Lees de Officiële Beschrijving

RISEBA is een soort universiteit particuliere onderwijsinstelling hoger volledig geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Letland. Wezen een van de eerste particuliere instellingen voor hoger onderwijs in Letlandvandaag RISEBA is onder 10 grootste instellingen voor hoger onderwijs in Letland (Zowel publieke als private) met bijna 3000 studenten, waaronder 200 internationale studenten, Die persoonlijk aanwezig 19 opleidingen van verschillende niveaus en richtingen, En meer dan 8000 alumni. In de afgelopen twee decennia RISEBA is gegaan door een ingrijpende verbouwing van een klein ambitieuze business school naar de universiteit, dat voorziet in aanvulling op business en management programma's, studies in de communicatie, audiovisuele media kunst en architectuur, waardoor de instelling in het transformeren van "de plaats waar het bedrijfsleven ontmoet arts".

RISEBA onderscheidt zich van de andere instellingen voor hoger onderwijs als de een met duidelijke internationale focus en onderscheidt zich door de exclusiviteit van de opleidingen aangeboden en de verscheidenheid van talen van instructie.

RISEBA biedt programma's die ofwel uniek in de markt zijn of waren voor het eerst op de markt gebracht door RISEBA. Het is een van de weinige instellingen die volledige opleidingen in drie talen biedt - Lets, Engels en Russisch.

RISEBA is verspreid over vijf locaties: drie gebouwen van RISEBA belangrijkste campus zijn gevestigd in Riga (De hoofdstad), is een regionale vestiging gevestigd in Daugavpils (De tweede grootste stad in Letland).

RISEBA missie, visie en waarden

Sinds de oprichting in 1992 heeft RISEBA laten leiden door haar missie benadrukt dat de universiteit wil haar studenten voor te bereiden en afgestudeerden voor een internationale carrière en te benadrukken dat het niet betekent dat de studenten worden onderwezen "naar een poort naar een internationale carrière zijn" "voor exporteren".

Het belangrijkste idee achter de missie is dat RISEBA wil ervoor zorgen dat haar studenten concurrerend zijn op de internationale markten, zijn cultureel bewust, kan werken in internationale teams, hetzij in hun eigen land of in het buitenland en succesvol te kunnen concurreren op de wereldmarkt.

RISEBA ziet zijn afgestudeerden als potentiële werkgevers die zullen bijdragen tot de Letse, de Europese en de wereldwijde economische groei, in staat zijn om te werken in internationale bedrijven in Letland en in het buitenland, zijn gevoelig en tolerant voor cross-culturele verschillen, en zijn actieve medewerkers van multinationale teams.

Inspelen op de veranderingen in de externe omgeving en het nastreven van nieuwe kansen RISEBA haar activiteiten uitgebreid naar nieuwe gebieden - creatieve industrieën, dwz communicatie, media en architectuur, en in de toekomst ziet zichzelf als "een financieel duurzame, internationaal erkende universiteit van het bedrijfsleven, kunst en technologie ".

Geleid door haar visie RISEBA bestaat uit drie belangrijke academische componenten of scholen:

  • School of Business met een bachelor-, master- en PhD-programma's, die het gebied van business, management en economie te dekken - School of Media en Communicatie met de bachelor- en masteropleidingen in kunst en communicatie - School of Architecture and Design, die op dit moment biedt een bacheloropleiding in de architectuur.

RISEBA is een interdisciplinaire, multiculturele universiteit die de wereldwijde arbeidsmarkt met intelligente, creatieve en onafhankelijk denkende individuen. RISEBA staat voor excellent onderwijs, internationaal erkende graden, hoge kwaliteit van de afgestudeerden, uitstekende onderzoeksbasis en hoog gekwalificeerd personeel.

Vijf kernwaarden vormen de kern van wat RISEBA doet:

  • Openheid: RISEBA staat bekend om zijn individuele benadering van studenten. Het personeel is toegewijd aan het creëren van een studie-vriendelijke omgeving op basis van vertrouwen, respect en het reactievermogen.
  • Samenwerking: RISEBA is actief betrokken bij lokale en internationale bedrijfsleven en bevordert de professionele groei van haar medewerkers en studenten. Samen met haar alumni en partners, de instelling zorgt voor een uitstekende academische en werkervaring, dat is een onmisbaar onderdeel van het onderzoek proces.
  • Levenslang leren: RISEBA stimuleert levenslang leren van studenten. Levenslang leren draagt ​​bij aan de ontwikkeling van Letland en andere Europese landen als de hedendaagse kennismaatschappij met een gestage economische groei, meer arbeidsplaatsen en een grotere sociale cohesie.
  • Diversiteit: RISEBA is een brug tussen West- en Oost-Europa, die helpt studenten maken de eerste stap op weg naar internationale carrière. RISEBA zorgt voor een multiculturele omgeving door het aanbieden van verschillende opleidingen, vormen van studies en opleidingen in verschillende talen.
  • Ethiek en sociale verantwoordelijkheid: RISEBA treinen sociaal verantwoordelijke managers en spant zich in om studenten te helpen begrijpen van de rol van ondernemerschap in de creatie en het onderhoud van zeer ethische praktijk in de professionele omgeving en de samenleving als geheel, en tegelijkertijd een goede bescherming van het milieu te zorgen voor de komende generaties.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

RISEBA

Geesteswetenschappen Master Studies in Audiovisuele Media Arts is een van de meest innovatieve en rigoureuze multidisciplinaire opleiding in Letland. Het is geworteld in ... [+]

Geesteswetenschappen Master Studies in Audiovisuele Media Arts is een van de meest innovatieve en rigoureuze multidisciplinaire opleiding in Letland. Het is geworteld in de beste tradities van Auteur Cinema en uitgebreid over verschillende specialiteiten: filmmaking, het leiden van de fotografie, animatie, video en CG geproduceerd grafiek, interactieve 2D- en 3D-productie, en de ontwikkeling van games.

Terwijl uitgebreide in zijn structuur voor de toekomst executives in film- en televisiestudio's, reclamebureaus, animatiestudio's, creatieve afdelingen van sociale netwerken, en SFX en post-productie huizen te trainen, het programma biedt haar studenten om zich te specialiseren in een vakgebied via onafhankelijke studies fiets. De minor wordt verklaard door een student onder auspiciën van een gewaardeerd lid van de faculteit en in het algemeen, op het gebied van film regisseren, kunst regisseren, animatie en post-productie toezicht.... [-]

Letland Riga
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
RISEBA

RISEBA masteropleiding in International Business biedt ideale mogelijkheden voor ambitieuze kandidaten met mentaliteit van een internationale leider die bereid zijn om na ... [+]

RISEBA masteropleiding in International Business biedt ideale mogelijkheden voor ambitieuze kandidaten met mentaliteit van een internationale leider die bereid zijn om na te streven en beslag leggen op de uitdagingen van de mondiale zakelijke omgeving zijn.

Diploma uitgereikt: Master in International Business Beroepskwalificatie: Business Executive, Project Manager of Human Resource Manager Voertaal: Engels Vorm van de studie: Full-time 's avonds studies Internationale mogelijkheden: een semester studie in het buitenland (ERASMUS-programma) Double Degree mogelijkheid: (Graden van RISEBA en een partneruniversiteit) Programma in het kort

Gericht op een solide academische fundering en vakbekwaamheid het programma ontwikkelt de studenten het vermogen om succesvol te opereren in de internationale omgeving, het opzetten en leiden een eigen bedrijf, internationaal uit te breiden, te innoveren en te bevorderen continue groei.... [-]

Letland Riga
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands