluatie is het Transport and Telecommunication Institute het enige van de particuliere hogescholen die is opgenomen in de lijst van vooraanstaande wetenschappelijke instellingen die in Letland actief zijn. Het totale aantal afgestudeerden van het instituut is meer dan 8900. Het huidige aantal studenten is meer dan 2600. Er zijn studenten uit Oostenrijk, Azerbeidzjan, Bulgarije, Egypte, India, Kazachstan, Moldavië, Mongolië, Rusland, Oekraïne, VK, VS, Oezbekistan en vele andere landen in TSI.De meest populaire onderwijsrichtingen voor buitenlandse studenten zijn: logistiek, informatietechnologie, luchtvaart. TSI biedt een geaccrediteerde opleiding, fantastisch academisch personeel, onderzoeks- en technologiebasis, die beantwoordt aan de laatste vereisten, de meest doordachte leeromgeving en, natuurlijk, een diploma, toegelaten in de meeste wereldlanden.

Locaties

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden