Zagreb School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Er is een groeiende interesse voor marketing- en communicatiedeskundigen op de Kroatische en wereldwijde arbeidsmarkten, terwijl er een klein aantal hoger onderwijsinstellingen zijn die onderwijs voor studenten concentreren op het gebied van marketing en communicatie.

Het is erg belangrijk om dit te benadrukken door het proces van herstructurering in de aanwezige economie, terwijl de arbeidsmarkt geen competente medewerkers biedt voor het beheren van dergelijke marktprocessen, terwijl het zoekt naar aanpassingsvermogen van nieuwe kennis en flexibiliteit in combinatie met specialisatie.

Bijgevolg ZSB's studieprogramma Beoogt studenten op te leiden die bijdragen aan succesvolle bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Ministerie van Wetenschap, Onderwijs en Sport beoordeelde dat op 11 oktober 2006, toen het een vergunning gaf waardoor ZSB een professionele studie van marketing en communicatie aan studenten kon aanbieden.

Op 15 mei 2015 heeft ZSB een vergunning afgegeven voor de opening van een gespecialiseerde professionele afgestudeerde studie van marketing en communicatie. Analyse van vergelijkende programma's van Kroatische universiteiten werd gemaakt, met name de faculteit economie en andere hoger onderwijsinstellingen geconcentreerd op bedrijfseconomie en journalistiek en politiek faculteiten.

Bovendien werd een analyse uitgevoerd van andere bekende instellingen voor hoger onderwijs uit de lidstaten van de Europese Unie. Onze programma's zijn afgestemd op de principes van Bologna-aangifte die u het grootste deel van Europa aanvaard als een toonaangevend beleid bij de ontwikkeling van instellingen voor hoger onderwijs en een kader voor veranderingen in bestaande oprichters.

Na succesvolle afronding van de bachelorstudie krijgen ZSB studenten een titel baccalareus (bacc.oec.). Na afloop van een gespecialiseerde professionele afstudeerstudie krijgen de studenten een titel Specialist in marketing en communicatie (struč.spec.oec.).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Kroatisch

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master in Marketing & Communication Management

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 KroatiĆ« Zagreb

Zagreb School of Business is sinds 2015 een gespecialiseerde professionele afgestudeerde studie in marketing en communicatie. Gespecialiseerde professionele afgestudeerde studie Marketing en Communicatie is een 4-jarig programma (2 jaar), waar studenten maximaal 120 studiepunten kunnen verdienen. [+]

De Zagreb School of Business Biedt een bacheloropleidingsstudie van drie jaar en na afloop worden de academische titels baccalaureus / baccalaurea in marketing en communicatie (bacc.oec.) En speciale afstudeeropleidingen die twee jaar verlopen en 120 studiepunten behalen, toegekend. Studenten krijgen de titel specialist (spec.) In marketing en communicatie. Cursussen kunnen worden genomen door vaste en externe studenten.

De cursussen zijn afgestemd op de principes van Bologna-aangifte, waarmee studenten kunnen overstap naar andere aanvullende studies in Kroatiƫ en in het buitenland. De Zagreb School of Business heeft het Erasmus + programma ingevoerd dat de deuren opent voor een grotere mobiliteit van haar studenten en docenten. ... [-]


Contact

Visoka poslovna škola Zagreb

Adres Ulica Grada Vukovara 68,
10000 Zagreb, Kroatië
Website http://www.vpsz.hr/en/
Telefoon +385 1 6310 888