University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de faculteit

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Rijeka werd opgericht midden 1961. Met eerste lezingen die op 1 november 1961 begon, heeft de faculteit economische experts opgeleid, speciaal voor het verbeteren van de economische ontwikkeling van de Kroatische Littoral en Istrische regio. In 2001 verhuisde de faculteit naar het nieuwe adres van I. Filipovića 4, Rijeka.

Sinds het academische jaar 2005/2006 voert de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Rijeka (EFRI) universitaire studieprogramma's uit in overeenstemming met de Bologna-verklaring voor studieprogramma's van Economie en Bedrijfseconomie. Hoewel de faculteit de ontwikkeling van studieprogramma's heeft verbeterd, heeft zij een internationaal herkenbaar model 3 2 3 aangenomen, zodat studenten na de voltooiing van een driejarige universitaire studie de titel bachelordiploma (bedrijfs) economie behalen, gevolgd door een tweejarige graduate opleiding, en na het afstuderen, studenten worden beloond met een master's degree. Vervolgens leidt een voltooiing van een driejarige postdoctorale doctoraatsstudie tot het behalen van een academische titel van een Ph.D.

Het grote aantal buitenlandse universiteiten, waarmee de faculteit overeenkomsten heeft ondertekend over samenwerking op verschillende gebieden, het aantal gasthoogleraren dat betrokken is bij het onderwijsproces en het aantal docenten van de faculteit dat aan buitenlandse universiteiten verblijft, evenals het toenemende aantal inkomende en uitgaande studenten binnen de mobiliteitsprogramma's tonen het huidige volume van de betrokkenheid van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in het internationale hoger onderwijs- en onderzoeksgebied.

ACCREDITATIES

We voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en onze programma's zijn geaccrediteerd door verschillende programma's en onze instelling neemt deel aan verschillende lidmaatschappen.
We zijn toegewijd aan het creëren van nieuwe inhoud en kennisoverdracht aan jonge mensen die binnenkort geweldige dingen gaan doen in de veldeconomie. Daarom geloven wij dat een Engelstalig onderwijsprogramma op beide niveaus (undergraduate en graduate) veel betaalbaarder moet zijn voor alle studenten. Dus consequent hebben we ons collegegeld dienovereenkomstig aangepast. In die zin zijn we ervan overtuigd dat we het goede pad volgen, gezien het feit dat onze studenten uitstekende resultaten behalen in verschillende projecten. Bovendien blijven onze oud-studenten (leden van onze ALUMNI) leidende posities bekleden in veel bedrijven en instellingen.

MISSIE

In de internationale zakelijke en wetenschappelijke omgeving, en in samenwerking met de gemeenschap, door het opleiden en ontwikkelen van ondernemingsgeoriënteerde en sociaal verantwoordelijke leiders, managers en onderzoekers, dragen we bij aan de ontwikkeling van de maatschappij en wetenschap.

VISIE

Integratie in de Europese ruimte van het hoger onderwijs en de Europese onderzoeksruimte, vergezeld van een overweldigende steun voor de ontwikkeling van de economie. Integratie kan worden waargenomen door competitiviteit van de studieprogramma's, studentenuitwisseling, academisch en administratief personeel, gezamenlijke internationale studie- en onderzoeksprojecten. Kredietverstrekking aan de economie wordt bereikt door het opstellen van nuttige onderwijsprogramma's voor de economie, gezamenlijke, wederzijds voordelige onderzoeksprojecten en de brede opname van studentencapaciteit. De faculteit wordt erkend als een veelgevraagd en betrouwbaar hoger onderwijsinstituut, een partner voor de economie en ook voor andere nationale en internationale wetenschappelijke en educatieve instituten en studenten. De faculteit zal een instelling zijn die haar studieprogramma's, onderzoek en haar personeel voortdurend zal evolueren en verbeteren.

Locaties

Rijeka

Address
Ivana Filipovića 4
51000 Rijeka Croatia

Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County, Kroatië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden