Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Academy Filosofie

De mensheid en democratie; Internationalisering van het onderzoek proces en mobiliteit; Toepassing en het gebruik van moderne IT; Creativiteit; Integratie van academische disciplines en de praktijk; Deelname van studenten te verbeteren opleidingen.

Missie

De missie van RTTEMA is aan te bieden en zorgen voor een leven lang leren in de geaccrediteerde opleidingen van de academie en aanzienlijk bijdragen aan de educatieve en culturele leven van Letland - zowel de regio's en Riga.

Het doel van de Academy is om elke student te voorzien van een mogelijkheid om professionele en academische hoger onderwijs op het gebied van pedagogiek, psychologie, business en management, evenals de motivatie te verwerven voor het beroepsleven en voortdurende zelfverbetering.

Concept

RTTEMA bereidt leraren die in staat zijn om de leerlingen voor het leven en werk voor te bereiden in de informatiemaatschappij. De conceptuele hoekstenen van RTTEMA onderzoek proces zijn intelligentie, deskundigheid en vaardigheid. Elke opleiding stelt onze studenten om de nodige professionele competenties te ontwikkelen.

geschiedenis

RTTEMA is een conceptueel en technisch moderne professionele instelling voor hoger onderwijs (HOI) opgericht door de staat.

Het begon haar werk in 1994 met 1.273 studenten en is nu een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Letland in termen van het aantal studenten.

Niettegenstaande zijn jonge leeftijd, RTTEMA erfde de tradities van de onderwijsinstellingen voor leraren die teruggaat tot 1946. RTTEMA werd opgericht ter gelegenheid van de fusie van de twee instellingen: 'Instituut en Imanta Teachers' Riga Teachers Institute.

RTTEMA Fact File

RTTEMA:

is een instelling staat het hoger onderwijs in 1994 opgericht; leidt meer dan 3,5 duizend leerlingen in full-time en part-time studie; telt 160 docenten en docenten; organiseert internationale conferenties; publiceert wetenschappelijke artikelen; implementeert projecten van wetenschappelijk onderzoek; faciliteert studenten en docenten internationale mobiliteit; is een actief lid van internationale organisaties; organiseert gastcolleges en masterclasses van prominente professionals; biedt 25 opleidingen aan de universiteit, vrijgezellen, PhD niveaus meester zand; biedt mogelijkheden om het beroep van leraar, onderwijs manager, personeel, business en office manager, loopbaanadviseur, handel en marketing en PR-specialist te verwerven, krijgen onderwijs op het gebied van de psychologie.

Visie

Onze Academy is een erkende universiteit en internationaal centrum van pedagogisch onderzoek, met een campus en onderzoek basis, alsook filialen in andere landen.

Strategie

De Academy heeft een gunstig klimaat wordt gekenmerkt door humane waarden en relaties gecreëerd. De activiteiten van onze medewerkers zijn gebaseerd op creatieve, gelijke rechten, verantwoordelijk samenwerking en dialoog. De strategische doelstellingen van de komende jaren zijn:

aan de Academie voortdurende ontwikkeling door creatief werk te stimuleren; het verrichten van onderzoek gericht op de ontwikkeling en implementatie van de Academie conceptie en de perfectie van de Letse onderwijssysteem; om hoge kwaliteit studies doelgericht verbetering van de methodologische en technische voorziening van het onderzoek proces; naar regionalisme onderhouden - bieden nieuwe mogelijkheden van het onderwijs aan de inwoners van Letland in de buurt van hun woonplaats.

Academie Intellectuele Milieu

Raad van Hoogleraren in Pedagogiek; Pedagogisch Wetenschappelijk Instituut; Creativiteit Wetenschappelijk Instituut; Child Language Research Center; Psychological Research Institute; Natuur en Working Environment Institute; Verschillende methodische centra; Young Club Teachers '; RTTEMA Centre van Voortgezet Onderwijs; Bibliotheek met voorraden in 10 steden van Letland. Academie Psychological Milieu Democratische en creatieve; Stimulering van de identiteit van elk individu; Gericht op onderlinge samenwerking.

Service en sociale leven Students '

Studenten worden verstrekt administratieve ondersteuning bij International Office en sociale ondersteuning op Students 'Parlement. Afgezien van deze eenheden studenten hebben een kans van zich te scharen in de volgende culturele ondernemingen:

Gemengd koor "Fortius"; Female Choir "Balta"; Kamerorkest "Gaudeamus Orchestra"; Big band; Sportclub; Folk Dance Group "Dejotprieks" (Joy of Dance). Ook zijn er activiteiten aangeboden aan de Letse uitwisselingsstudenten via ESN (Erasmus Student Network) Riga.

Academy Physical Environment

3 gebouwen - 1 in Riga, 1 in Cesis en 1 in Kuldiga; Café Students '; 2 sporthallen, een stadion; 2 computerruimtes met toegang tot internet; geleidelijk en regelmatig gerenoveerde studie terrein; Technische ondersteuning (video's, overheadprojector, beamers, computers, microscopen enz. Er is een gratis toegang tot de piano, een digitaal orgel en een pijporgel).

Locaties

Riga

Address
Imantas 7. linija 1,
LV-1083 Riga, Letland