RIT Croatia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

RIT Kroatië, voorheen bekend als de American College of Management and Technology (ACMT) werd opgericht in Kroatië in 1997, toen het ministerie van Wetenschap, Onderwijs en Sport van de Republiek Kroatië initiatief voor de oprichting van particuliere instellingen voor hoger onderwijs. Door zijn reputatie in het creëren en onderhouden van succesvolle internationale samenwerking, een van de meest prominente Amerikaanse particuliere universiteiten, Rochester Institute of Technology, werd gekozen als de beste partner bij deze inspanningen.

De American College of Management and Technology in 2013 heeft zijn naam veranderd in RIT Kroatië (Rochester Institute of Technology Kroatië) om volledig te voldoen aan de oorspronkelijke instelling - Rochester Institute of Technology.

Twee spannende locaties

RIT Kroatië biedt opleidingen op twee campussen, een in de badplaats stad van Dubrovnik en een in hoofdstad Zagreb van het land.

beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij de financiering van hun studie, heeft RIT Kroatië verzekerd van meer dan € 350,000.00 voor financiële steun voor de inschrijving in het studiejaar 2017/2018. Beurzen en financiële steun van zijn monetaire fondsen toegepast in de richting van het collegegeld kosten van het bijwonen van de universiteit meer dan vier jaar van studie.

Waarom studeren aan RIT?

Als een internationale campus van het Rochester Institute of Technology, RIT Kroatië biedt voordelen ongeëvenaard door andere hogescholen en universiteiten.

Een internationaal erkende Amerikaanse graad:

Na afronding van je studie aan RIT Kroatië, wordt u verleend twee graden: een Amerikaans diploma van Rochester Institute of Technology en een Kroatische diploma van RIT Kroatië. Met een internationaal geaccrediteerd en erkend Amerikaanse graad, kan RIT Kroatië studenten boeiende job in heel Europa en de wereld te zoeken.

Hoge Amerikaanse onderwijssysteem normen:

Programma's en curriculum zijn volledig afgestemd op de normen van een van de meest gerenommeerde prive-universiteiten in de VS Veel van onze docenten zijn Amerikaanse en Europese professoren met rijke academische en professionele ervaring. De kwaliteit van het college is bevestigd door vele internationale accreditaties, zoals: - Het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs - AACSB International, de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business.

Breng een semester in de Verenigde Staten van Amerika of de Verenigde Arabische Emiraten:

Studenten in Kroatië hebben de mogelijkheid om een ​​semester op campus RIT's, gevestigd in Rochester, NY, of op de campus RIT Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten te wonen. Deze studie in het buitenland optie geeft studenten de mogelijkheid om verschillende culturen te ervaren, om dingen te zien vanuit een mondiaal perspectief, en om hun Engels te verbeteren. Belangrijker nog, het blijkt een groot voordeel bij het solliciteren naar een baan.

Uitstekende plaatsing tarief bij het afstuderen:

Meer dan 80 procent van onze studenten vinden van een baan binnen drie maanden na het afstuderen. Gemodelleerd naar het programma van loopbaanontwikkeling en coöperatieve onderwijs RIT's, studenten zijn bereid uit hun eerste jaar te integreren in de arbeidsmarkt. Gebracht vóór hen zijn dezelfde uitdagingen en omstandigheden zij zal worden geconfronteerd in een real life omgeving.

Ervaring die je een voordeel geeft:

Onze coöperatieve opleiding en carrière kantoor helpt studenten in hun voorbereiding op het betreden van de arbeidsmarkt. Onze adviseurs helpen studenten bij het kiezen en het opbouwen van hun carrière, het leggen van contacten met potentiële werkgevers, vinden van co-op stages en leert hen hoe ze een CV te schrijven, en hen voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. De verplichte co-op wordt uitgevoerd in bedrijven in Kroatië en wereldwijd uitgevoerd op gebieden die de opleidingen relevant.

Studie in het Engels - de taal van zakelijke communicatie:

De lessen worden gehouden in het Engels, volledig afgestemd op de hedendaagse Amerikaanse programma's en handboeken, die studenten in staat stelt om hun Engels te verbeteren en om zich voor te bereiden op het geavanceerde niveau van zakelijke communicatie ze zullen tegenkomen op de baan.

Een groot aantal studenten krijgen waardevolle RIT Kroatië beurzen.

Klaslokalen zijn uitgerust met geavanceerde computerapparatuur, waaronder state of the art Apple iMac-computer en iPad-apparaten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014