RIT Croatia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Schrijf je in bij een Amerikaanse topuniversiteit en studeer in Kroatië!

RIT Croatia werd in 1997 opgericht als een wereldwijde campus van de prominente particuliere Amerikaanse universiteit,

Verschilt van dag 1!

Met behulp van de individuele aanpak zorgen we voor een stimulerende en interactieve omgeving die u helpt uw potentieel te ontwikkelen. Tijdens je opleiding bieden we je een unieke kans om een of twee semesters in het buitenland te studeren aan RIT's campussen in Rochester, New York of Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Door middel van programma's gericht op de praktische toepassing van kennis, bent u voorbereid op de uitdagingen van het bedrijfsleven.

Internationale accreditatie

RIT Croatia is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en haar programma's worden geleverd in overeenstemming met de nationale accreditaties. De kwaliteit van onze programma's is erkend door internationale accreditaties van RIT, zoals:

  • De Middle States Commission on Higher Education, een institutioneel accreditatieagentschap erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Council on Higher Education Accreditation.
  • De Associatie voor het bevorderen van Collegiate Schools of Business. RIT's zakelijke programma's zijn geaccrediteerd door AACSB International, de langst werkende wereldwijde vereniging die zich toelegt op het bevorderen van managementonderwijs wereldwijd.

Beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij het financieren van hun studie, heeft RIT Croatia meer dan € 350.000,00 ontvangen voor financiële steun voor inschrijving in het volgende academiejaar. Beurzen en financiële hulp zijn geldfondsen die worden toegepast voor het collegegeld van het volgen van de universiteit gedurende vier jaar studie.

Waarom studeren aan RIT Croatia ?

  • Studie in het Engels. Verdien een internationaal erkende Amerikaanse graad: alle lessen worden in het Engels gehouden, volledig in lijn met hedendaagse Amerikaanse programma's en studieboeken. Na afronding van je studie aan RIT Croatia , krijg je twee graden: een Amerikaanse graad van Rochester Institute of Technology en een Kroatische graad van RIT Croatia .
  • Studeer in overeenstemming met de hoge Amerikaanse onderwijsnormen: programma's en curriculum zijn volledig afgestemd op de normen van een van de meest gerenommeerde particuliere universiteiten in de VS De kwaliteit van het college is bevestigd door vele internationale accreditaties, zoals The Middle States Commission on Higher Onderwijs - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
  • Besteed een semester in de Verenigde Staten van Amerika of de Verenigde Arabische Emiraten: ervaar verschillende culturen, om dingen vanuit een mondiaal perspectief te zien en om hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Het belangrijkste is dat het een groot voordeel is bij het solliciteren naar een baan.
  • Uitstekende plaatsingsgraad bij het afstuderen: meer dan 80 procent van onze studenten vindt een baan binnen drie maanden na afstuderen (klasse van 2017). Gemodelleerd naar het RIT-programma van loopbaanontwikkeling en coöperatief onderwijs, zijn studenten voorbereid op hun eerstejaars om geïntegreerd te worden in de arbeidsmarkt.
  • De ervaring die u een voordeel oplevert: ons coöperatief onderwijs- en carrièrebureau helpen studenten bij hun voorbereiding op het betreden van de arbeidsmarkt. Onze adviseurs helpen studenten bij het kiezen en opbouwen van hun carrière, het leggen van contacten met potentiële werkgevers, het vinden van co-opplaatsingen, het leren van een CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.

Locaties

Dubrovnik

Address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, Kroatië

Zagreb

Address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Kroatië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited